chiara76 31.10.03, 09:57 Jak w pytaniu, perspektywa weekendu na Was tak kojąco wpłynęła?? Czy powyjeżdżaliście już na groby? Niech ktoś się odezwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malen_a Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:01 ja wlasnie siedze w pracy i modle sie aby juz byla 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:07 Ja tez jeszcze jestem w domu....ale niedawno wstalam ;-) niech zyje zycie studenckie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:10 Teraz codziennie dojeżdżam do Łodzi i widzę już wzmożony ruch na drogach (czyt. kapelusznicy w maluchach jadący 50 km/h trasą katowicką). Wolę nie myśleć co to będzie jak będę jechał po 16 do Warszawy... póki co pracuję ciężko do 16 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:12 to wspolczuje bardzo tych godzin w korku :-( Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:20 Życzę więc jak najmniejszego korka na drodze, jak rozumiem do Pireneje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:22 Dobrze rozumiesz :)))) O 20:42 odbieram moje pirenejki z pociągu... nie mogę się doczekać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:24 Chiara, wlasnie wpadlam na forum arabskie i kogo widze? ciebie szanowna kolezanko ;-) hahaha swiat i forum jest male ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:34 A tak:) Chiara ma rozmaite zainteresowania. Jestem też na kilku innych w dziale Polska i Świat, w Japonni i ostatnio w Portugalii, a to z racji wyjazdu na tydzień do Lizbony. Hurraa!! To już w poniedziałek! Oczywiście wszystko Wam potem opowiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:31 hej ja dopiero wstałam , zaraz idę si wykąpać , potem musze zrobic coś na obiad . będe jednak tu zaglądała dzisiaj sa urodziny mojego byłego chłopaka. Zastanawiam się czy do niego zadzwonić i złozyć mu życzenia.Z jednej strony wiem , że było by mu miło a z drugiej wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać . Właściwie to oficjalnie sie nie rozstalismy , tylko samo to jakos przycichło. Jak bede twarda to wyślę mu tylko sms"a a jak zmięknę to zadzwonię :) ps. to nie jest ten chłopak, o którym ostatnio pisałam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:39 Ja bym nie dzwoniła, mam nadzieję, że się nie gniewasz za wtrącanie się. Ostatnio jednak mam wrażenie, że faceci i tak są zbyt rozpieszczani przez nas, kobiety...ale to oczywiście tylko moje zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:43 mocca2003 napisała: a z > drugiej wcale nie mam ochoty z nim rozmawiać . hej, nie zmuszaj sie do niczego :-) ja Ty nie masz ochcoty to nie dzwon i tyle, pewnie Twoja podswiadomosc podpowiada Ci slusznie aby nie dzwonic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ariel23 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 10:33 Ja w dalszym ciagu leze w lozku (moze nie w tej chwili ;) i chyba jutro sie nie wybiore na groby, nad czym troche boleje, bo bardzo chcialam... Najbardziej lubie jak juz jest ciemno i same znicze sie pala. No i tak cieplo jest od nich. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 11:52 Porozmawiałam z nim chwile na gg .Zrobiło mi się , go żal bo stwierdził , że ma kiepski humor i zadzwoniłam . Przegadałam z nim chyba 20 minut .Nie rozmaialismy od dwóch tygodni a juz zdązył mnie zdenerwować . Przekonałam się tylko , że komplentnie nie pasujemy do siebie. Mogłam was posłuchać ARIEL ŻYCZE SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 12:50 Trzeba bylo napisac SMSa:9 Ja jestem cicho, bo jestem zajety, ale wykorzystuje chwile przerwy, zeby sprawdzic co u Was, pozyczylem laptopa, podlaczylem sie w jednej, zacisznej sali i stuakm do Was, choc mam tylko 10 minut:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 12:52 jak milo cie uslyszec karolku hahaha buziaki z wawy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 13:30 wakarpl napisał: > Trzeba bylo napisac SMSa:9 > Ja jestem cicho, bo jestem zajety, ale wykorzystuje chwile przerwy, zeby > sprawdzic co u Was, pozyczylem laptopa, podlaczylem sie w jednej, zacisznej > sali i stuakm do Was, choc mam tylko 10 minut:) Wiem , że trzeba było napisac sms"a . Tylko ja zawsze chce być fair w stosunku do ludzi , którzy niekoniecznie na to zasługują :) doceniamy każdą minute nam poświęconą Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Co u nas cicho? 31.10.03, 17:01 Dzieki Dla moich forumowych przyjaciol (dziewczyn), zrobie wszystko, no prawie wszystko:) Odpowiedz Link Zgłoś