Gość: Ania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.01, 19:57 Hej jestem Anka, mam 19 lat , poznam fajnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W. Do Ani IP: *.proxy.aol.com 05.08.01, 20:18 Czesc Aniu !!! :)) Jestem b.fajny, ale jak dziewczyny dowiaduja sie ile to ja mam lat, to zaraz przestaja do mnie pisac, chociaz czuje sie na 20 lat, a wygladam na troche wiecej. :)) Kilka watkow nizej pod "samotni" oglosil sie Twoj rowiesnik - Karol.jest b.samotny i zalamany,ale chyba tez jest fajny.:) Sama zobacz. Pzdr.W. Odpowiedz Link Zgłoś
mary Re: Do Ani 18.08.01, 17:53 ja moge popisac - chętnie, ale mam 15 lat i jak widac jestem dziewczyną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Napisz... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:07 Hej! Mam 24 lata, lubie poznawac nowych ludzi, nie wiem do konca o czym myslalas, piszac, ze poznasz fajnych ludzi, ale mysle, ze sie kwalifikuje, jesli podasz swojego maila- napisze wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILD Re: Napisz... IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.01, 23:40 Who is this "fajny" ? I''m 29 years old , 172 cm , lonely ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Do WILD IP: *.proxy.aol.com 06.08.01, 05:35 WILD, Ania szuka fajnych facetow, ze swoim 172 mozesz sie schowac.:) W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: Napisz... IP: *.legnica.dialog.net.pl 06.08.01, 09:23 Ania szukasz szukasz szukasz i jak poszukiwania w gaszczu internetowego balaganu? A moze lepiej.....................pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Do nefil IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.01, 10:37 Mialam na mysli to, ze chce poznac wesolych, zwariowanych, mlodych ludzi z ktorymi moglabym korespondowac. A tak do pozostalych: nie jest to ogloszenie matrymonialne! Pozdrawiam. P.S. nefil: narazie mozemy pisac tu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: Napisz... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.01, 13:48 no...mozliwe ze ja jestem fajny! przekonaj sie i odpisz, mam 21 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Do Ani IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 20:58 Jednak ciezko jest znalezc fajnych ludzi albo Ci fajniejsi pojechali na wakacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Napisz... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:21 Hej Ania! Czemu zamilklas, rozczarowanie? Ponawiam prosbe o maila, nie lubie za bardzo sie upubliczniac, jestem b. niesmialym czlowiekiem :-) Moj mail: joolz@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś