Gość: stasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:06 696190473 jakby ktoś chcial zadzwonic napisac jakas Pani:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: stasiu IP: *.visp.energis.pl 30.10.03, 18:36 Pewnie 9 zł/min (+ VAT). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: stasiu IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 04.11.03, 12:16 eheh:) Cześć piecyq:) Nie nie 9 zł za minutę, nie prowadze takiej działalności:) To zwykły numer z Taktak'a:) I chyba nawet niecałą złotówkę kosztuje połączenie po 18 i w weekend:) Także zero obawy:)Oczywiście nie ukrywam, że wolałbym żeby zadzwoniła jakaś spokojna kulturalna kobieta, byle starsza ode mnie. Potrzebuję okrutnie odchamić się i nawiązać logiczny, kulturalny, zrozomiały i przyjacielski dialog. Tysiące "namiętnych14" "napalonych20" i tym podobnych z wszelakich portali randkowych przygniotła i zmiarzdzyła moje mniemanie o kobietach w sieci, jeśli oczywiście sa to na prawdę kobiety, a nie 40 letni faceci z brzuszkiem, pod nickiem AMANDA19 :):) Także wiedz Panie Piecyku, że to tylko tak. Bez podtekstów i bez kosztow a'la 9 zł :) Telefon czy sms to bardzo wdzięczna forma komunikowania się :) Miłego dnia. Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiu Re: stasiu IP: *.naklo.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 14:51 Piecyku gazowy myślałem, że Cię uspokoję tym poprzednim postem:) Czy to prawda, że to forum jest dosyć anorektyczne pod względem zawierania znajomości i ewentualnych kontaktów, poza właśnie pisaniem tutaj?:) Miłego dnia. Pozdrawiam Stasiu Odpowiedz Link Zgłoś