Dodaj do ulubionych

JEDNYM SLOWEM - TO LUCIELLA SAMANTE WEG

IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 13:01
pieknie dzieki za wyjasdnienia,!!!!!
biedny chudyy, a z kim ty sie zadajesz?
kurde, to juz wole blondi z klopa!!!!!
a tak w o gole - to kocham lylyje i gero tyz!!!!
oni sa spoko, a jak!!!!!
ale MARKIZO DROGA i tak ci bede przypieprzac, bo jak tu zyc bez pieprzyka!!!!!
ciesze sie, ze to nikt z NAS a tylko takie cos obce!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • ronja Re: JEDNYM SLOWEM - TO LUCIELLA SAMANTE WEG 17.01.02, 13:04
      czytam i włos mi sie jeży.
      Ale ja jestem naiwna...
    • luciella Re: JEDNYM SLOWEM - TO LUCIELLA SAMANTE WEG 17.01.02, 13:05
      Nie ja, ja nie mam z tym nic wspólnego.
      • Gość: czort to cie przeprosze!! oficjalnie na forum!!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 13:17
        jesli nnie masz nic z tym wspolnego, ale to wlasnie dzieki waszemu z chudym
        watkowi - wyrzucono samante. a ona wg prawa ma prawo wiedziec, kto to zrobil i
        za czyja przyczyna. takze naprawde przepraszam!!!!
        • jureek Re: to cie przeprosze!! oficjalnie na forum!!!! 17.01.02, 14:01
          Gość portalu: czort napisał(a):

> jesli nnie masz nic z tym wspolnego, ale to wlasnie dzieki waszemu z chudym
          > watkowi - wyrzucono samante.

Chyba nie powiesz, że kowal zawinił, a cygana powiesili. Samanta nie wyleciała z winy tych, którzy założyli
          wątek, tylko z powodu jej WŁASNYCH wypowiedzi w tym wątku. Tak przynajmniej wyjaśniła maas.

> a ona wg prawa ma prawo wiedziec, kto to zrobil i
          > za czyja przyczyna.

To niech idzie z tym do adwokata.

> takze naprawde przepraszam!!!!

A tak swoją drogą gdzie byli ci wszyscy zarzucający Lucioli donosicielstwo wczoraj, gdy wczoraj Samanta
          próbowała ją zaszczuć i wyrzucić z forum, a także straszyła konsekwencjami w realu? Dlaczego nikt z
          przyjaciół samanty nie zapalił ostrzegawczego światełka "samanto, posuwasz się za daleko"? Oprócz
          chudego nikt nie ujął się za Luciollą, więc potrafię zrozumieć, że mogła poczuć się zaszczuta i zwrócić się
          o pomoc do administratorów. (ja jej wierzę, że tego nie zrobiła, ale piszę, że GDYBY to zrobiła, to
          potrafiłbym ją zrozumieć, mimo iż donosicielstwem się brzydzę).
          To tyle, na pewno wielu teraz podpadłem, ale ja nie lubię grać drużynowo.
          Jurek
          • Gość: czort Re: to cie przeprosze!! oficjalnie na forum!!!! IP: 10.0.0.* 17.01.02, 14:18
            te, jurek, a to dlatego, ze juz tutaj nie raz sie to zdarzalo! i jest nam z tym
            dobrze!! i co?
            ja pluje na wszystkich, ale i tak ich kocham!!
            • jureek Re: to cie przeprosze!! oficjalnie na forum!!!! 17.01.02, 14:25
              Gość portalu: czort napisał(a):

> te, jurek, a to dlatego, ze juz tutaj nie raz sie to zdarzalo! i jest nam z tym
              >
              > dobrze!! i co?

Tobie jest z tym dobrze, ale to nie znaczy, że każdemu musi być z tym dobrze. Trochę empatii by się
              czasami przydało.

> ja pluje na wszystkich, ale i tak ich kocham!!

No i super. Jak zaczniesz na mnie pluć zinterpretuję to jako specyficzne wyrażenie miłości.
              Jurek
          • luciella Re: to cie przeprosze!! oficjalnie na forum!!!! 17.01.02, 14:31
            Miło jest słyszeć takie słowa, dzieki.

> A tak swoją drogą gdzie byli ci wszyscy zarzucający Lucioli donosicielstwo wczo
            > raj, gdy wczoraj Samanta
            > próbowała ją zaszczuć i wyrzucić z forum, a także straszyła konsekwencjami w re
            > alu? Dlaczego nikt z
            > przyjaciół samanty nie zapalił ostrzegawczego światełka "samanto, posuwasz się
            > za daleko"? Oprócz
            > chudego nikt nie ujął się za Luciollą, więc potrafię zrozumieć, że mogła poczuć
            > się zaszczuta i zwrócić się
            > o pomoc do administratorów. (ja jej wierzę, że tego nie zrobiła, ale piszę, że
            > GDYBY to zrobiła, to
            > potrafiłbym ją zrozumieć, mimo iż donosicielstwem się brzydzę).
            > To tyle, na pewno wielu teraz podpadłem, ale ja nie lubię grać drużynowo.
            > Jurek

• Gość: mina Re: powaga zabija powoli IP: *.turboline.skynet.be 17.01.02, 14:58
            nastepny powazny? ty naprawde nie widzisz, ze to wszystko jest utrzymane w
            konwencji zabawy? a moze ja sie czaje na co poniektorych forumowiczow przed ich
            domami z wielka strzykawa haloperydolu w dloni??? konsekwencjami w realu
            hahahahhahahahaha! samanta platny morderca! dajcie spokoj, bo to juz bareje
            przerasta!
            POWAGA ZABIJA POWOLI
            jedyna powazna rzecza, poza bzdurnym, uzaniowym banem, ktora sie tu wydarzyla,
            jest fakt, ze mamy kapusiow w swoim gronie. PAWKA MOROZOW, MIEJ ODWAGE I
            UJAWNIJ SIE!!!

• Gość: Jureek Re: to dobrze, że powoli IP: 62.8.156.* 17.01.02, 15:58
              Gość portalu: mina napisał(a):

> nastepny powazny?

Chyba nie, chociaż zdarza mi się pisać poważnie.

> ty naprawde nie widzisz, ze to wszystko jest utrzymane w
              > konwencji zabawy?

Widzę to. Chociaż czasami zaczynam mieć wątpliwości. Co niektórzy przynajmniej traktują to tak serio, że
              o mało apopleksji nie dostają, gdy tylko ktoś BAWI SIĘ trochę inaczej niż konwencja zabawy starych
              bywalców przewiduje.
              No i wcale zabawowo nie było, gdy zabanowano samantę. Te robiące wrażenie śmiertelnie poważnych
              listy do Urbana, Michnika itd. to też tylko zabawa?
              Ja naprawdę nie mam nic przeciwko zabawie, jeśli tylko nikt nie będzie nikomu narzucał, jak ma się
              bawić. Jeśli przyjmiemy, że tak samo dobrą zabawą jest wyganianie kogoś z forum, jak i robienie
              literowych wątków.
              Druga sprawa, to nie za bardzo pasuje mi do zabawy wykazywana przez niektórych troska o porządek,
              żeby nie było bałaganu. Już Chudy napisał - po imprezie zawsze jest bałagan, więc jeśli chcemy się
              bawić to i bałagan trzeba wkalkulować w koszty.

> a moze ja sie czaje na co poniektorych forumowiczow przed ich
              >
              > domami z wielka strzykawa haloperydolu w dloni??? konsekwencjami w realu
              > hahahahhahahahaha! samanta platny morderca!

Mi tam możecie sobie grozić, na pewno nie potraktuję tego poważnie. Ale nie każdy jest taki. Czasami
              ktoś może się poczuć zaszczuty lub osaczony, nawet w zabawie dobrze jest nie zapomnieć o empatii, bo
              inaczej zabawa czyimś kosztem może się wynaturzyć w coś w rodzaju mobbingu.

> dajcie spokoj, bo to juz bareje
              > przerasta!
              > POWAGA ZABIJA POWOLI

Zgoda, ale przymus bycia niepoważnym też najzdrowszy nie jest. Pozwól, że sam będę decydował, kiedy
              będę sobie robić jaja, a kiedy pisać poważnie. OK?

> jedyna powazna rzecza, poza bzdurnym, uzaniowym banem, ktora sie tu wydarzyla,
              > jest fakt, ze mamy kapusiow w swoim gronie. PAWKA MOROZOW, MIEJ ODWAGE I
              > UJAWNIJ SIE!!!

Donosicielstwo to rzeczywiście smutne zjawisko. Ale potrafię zrozumieć np. ucznia zaszczutego przez
              resztę klasy, że poskarży się wychowawczyni. Nie każdy jest na tyle silny, by samemu przeciwstawić się
              mobbingowi.
              Pozdrawiam
              Jurek
    • chudyy nie zgadzam się 17.01.02, 13:08
      nie ze mną takie numery Bruner,
      Nawet jeśli kogoś lubię to i tak nie pochwalam każdego czynów. Lepiej sobie
      poczytajcie od jak niewinnego zdania się burza rozpętała. Jak to czytałem to
      mnie się włos jeżył, bo to pierdoła była, zdanko zaczepne, na żarty itd. A
      dziewczyny się trochę pogryzły, ale co zrobił ADMIN to chyba świadczy o czymś.
      On z zewnątrz i nie wyciął obie, bo tylko jedna groźby i bluzgi rzucała, czyż
      nie?

Leczmy kaca
      i bawmy się dalej
      Chudyy
    • men_ Czort, koniec polowań na czarownice !!!!!!!!! 17.01.02, 13:10
      bynajmniej z naszej strony - nie wiem jak druga.

buźka
      • jureek Re: Gra drużynowa 17.01.02, 14:19
        men_ napisał(a):

> bynajmniej z naszej strony - nie wiem jak druga.

Z naszej strony? Druga strona? Zdziwiłeś mnie. To tutaj gra się drużynowo? Może zatem przedstawisz mi
        składy drużyn, bo ja nowy i się nie orientuję. Nie, żebym chciał się do jakiejś drużyny przyłączyć, ja tam
        wolę wypowiadać się tylko we własnym imieniu, ale lubię wiedzieć, w co się gra.
        Jurek
        • men_ Re: Gra drużynowa Jureek 17.01.02, 14:21
          Ty to szukasz dziury w całym :))

Ta druga strona - chodziło mi o Gazetę

pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka