etita 15.01.09, 09:24 Dwójki będą rozdzielane wg kolejności wpłat. Pozostałe pokoje to 3. Kto z kim chce w trójkącie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
josss Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 10:21 a już myślałam, że dopiero na miejscu się okaże kto z kim śpi i nawet ta myśl była fajna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 10:35 ..to ja poproszę jedną trójkę :) Patrzyłam na kolejność wpłat na fotoblogu i z tego wynikałoby, że jako grupa: Porzeczka, Jadwisia, Luk-Kasia oraz Zaciszanka łapiemy się na 2 osobowe. Ponieważ w grupie siła i jedność ;), to dla naszej grupki i osób towarzyszących poprosimy o: 2 x pokoje 2 osobowe ( Porzeczka, Jadwisia ) 1 x pokój 3 osobowy ( ten, który właśnie zgłaszam ) Skład samych pokoi ustali się później ;) Odpowiedz Link Zgłoś
carrymoon Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 10:52 ja bardzo ładnie prosze z Avocado w jednym pokoju :) nei musi być dwójka Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 10:57 Się przychylam :)))) W ogóle Wrocław się lubi i może spać razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 11:12 etita napisała: > Dwójki będą rozdzielane wg kolejności wpłat. No i może wg tego jaka para będzie-pary mieszane w 3ce mogą krępować tą trzecią osobę i odwrotnie. No chyba, że znajdą się tacy co lubią "trójkąty" ;). Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 11:47 trzeba widzę chyba wziąć na wszelki wypadek gruby termiczny śpiwór :) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 11:55 Qgel, na wszelki wypadek weź ;-) Jeżeli nadal są dwójki, to poproszę o jedną dla siebie i Dorotii3. A jeżeli komuś będzie bardziej zależało na dwójce i już jej nie będzie mógł dostać, to możemy wziąć trójkę, tylko potrzebujemy jeszcze jednej owieczki do naszego stada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 12:07 Kasia, na fotoblogu już się wstępnie zapisaliście na pokój: Ty, Pszczoła + Belgu. Ekipa się wykruszyła ?? Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_80 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 12:51 Chyba się wykruszyła, bo dzisiaj Pszczoła mówiła mi, że nie jedzie. A propos kto mnie przygarnie? Bo ja taka bidna jestem... jeszcze prawie nikogo nie znam... :( A jestem bardzo miła, wesoła, skromna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 13:09 Owszem, Pszczółka napisała mi dziś, że nie może jechać, a Belgu chyba nie jest zapisany... A jeżeli jest, to Qgel się skarżył, że nie ma pary ;-))) Andzia, jakby problem się nie rozwiązał do jutra, to daj znać, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 13:36 Qgel niech się nie boi, już my mamy dla niego parę ;) A Belgu był trzecią w kolejności "MiDówką", która się zapisał(a) na listę :) Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 13:39 ok, mi wszystko jedno, aby nie z 2-metrowym nieogolonym murzynem :b Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 13:44 qgel, to Ty nie wiesz, że na MiD-zie są sami dwumetrowi nieogoleni Murzyni? Odpowiedz Link Zgłoś
etita Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 13:45 Belgu poinformował mnie już jakiś czas temu, że nie jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
nuphar Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 12:52 mnie możecie przyleić do kogo tam wygodnie bedzie, może być Josss i Dorotii3 jak szukaja owieczki do stada, jak nie to może być inne stadko na dwójce mi nie zależy bo będę bez połówki. Odpowiedz Link Zgłoś
josss Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 22:36 Nuphar, nam pasuje, więc bierzemy trójkę, o ile nie masz pary ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lbs5 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 16.01.09, 14:42 Nupharek mówiła,że jej też pasuje :-) (ale nie ma możliwości odpisania w tej chwili) Tylko proszę mi tam nie zaczepiać "miejscowych" na tym zimowisku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiasv Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 12:58 a mi zalezy na 2 mam nadzieje,ze sie załapałam Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa a mnie wszystko jedno 15.01.09, 21:31 tam gdzie będzie miejsce, tam pojde, bo jakos bez pary jestem ;) wiec pewnie do jakiejs trójeczki z Murzynami, tylko klaty niech nie golą, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 15.01.09, 22:49 jeśli dwójki mają byc rozdzielane według wpłat to w takim razie razem z sis apiemy się na dwójkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: BABOZLOT - Kto z kim spi? 16.01.09, 12:54 Marzena, już za późno ;( Ogoliłam klatę ;) Ale i tak nie jestem Murzynem. Nawet jak byłam młoda, to nie byłam Murzynem (ale w koszykówkę grałam) Odpowiedz Link Zgłoś
etita ponawiam pytanko ;) 17.01.09, 02:14 Może któraś z was przed wyjazdem jeszcze zajrzy na forum, nadal nie wiem jak rozkwaterować Indirectus, Elke, Angie, Margushie, Andzie, Blackgodive, 4Joannag, Aggres i Jean_nie macie jakieś zyczenia, czy na chybił-trafił? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aggres25 Re: ponawiam pytanko ;) 17.01.09, 08:07 się nie wypowiadałam, bo żadnych wymagań do współspaczy nie mam. noooo chyba że po noclegu w Kletnie ktoś, z racji lekkiego snu... ;) nie chce mnie więcej słuchać.. ;) do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_80 Re: ponawiam pytanko ;) 17.01.09, 08:16 Mi bez różnicy ;) a teraz zmykam na pociąg :D Odpowiedz Link Zgłoś