wrew-dny_typ 19.01.02, 17:08 ...bo takie jest moje zyciowe powolanie. Jestem konfidentem i bede zawsze przestrzegal postanowien regulaminu.!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapus_z-powolania Re: bede donosil... 19.01.02, 17:12 peirdol sie, to moja rola i zyciowe zadanie na tem popieprzonym forum wrew-dny_typ napisał(a): > ...bo takie jest moje zyciowe powolanie. Jestem konfidentem i bede zawsze > przestrzegal postanowien regulaminu.!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 skladam donos......... 19.01.02, 17:12 na staregokonia: polazl na krokwiowa skocznie i jak go orlatko z gory zobaczylo, to mu sie latac odechcialo, Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: skladam donos......... 19.01.02, 17:22 efemistycznie prosze o pozwolenie mi podpierdalania kogo chcem!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yess donos cd IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 17:21 donosze uprzejmie ze kitek donosi na starego konia ze mlode ptaszki straszy Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: donos cd 19.01.02, 17:26 a ja donosze, ze tu sie dzieje WBREW regulaminowi!!! bede przeto denuncjowal wszystko i wszystkich. Jestem ze przestrzeganiem regulaminu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oona Re: donos cd 19.01.02, 17:28 uprzejmie donosze,ze yess donosi ze kitek donosi ze starykon eee,ze ptaszki cos tam jaskółki nisko lataja znaczy ze deszcz blisko Odpowiedz Link Zgłoś
kapus_z-powolania wynocha amatory/ki: do tego trza miec powolanie 19.01.02, 17:31 i szkolenie KGB/SB - to moja rola Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 17:39 tutaj kazdy moze na kazdego donosic, nie bedziesz nam narzucal nowych regulaminow, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 19:28 Uprzejmie donosze ze oona donosi ,ze Yesska kapuje na kitka....kuwa...ale sie zakrecilam w tym donosie.Niech mi jaki donosiciel udzieli kilku lekcji z donosicielstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:42 DZIEN BEZ DONOSU JEST DNIEM STRACONYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:55 czlowiek gorliwy zawsze go moze jednak nadrobic Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:56 czlowiek gorliwy nie traci dni, hahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:57 a ja donoszę, że mario mi dzisiaj rzucał miesem w skrzynke na GW, a Only mi krecią robotę odstawiała, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 20:58 a ja donosze, ze wpierdolilam dzis pol kilo foie gras, mimo ze w afryce dzieci gloduja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:01 a ja donosze ,ze zamiast pisac opinie dzieciom na wywiadowke to co chwile zagladam na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 21:03 a ja jeszcze donoszę, że idę niedługo na imprezkę i albo wyrwę jakąś laskę, albo się z żalu ubzdryngolę, O ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:06 a ja donosze ze ide sobie zrobic siku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, 19.01.02, 21:22 a ja donosze, ze otwieram 3 flaszke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: palnij sie w czaszke, kapusiu od urodzenia, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:26 a ja donosze ,ze syn moj Szczurek wychlal mi sok jablkowy i nie mam teraz do ziubera!Prosze gowniarza zablokowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas Re: donosze też IP: 194.162.84.* 19.01.02, 21:26 Donoszę że ciągle donoszę,ale donieść nie mogę i kamulec który noszę,ciągle nie jest doniesiony,mimo że go noszę,bo mnie z rąk on wypada i spada na dół. W zwiąku z tym poszukuję zdolnych donosicieli,których,jak słyszałem,jest paru na tym forum,aby pomogli mi donosić na górę moje głazicho. Donosiciele,kapusie,sprzedawczyki oraz inna swołocz tego rodzaju serdecznie witana,może doniesiemy szybciej razem i hurtowo,a potem to już będzie fajrant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: donosze też IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:30 to Ty..jezdes Syzyf a nie Atlas!Atlas Ziemie dzwigal bidulek jeden ale ktos doniosl na niego i wiec pirzgnal ja i teraz wszystko sie na swiecie pie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlas Re: donosze też IP: 194.162.84.* 19.01.02, 21:50 No toż mówię że mnie ciągle z łap ucieka kamulec,a ty myślisz że co niby jest tym kamieniem?Ziemia.Trzymam tak trzymam inaczej,to cholerstwo ucieka,spada,trzesie się,a wy kurwicy tam na dole dostajecie.To musze ja ja donieść i obsadzić na miejscu,coby spokój był.A z donosicielami łatwiej będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: donosze też IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 21:54 mam to w d..!Donosiciele beda wode macic i znowu bedzie powodz! Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: donosze też 19.01.02, 22:04 powodz jest piekna, a wy, kulego atlas, jebnijcie tym kamniem wreszcie, bedzie zajebiste widowisko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: donosze też 20.01.02, 02:34 no to ja tez doniose, ze kiedys donosilam zarcie dla swirow w domu wariatow, sie znaczy dla szefow tego zakladu i nie donioslam bom sie wywalila na chodniku, i zem dwa pomidorki nie doniosla, i zamiast szesciu dan donoszonych donioslam jedno............ Odpowiedz Link Zgłoś
wrew-dny_typ Re: bede donosil... 20.01.02, 08:59 a ja sam na siebie donosze, ze jestem donosicielskim chujem. Odpowiedz Link Zgłoś