Dodaj do ulubionych

Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal

18.01.02, 10:45
Proszę napisz kilka słów o sobie
Obserwuj wątek
    • kropka! Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 10:47
      nie ma co pytać, bierz w ciemno, mówię Ci !!!
      • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 10:50
        Znasz go? Napisz mi coś o nim
        • kropka! Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 10:55
          boska, nie ma to jak informacje z pierwszej ręki ;))
    • mag_nolia Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 10:50
      Rej zagląda to dość często , ale teraz jeszcze nie ma go chyba...
      • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 10:51
        Jestem cierpliwa poczekam
        • Gość: Rayoff Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 11:51
          Pojawiam się i znikam i znikam i znikam, masz na mym punkcie bzika, masz bzika,
          masz :)))
          • kropka! Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 11:54
            cześc ray!
            • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 11:55
              To jak Ray - dobry z Ciebie ogier?
              • Gość: rayoff Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 11:57
                Albo jeszcze na chwilkę, nie wytzrymałem :)
                Żaden ogier, młody byczek. Zapytaj Matyldę, albo Motora :))))
            • Gość: rayoff Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 11:55
              Cze Kropa! I ja już zmykam i mnie już nie ma :)
              Buziaki!
              • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:02
                A Ty z motorem brykasz? To chyba nie jestem zainteresowana
                • kropka! Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:04
                  a co Ty kochanka sobie szukasz?
                  • motor Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:06
                    • motor Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:07
                      żenada
                      • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:18
                        O pojawił się ten drugi pedał
                        • starykon Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:25
                          Kto cierpliwy i szuka, ten znajduje! Są powody do radości.
                          Ponieważ pytasz o ogiera, to odzywam się
                          starykon
                          • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:32
                            Mam nadzieję, że ty jesteś normalnym facetem z jajami, a nie takim jak te dwie
                            cioty
                            • rayoff Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 12:45
                              Ale Ty prosta Meg jesteś. O rany jaka Ty prosta jesteś. Aż mnie zakłuło, że
                              ktoś może być tak prosty. Sama jesteś ciota :)
                              • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 13:21
                                Sam jesteś kawał fiuta i to ze skłonnościami do facetów
                                • rayoff Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 13:27
                                  mhm :))
                                  że misie nawet tego komentować nie chce :)
                                  mhm :))
                                  • starykon Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 13:40
                                    Ale na bal przychodź. Boska tez miejsce znajdzie. Zapewniamy przynajmniej dwie
                                    sale. Zgodnie z planem dla BALUJĄCYCH i BALUJĄCYCH INACZEJ.
                                    starykon
                                    • rayoff Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 13:42
                                      Nie przychodze. Partnerka mi nie odpowiada. Za prosta w obejsciu - ani pogadac,
                                      ani zatanczyc. Bal jest do zabawy, a nie zeby sie meczyc. Co sie na balu bede z
                                      koniem (sorki :)) kopal.
                                      • boska_meg Re: Szukam Rayoffa - mamy wybrać się na bal 18.01.02, 13:49
                                        Z przyjemnością się z tobą koniu zabiorę. Ty to inna rozmowa widać, że masz
                                        jaja w przeciwieństwie do tych wymoczków
                                        • rayoff Nie szukaj Rayoffa - nie pójdzie z Tobą na bal 18.01.02, 13:53
                                          I tyle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka