Dodaj do ulubionych

Prezes Mario2 pozdrawia

22.01.02, 09:37
mena i wszystkich...
zajrzy tutaj pewno po południu...
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Prezes Mario2 pozdrawia 22.01.02, 09:40
      only pozdrawia prezesa (tylko ze zaraz znow bedzie "nie pierdol Aniu", buuuuu)
      • kitek1 a ja magnolie pozdrawiam.......... 22.01.02, 09:43
        i mam nadzieje, ze mi wybaczy okresowa upierdliwosc na forum wroclawskim, ale
        my wroclawianie, musimy byc najlepsi,
        • mag_nolia Re: a ja magnolie pozdrawiam..........Kitek 22.01.02, 09:44
          nie wybaczam
          • kitek1 Re: a ja magnolie pozdrawiam..........Kitek 22.01.02, 09:47
            nic na Ciebie, dzisiaj to sloneczko nie dziala,
            a moze, nikt Ci zyczen wczoraj z okazji dnia babci nie zlozyl,
            i dlatego duch niewybaczania, Cie ni opuszcza,
            • mag_nolia Re: a ja magnolie pozdrawiam..........Kitek 22.01.02, 09:49
              no nikt mi nie złożył bo sdo babciowania mam jeszcze daleko, Ty za to widać od
              rana zbierasz dziadkowe życzonka, no co humorek wskazuje???
              • men_ Magnolia, to ty juz babcią jesteś ????? 22.01.02, 09:54
                Kitkowi wypada wierzyc - jego wywiad działa doskonale
                • mag_nolia Re: Magnolia, to ty juz babcią jesteś ????? 22.01.02, 10:10
                  Menie mój drogi w planach dalekosiężnych-babcią jestem faktycznie, może za
                  jakieś 30-lat bym chciała...
                  ...za to na Twoim m-cu zaczęłabym sie martwić już dziś, czy będziesz w stanie
                  zliczyć swoje kolekcjonerskie wnuczęta???
                  • men_ Re: Magnolia, to ty juz babcią jesteś ????? 22.01.02, 10:19
                    spoko, a od czego bazy danych ?:)
                    • mag_nolia Dziadek kolekcjoner 22.01.02, 10:22
                      to będziesz nowoczesnym dziadkiem- z bazą danych...
                      hmmm zastanawiam sie ile kilo batoników wówczas bbędziesz potrzebować,...hmmm???
                      to jeszcze zainstaluj sobie exscela, menku, to policzy...
                    • jasmina_tdi buziaczki 22.01.02, 10:25
                      dla wszystkich babc i dziadkow (a zwlaszcza dziadkow :)))) od wnusi jasminki

czy dziadzio kitek da jasmince na cukierki???????? :))))))
                      • mag_nolia Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:26
                        a Men...rozdaje batoniki...
                        • jasmina_tdi to ja poprosze 22.01.02, 10:27
                          ten batonik Alfa :)))))))))))))

mag_nolia napisał(a):

> a Men...rozdaje batoniki...

• men_ Re: to ja poprosze-Jasminka 22.01.02, 10:28
                            Dla Ciebie wszystko - mam dla Ciebie taki specjalny batonik, z
                            rodzynkami ..etc.:)))
                            • jasmina_tdi Re: to ja poprosze-Jasminka 22.01.02, 10:29
                              moze byc batonik z doladowaniem np gatorade oczywiscie...!

men_ napisał(a):

> Dla Ciebie wszystko - mam dla Ciebie taki specjalny batonik, z
                              > rodzynkami ..etc.:)))

• jasmina_tdi cholera nie Alfa!! 22.01.02, 10:28
                          zapomnialam, ze sa be!
                          Chce cukiereczka Lancia!!!!

mag_nolia napisał(a):

• men_ Re: cholera nie Alfa!! -jasminka 22.01.02, 10:29
                            zapomniałas, juz ni ma, sa tylko A4t i A6

jasmina_tdi napisał(a):

> zapomnialam, ze sa be!
                            > Chce cukiereczka Lancia!!!!
                            >
                            > mag_nolia napisał(a):
                            >
                            > > a Men...rozdaje batoniki...
                            >

• jasmina_tdi Re: cholera nie Alfa!! -jasminka 22.01.02, 10:30
                              A6 to ja naraz nie zjem :)))))))

men_ napisał(a):

> zapomniałas, juz ni ma, sa tylko A4t i A6
                              >
                              >
                            • mag_nolia Re: cholera nie Alfa!! -C5 22.01.02, 10:30
                              to Citroena C5!
                              • men_ Re: cholera nie Alfa!! -C5-magnolia 22.01.02, 10:32
                                akurat to samochodów francuskich nie lubie :)))

mag_nolia napisał(a):

> to Citroena C5!

• mag_nolia Re: cholera nie Alfa!! -C5-men 22.01.02, 10:33
                                  nie szkodzi,że nie lubisz,będzie dla mnie...
                                • jasmina_tdi a men lubi niemieckie 22.01.02, 10:34
                                  jasminka wie jakie autka lubi men :))))

men_ napisał(a):

> akurat to samochodów francuskich nie lubie :)))
                                  >
                                  > mag_nolia napisał(a):
                                  >
                                  > > to Citroena C5!
                                  >

• men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 10:50
                                    Tak, takie z dyskretnym urokiem, szybkie i które mile sie prowadzi :)))

p.s.: tylko niech Jasminka nie zdradza juz więcej szczegółów :))
                                    • jasmina_tdi Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 12:51
                                      Postaram sie aczkolwiek nie moge obiecac :))))))

men_ napisał(a):

> Tak, takie z dyskretnym urokiem, szybkie i które mile sie prowadzi :)))
                                      >
                                      > p.s.: tylko niech Jasminka nie zdradza juz więcej szczegółów :))

• men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 13:03
                                        A widzisz cos narobiła ? magnolia juz tez chce autko :))
                                        Jeszcze dla Księżniczki o pieknych oczętach nic nie zostanie, O !:))

jasmina_tdi napisał(a):

> Postaram sie aczkolwiek nie moge obiecac :))))))
                                        >
                                        > men_ napisał(a):
                                        >
                                        > > Tak, takie z dyskretnym urokiem, szybkie i które mile sie prowadzi :)))
                                        > >
                                        > > p.s.: tylko niech Jasminka nie zdradza juz więcej szczegółów :))
                                        >

• jasmina_tdi Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 13:43
                                          no ladnie! juz sie wykrecasz?! nawet kilometra jeszcze nie przejechalam! bo zaczne płakac!!!!!!

men_ napisał(a):

> A widzisz cos narobiła ? magnolia juz tez chce autko :))
                                          > Jeszcze dla Księżniczki o pieknych oczętach nic nie zostanie, O !:))
                                          >

• men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 14:01
                                            No nie płacz Jasminko, może i będzie - ale to takie szybkie i zrywne autko - i
                                            tak bys wiecej nie zrobiła niz kilometr albo kilka :)))
                                            Wytre zapłakane oczęta :)))
                                            • jasmina_tdi Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 14:08
                                              kilometra na pewno nie :)))) kilkaset od razu :))) Ty naprawde watpisz w moje umiejetnosci!!!!!!! cholera!

men_ napisał(a):

> No nie płacz Jasminko, może i będzie - ale to takie szybkie i zrywne autko - i
                                              > tak bys wiecej nie zrobiła niz kilometr albo kilka :)))
                                              > Wytre zapłakane oczęta :)))

• men_ Re: a men lubi niemieckie-Jasminka 22.01.02, 14:21
                                                alez nieeeeeee watpię Jasminko, skąd Ci takie pomysły chodza po głowie ?:))

No, co najwyżej w kwestii umiejetności prowadzenia ..samochodu :))
                            • mag_nolia albo najlepiej porsche 928!!!! 22.01.02, 10:31
                              O!
                              • men_ Re: albo najlepiej porsche 928!!!! 22.01.02, 10:51
                                mag_nolia napisał(a):

> O! O, Magnolia jak sie rozpedziła - lubie tez wygodę, a tam mało miejsca :)))

• men_ Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:31
                          No pewnie, dla Jasminki zawsze sie znajdzie - za ten piekny błekit ocząt :)))

mag_nolia napisał(a):

• jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:32
                            tylko za ten blekit???? a co bedzie jak oslepne :)))))

men_ napisał(a):

> No pewnie, dla Jasminki zawsze sie znajdzie - za ten piekny błekit ocząt :)))
                            >
                            > mag_nolia napisał(a):
                            >
                            > > a Men...rozdaje batoniki...
                            >

• men_ Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:34
                              no co Ty,chyba nie chesz zmniejszac sobie swoich slicznych ocząt ?:(((

fuj, wypluj te słowa, aby sie one w ... zamieniły :)))
                              • jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:35
                                nie - chce je poslac do kolka feministycznego jako relikwie :)))))

men_ napisał(a):

> no co Ty,chyba nie chesz zmniejszac sobie swoich slicznych ocząt ?:(((
                                >
                                > fuj, wypluj te słowa, aby sie one w ... zamieniły :)))

• men_ Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:38
                                  To czym bedziesz nas mamiła ?:)))

Podac adres ? Na tę wysyłkę ?:)
                                  • jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:41
                                    wizja odebrania przesylki i wstawienia jej na mejsce :))))))))

men_ napisał(a):

> To czym bedziesz nas mamiła ?:)))
                                    >
                                    > Podac adres ? Na tę wysyłkę ?:)

• men_ Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 10:44
                                      tzn, pozostawienia jej na swoim własciwym miejscu ?:))
                                      I pielęgnowaniu, aby ten błękit utrzymał sie jak najdłużej ?:)
                                      • jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki 22.01.02, 12:52
                                        men do hodowli potrzeba warunkow sprzyjajacych! ja tam ide na zywiol :)))) jak przydomowe ogrodki :))

men_ napisał(a):

> tzn, pozostawienia jej na swoim własciwym miejscu ?:))
                                        > I pielęgnowaniu, aby ten błękit utrzymał sie jak najdłużej ?:)

• mag_nolia Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:32
                            też uważam ,że Jasmince zarówno za błękit jak i zieleń się należy...
                            • jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:37
                              kurcze - a za intelekt???????

mag_nolia napisał(a):

> też uważam ,że Jasmince zarówno za błękit jak i zieleń się należy...

• mag_nolia Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:38
                                jasmina_tdi napisał(a):

> kurcze - a za intelekt???????
                                Jasminko , a po co Ci tyle batoników???
                                ha!ha!
                                za intelekt też!
                                >
                                > mag_nolia napisał(a):
                                >
                                > > też uważam ,że Jasmince zarówno za błękit jak i zieleń się należy...
                                >

• men_ Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:38
                                Też, masz sliczny i duży intelekt :)))
                                • jasmina_tdi Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:40
                                  ta wiedza mi ostatnio tak ciazy. że chyba garba dostane :)))

men_ napisał(a):

> Też, masz sliczny i duży intelekt :)))

• men_ Re: batonik dla Jasminki !-Menie!!!! 22.01.02, 10:45
                                    No bez przesady, O !
                                    Ja deklaruje sie od czasu do czasu pomagać :)
                                  • men_ Re:Jasminka - a poza tym tego intelektu nigdy nie 22.01.02, 11:19
                                    za mało :))
                                    • jasmina_tdi Re:Jasminka - a poza tym tego intelektu nigdy nie 22.01.02, 12:53
                                      dzieki men! od razu mi lepiej! bylebym do domu trafila bez cudzej pomocy :)))

men_ napisał(a):

> za mało :))

• men_ Re:Jasminka - a poza tym tego intelektu nigdy nie 22.01.02, 13:02
                                        Ja moge pomóc (juz bez kierowcy :)))
                                        Moja to chyba juz nie cudza, hę ?:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka