Dodaj do ulubionych

starutka budzi!!

29.01.09, 08:55
No kochane, pora wstawać!!!
Czyżby starutkie cierpiały na senność jakowąś , albo zapracowane takie od
bladego świtu?
Obserwuj wątek
    • hesia3 Re: starutka budzi!! 29.01.09, 10:35
      E tam, gdzie mi w głowie spanie. Nawaliło śniegu i w ramach
      zrzucania tłuszczyku łopatą na podjeździe śnieg odwalałam. I w
      nagrodę sobie przy kawce pozwoliłam wejść na nasze kochane forum.
      • fettinia Re: starutka budzi!! 29.01.09, 11:13
        Starutka dziennie o 6.20 wstaje:)Dzieciecia do szkoly trza wyprawic,psa odsikac
        i chalupe ogarnac:)Potem mozna chwile poforumowac:P
        • buka007 Re: starutka budzi!! 29.01.09, 11:51
          starutką dzisiaj konie zwlekały z łóżka.. :(
          • scrivo zwlekanie z łóżka 29.01.09, 12:36
            ha! a mnie próbowały, nawet osobiście Kmicicowy rumak wraz z panem Zagłobą a nie udało się:) do 11.30 oglądałam Potob w wersji filmowej, a co!!! Parę dni wolnego robi swoje, za to codziennośc wygląda tak, ze 6.30 budzik robi swoje.
            • pietnacha40 Re: zwlekanie z łóżka 29.01.09, 15:34
              Starutka się wlegiwała aż do 07:30,ale póżniej to już gnać musiała
              do pracy.Na komp dopiero teraz.Ale spanko mnie bierze uaaaaaaa:D
              • ada16 Re: zwlekanie z łóżka 29.01.09, 15:57
                popracować trzeba, ale już za chwilkę do domku
    • mysiulek08 Re: starutka budzi!! 29.01.09, 19:21
      Kicia mnie budzi punkt o 6.30, czasami wczesniej :)mnie! spiocha wielkiego! Nie
      mam jej za zle jak zbieramy sie wszyscy do wyjazdu (teraz na jedno auto, Dziadek
      jest chwilowo bezhamulcowy), ale ten zwyczaj ma tez w lykend! Wprawdzie
      wystarczy dac jej zarlo i puscic wode w wannie zeby sie napila, ta w miseczce
      jest pase :) ale i wak pobudka skoro swit nawet mruczacym kotem najmilsza nie jest.
      • jolkaaa2 Re: starutka budzi!! 29.01.09, 20:32
        To chyba mnie budziła, bo ja o tej porze to własnie wstaję... ale dopiero
        wstaję, przeciagam się, idę do łazienki, robie kawę, włażę pod kołdrę jeszcze
        raz i wypijam kawę. Życie zaczynam ok.10.30 :)
        Niestety, tylko jak mam więcej wolnego. Chwilowo mam :)
        • mysiulek08 Re: starutka budzi!! 29.01.09, 22:08
          normalne zycie to ja tez zaczynam w okolicach 10 rano, no czasami 9 :) wiec w dzien wolny od zadan na miescie po pobudce i nakarmieniu kota idziemy obie dalej spac :)
          • lisia312 Re: starutka budzi!! 30.01.09, 17:29
            szczęśliwy człowiek z Ciebie mysiulku. moja kota śpi wtedy, kiedy ja wstaję, a
            rozrabia, jak chcę spać!
            • mysiulek08 Re: starutka budzi!! 31.01.09, 01:41
              Nasz Kicia , choc wiejskie dziewcze ;) to jednak dama jest. Idzie spac razem z nami, wstaje, hmmm powiedzmy razem z nami (Starszy gdzies tak w okolicach kociej pobudzki zaczna normalny dzien), grzecznie jezdzi autem i jeszcze grzeczniej czekana nas na parkingach.
              Ale zeby nie bylo tak slodko, budzi sie tez w niej diabel. Codziennie wieczorkiem zaczyna sie szajba :)

Potem jest mycie (Starszy alergik i Kicia jest co wieczor myta gabka zeby bylo mnie alergenow w powietrzu), kolacja, pitko w wannie i mosci sie na ktoryms z naszych lozek, w zaleznosci od fantazji :)
              No po prostu kochany kot.

P.s
              A tak w ogole to ja psiara jestem
              • jolkaaa2 Re: starutka budzi!! 31.01.09, 11:14
                A ja myślałam, że koty są samodzielne, nikogo nie budzą i same chodzą do kuwetki.
                Za to mój pies chyba "pobija" wszystkie wasze zwierzaki, bo ma zwyczaj
                wychodzenia na dwór między 2.00 a 3.00 w nocy (!)
                Nie liczę tego jako budzenia, bo "w śpiku" otwieram mu drzwi, zasypiam i po ok.
                20 minutach znowu wpuszczam go i zasypiam. Taki nocny przerywnik ;) w spaniu
                funduje mi psisko. Na usprawiedliwienie dodam, że zwierzakowi tak się na starość
                porobiło.
                • mysiulek08 Re: starutka budzi!! 31.01.09, 22:20
                  koty sa samodzielne :) Kicia, jak pisalam, nie budzi mnie/nas aby isc do lazienki (tam ma kuwete) ale dlatego, ze chce cos przekasic i napic sie wody. Woda w miseczce nie jest w najwyzszym powazaniu, ta w wannie z prysznica jest najlepsza :)
                  • buka007 Re: starutka budzi!! 01.02.09, 08:23
                    moja dzisiaj obudzila mnie o 05.00 ://
                    • mysiulek08 Re: starutka budzi!! 01.02.09, 10:04
                      czyzby sie zgadaly przez GG? Nasza tez od piatej marudzi :(
                      • scrivo kocie poranki 01.02.09, 11:50
                        Norah i Francesco zwykle śpią razem z ludziami swemi z wyłączeniem małej pobudki przed świtem by rozruszać się nieco i sprawdzić cierpliwosć właścicieli. Ale wczoraj do 1 w nocyodbywała się szaleńcza bieganina po korytarzach... zwykle o 23 już spią

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka