mag_nolia 22.01.02, 09:37 mena i wszystkich... zajrzy tutaj pewno po południu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
onlyania Re: Prezes Mario2 pozdrawia 22.01.02, 09:40 only pozdrawia prezesa (tylko ze zaraz znow bedzie "nie pierdol Aniu", buuuuu) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a ja magnolie pozdrawiam.......... 22.01.02, 09:43 i mam nadzieje, ze mi wybaczy okresowa upierdliwosc na forum wroclawskim, ale my wroclawianie, musimy byc najlepsi, Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a ja magnolie pozdrawiam..........Kitek 22.01.02, 09:44 nie wybaczam Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: a ja magnolie pozdrawiam..........Kitek 22.01.02, 09:47 nic na Ciebie, dzisiaj to sloneczko nie dziala, a moze, nikt Ci zyczen wczoraj z okazji dnia babci nie zlozyl, i dlatego duch niewybaczania, Cie ni opuszcza, Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a ja magnolie pozdrawiam..........Kitek 22.01.02, 09:49 no nikt mi nie złożył bo sdo babciowania mam jeszcze daleko, Ty za to widać od rana zbierasz dziadkowe życzonka, no co humorek wskazuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Magnolia, to ty juz babcią jesteś ????? 22.01.02, 09:54 Kitkowi wypada wierzyc - jego wywiad działa doskonale Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Magnolia, to ty juz babcią jesteś ????? 22.01.02, 10:10 Menie mój drogi w planach dalekosiężnych-babcią jestem faktycznie, może za jakieś 30-lat bym chciała... ...za to na Twoim m-cu zaczęłabym sie martwić już dziś, czy będziesz w stanie zliczyć swoje kolekcjonerskie wnuczęta??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Magnolia, to ty juz babcią jesteś ????? 22.01.02, 10:19 spoko, a od czego bazy danych ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Dziadek kolekcjoner 22.01.02, 10:22 to będziesz nowoczesnym dziadkiem- z bazą danych... hmmm zastanawiam sie ile kilo batoników wówczas bbędziesz potrzebować,...hmmm??? to jeszcze zainstaluj sobie exscela, menku, to policzy... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi buziaczki 22.01.02, 10:25 dla wszystkich babc i dziadkow (a zwlaszcza dziadkow :)))) od wnusi jasminki czy dziadzio kitek da jasmince na cukierki???????? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:26 a Men...rozdaje batoniki... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi to ja poprosze 22.01.02, 10:27 ten batonik Alfa :))))))))))))) mag_nolia napisał(a): > a Men...rozdaje batoniki... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: to ja poprosze-Jasminka 22.01.02, 10:28 Dla Ciebie wszystko - mam dla Ciebie taki specjalny batonik, z rodzynkami ..etc.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: to ja poprosze-Jasminka 22.01.02, 10:29 moze byc batonik z doladowaniem np gatorade oczywiscie...! men_ napisał(a): > Dla Ciebie wszystko - mam dla Ciebie taki specjalny batonik, z > rodzynkami ..etc.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi cholera nie Alfa!! 22.01.02, 10:28 zapomnialam, ze sa be! Chce cukiereczka Lancia!!!! mag_nolia napisał(a): > a Men...rozdaje batoniki... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: cholera nie Alfa!! -jasminka 22.01.02, 10:29 zapomniałas, juz ni ma, sa tylko A4t i A6 jasmina_tdi napisał(a): > zapomnialam, ze sa be! > Chce cukiereczka Lancia!!!! > > mag_nolia napisał(a): > > > a Men...rozdaje batoniki... > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: cholera nie Alfa!! -jasminka 22.01.02, 10:30 A6 to ja naraz nie zjem :))))))) men_ napisał(a): > zapomniałas, juz ni ma, sa tylko A4t i A6 > > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: cholera nie Alfa!! -C5-magnolia 22.01.02, 10:32 akurat to samochodów francuskich nie lubie :))) mag_nolia napisał(a): > to Citroena C5! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: cholera nie Alfa!! -C5-men 22.01.02, 10:33 nie szkodzi,że nie lubisz,będzie dla mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi a men lubi niemieckie 22.01.02, 10:34 jasminka wie jakie autka lubi men :)))) men_ napisał(a): > akurat to samochodów francuskich nie lubie :))) > > mag_nolia napisał(a): > > > to Citroena C5! > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 10:50 Tak, takie z dyskretnym urokiem, szybkie i które mile sie prowadzi :))) p.s.: tylko niech Jasminka nie zdradza juz więcej szczegółów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 12:51 Postaram sie aczkolwiek nie moge obiecac :)))))) men_ napisał(a): > Tak, takie z dyskretnym urokiem, szybkie i które mile sie prowadzi :))) > > p.s.: tylko niech Jasminka nie zdradza juz więcej szczegółów :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 13:03 A widzisz cos narobiła ? magnolia juz tez chce autko :)) Jeszcze dla Księżniczki o pieknych oczętach nic nie zostanie, O !:)) jasmina_tdi napisał(a): > Postaram sie aczkolwiek nie moge obiecac :)))))) > > men_ napisał(a): > > > Tak, takie z dyskretnym urokiem, szybkie i które mile sie prowadzi :))) > > > > p.s.: tylko niech Jasminka nie zdradza juz więcej szczegółów :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 13:43 no ladnie! juz sie wykrecasz?! nawet kilometra jeszcze nie przejechalam! bo zaczne płakac!!!!!! men_ napisał(a): > A widzisz cos narobiła ? magnolia juz tez chce autko :)) > Jeszcze dla Księżniczki o pieknych oczętach nic nie zostanie, O !:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 14:01 No nie płacz Jasminko, może i będzie - ale to takie szybkie i zrywne autko - i tak bys wiecej nie zrobiła niz kilometr albo kilka :))) Wytre zapłakane oczęta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 14:08 kilometra na pewno nie :)))) kilkaset od razu :))) Ty naprawde watpisz w moje umiejetnosci!!!!!!! cholera! men_ napisał(a): > No nie płacz Jasminko, może i będzie - ale to takie szybkie i zrywne autko - i > tak bys wiecej nie zrobiła niz kilometr albo kilka :))) > Wytre zapłakane oczęta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 14:21 alez nieeeeeee watpię Jasminko, skąd Ci takie pomysły chodza po głowie ?:)) No, co najwyżej w kwestii umiejetności prowadzenia ..samochodu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: albo najlepiej porsche 928!!!! 22.01.02, 10:51 mag_nolia napisał(a): > O! O, Magnolia jak sie rozpedziła - lubie tez wygodę, a tam mało miejsca :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:31 No pewnie, dla Jasminki zawsze sie znajdzie - za ten piekny błekit ocząt :))) mag_nolia napisał(a): > a Men...rozdaje batoniki... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:32 tylko za ten blekit???? a co bedzie jak oslepne :))))) men_ napisał(a): > No pewnie, dla Jasminki zawsze sie znajdzie - za ten piekny błekit ocząt :))) > > mag_nolia napisał(a): > > > a Men...rozdaje batoniki... > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:34 no co Ty,chyba nie chesz zmniejszac sobie swoich slicznych ocząt ?:((( fuj, wypluj te słowa, aby sie one w ... zamieniły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:35 nie - chce je poslac do kolka feministycznego jako relikwie :))))) men_ napisał(a): > no co Ty,chyba nie chesz zmniejszac sobie swoich slicznych ocząt ?:((( > > fuj, wypluj te słowa, aby sie one w ... zamieniły :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:38 To czym bedziesz nas mamiła ?:))) Podac adres ? Na tę wysyłkę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:41 wizja odebrania przesylki i wstawienia jej na mejsce :)))))))) men_ napisał(a): > To czym bedziesz nas mamiła ?:))) > > Podac adres ? Na tę wysyłkę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:44 tzn, pozostawienia jej na swoim własciwym miejscu ?:)) I pielęgnowaniu, aby ten błękit utrzymał sie jak najdłużej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 12:52 men do hodowli potrzeba warunkow sprzyjajacych! ja tam ide na zywiol :)))) jak przydomowe ogrodki :)) men_ napisał(a): > tzn, pozostawienia jej na swoim własciwym miejscu ?:)) > I pielęgnowaniu, aby ten błękit utrzymał sie jak najdłużej ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:32 też uważam ,że Jasmince zarówno za błękit jak i zieleń się należy... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:37 kurcze - a za intelekt??????? mag_nolia napisał(a): > też uważam ,że Jasmince zarówno za błękit jak i zieleń się należy... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:38 jasmina_tdi napisał(a): > kurcze - a za intelekt??????? Jasminko , a po co Ci tyle batoników??? ha!ha! za intelekt też! > > mag_nolia napisał(a): > > > też uważam ,że Jasmince zarówno za błękit jak i zieleń się należy... > Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:38 Też, masz sliczny i duży intelekt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:40 ta wiedza mi ostatnio tak ciazy. że chyba garba dostane :))) men_ napisał(a): > Też, masz sliczny i duży intelekt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:45 No bez przesady, O ! Ja deklaruje sie od czasu do czasu pomagać :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Jasminka - a poza tym tego intelektu nigdy nie 22.01.02, 11:19 za mało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re:Jasminka - a poza tym tego intelektu nigdy nie 22.01.02, 12:53 dzieki men! od razu mi lepiej! bylebym do domu trafila bez cudzej pomocy :))) men_ napisał(a): > za mało :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Jasminka - a poza tym tego intelektu nigdy nie 22.01.02, 13:02 Ja moge pomóc (juz bez kierowcy :))) Moja to chyba juz nie cudza, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś