Dodaj do ulubionych

bede donosil...

19.01.02, 17:08
...bo takie jest moje zyciowe powolanie. Jestem konfidentem i bede zawsze
przestrzegal postanowien regulaminu.!!
Obserwuj wątek
    • kapus_z-powolania Re: bede donosil... 19.01.02, 17:12
      peirdol sie, to moja rola i zyciowe zadanie na tem popieprzonym forum

wrew-dny_typ napisał(a):

> ...bo takie jest moje zyciowe powolanie. Jestem konfidentem i bede zawsze
      > przestrzegal postanowien regulaminu.!!

• kitek1 skladam donos......... 19.01.02, 17:12
      na staregokonia:
      polazl na krokwiowa skocznie i jak go orlatko z gory zobaczylo,
      to mu sie latac odechcialo,
      • wrew-dny_typ Re: skladam donos......... 19.01.02, 17:22
        efemistycznie prosze o pozwolenie mi podpierdalania kogo chcem!!!!!
    • Gość: yess donos cd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 17:21
      donosze uprzejmie ze kitek donosi na starego konia ze mlode ptaszki straszy
      • wrew-dny_typ Re: donos cd 19.01.02, 17:26
        a ja donosze, ze tu sie dzieje WBREW regulaminowi!!! bede przeto denuncjowal
        wszystko i wszystkich. Jestem ze przestrzeganiem regulaminu!!!!!
      • oona Re: donos cd 19.01.02, 17:28
        uprzejmie donosze,ze yess donosi ze kitek donosi ze starykon eee,ze ptaszki cos
        tam jaskółki nisko lataja znaczy ze deszcz blisko
        • kapus_z-powolania wynocha amatory/ki: do tego trza miec powolanie 19.01.02, 17:31
          i szkolenie KGB/SB - to moja rola
          • kitek1 palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 17:39
            tutaj kazdy moze na kazdego donosic,
            nie bedziesz nam narzucal nowych regulaminow,
            • Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:28
              Uprzejmie donosze ze oona donosi ,ze Yesska kapuje na kitka....kuwa...ale sie zakrecilam w tym
              donosie.Niech mi jaki donosiciel udzieli kilku lekcji z donosicielstwa!
              • mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:42
                DZIEN BEZ DONOSU JEST DNIEM STRACONYM
                • Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:55
                  czlowiek gorliwy zawsze go moze jednak nadrobic
                  • mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:56
                    czlowiek gorliwy nie traci dni, hahahahaha!
                  • men_ Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:57
                    a ja donoszę, że mario mi dzisiaj rzucał miesem w skrzynke na GW, a Only mi
                    krecią robotę odstawiała, O !
                    • mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:58
                      a ja donosze, ze wpierdolilam dzis pol kilo foie gras, mimo ze w afryce dzieci
                      gloduja!
                      • Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:01
                        a ja donosze ,ze zamiast pisac opinie dzieciom na wywiadowke to co chwile zagladam na forum .
                        • men_ Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 21:03
                          a ja jeszcze donoszę, że idę niedługo na imprezkę i albo wyrwę jakąś laskę,
                          albo się z żalu ubzdryngolę, O !
                          • Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:06
                            a ja donosze ze ide sobie zrobic siku:)))
                            • mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 21:22
                              a ja donosze, ze otwieram 3 flaszke!!!!
                              • Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:26
                                a ja donosze ,ze syn moj Szczurek wychlal mi sok jablkowy i nie mam teraz do ziubera!Prosze gowniarza
                                zablokowac!
                            • Gość: atlas Re: donosze też IP: 194.162.84.* 19.01.02, 21:26
                              Donoszę że ciągle donoszę,ale donieść nie mogę i kamulec który noszę,ciągle nie
                              jest doniesiony,mimo że go noszę,bo mnie z rąk on wypada i spada na dół.
                              W zwiąku z tym poszukuję zdolnych donosicieli,których,jak słyszałem,jest paru
                              na tym forum,aby pomogli mi donosić na górę moje głazicho.
                              Donosiciele,kapusie,sprzedawczyki oraz inna swołocz tego rodzaju serdecznie
                              witana,może doniesiemy szybciej razem i hurtowo,a potem to już będzie fajrant.
                              • Gość: samanta Re: donosze też IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:30
                                to Ty..jezdes Syzyf a nie Atlas!Atlas Ziemie dzwigal bidulek jeden ale ktos doniosl na niego i wiec pirzgnal ja i
                                teraz wszystko sie na swiecie pie...
                                • Gość: atlas Re: donosze też IP: 194.162.84.* 19.01.02, 21:50
                                  No toż mówię że mnie ciągle z łap ucieka kamulec,a ty myślisz że co niby jest
                                  tym kamieniem?Ziemia.Trzymam tak trzymam inaczej,to cholerstwo
                                  ucieka,spada,trzesie się,a wy kurwicy tam na dole dostajecie.To musze ja ja
                                  donieść i obsadzić na miejscu,coby spokój był.A z donosicielami łatwiej będzie.
                                  • Gość: samanta Re: donosze też IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:54
                                    mam to w d..!Donosiciele beda wode macic i znowu bedzie powodz!
                                    • mina.mina Re: donosze też 19.01.02, 22:04
                                      powodz jest piekna, a wy, kulego atlas, jebnijcie tym kamniem wreszcie, bedzie
                                      zajebiste widowisko:)))
                                      • onlyania Re: donosze też 20.01.02, 02:34
                                        no to ja tez doniose, ze kiedys donosilam zarcie dla swirow w domu wariatow,
                                        sie znaczy dla szefow tego zakladu i nie donioslam bom sie wywalila na
                                        chodniku, i zem dwa pomidorki nie doniosla, i zamiast szesciu dan donoszonych
                                        donioslam jedno............
    • karina_17 Re: bede donosil... 19.01.02, 22:35
      co to za głupota?
    • wrew-dny_typ Re: bede donosil... 20.01.02, 08:59
      a ja sam na siebie donosze, ze jestem donosicielskim chujem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka