Dodaj do ulubionych

Szukam.......................

05.02.09, 15:52
Witam, jestem tu świeża ;) Uśmiechnięta i seksowna 32-latka. Poszukuję mężczyzny intrygującego wizualnie i "charakteriologicznie". :) Do dyskretnego romansu. Nie szukam żywego wibratora, tylko przyjaciela, z którym połączy mnie RÓWNIEŻ (a nie TYLKO) ekscytujący seks. Czekam wyłącznie na maile pod adresem gazetowym. Aha, jestem z Poznania :)
Obserwuj wątek
    • tytus_flawiusz Re: Szukam....................... 05.02.09, 15:56
      blondynka_online napisała:

> Witam, jestem tu świeża ;) Uśmiechnięta i seksowna 32-latka. Poszukuję mężczyzn
      > y intrygującego wizualnie i "charakteriologicznie". :) Do dyskretnego romansu.
      > Nie szukam żywego wibratora, tylko przyjaciela, z którym połączy mnie RÓWNIEŻ (
      > a nie TYLKO) ekscytujący seks. Czekam wyłącznie na maile pod adresem gazetowym.
      > Aha, jestem z Poznania :)

prosiłbym o podanie stanu konta, przebytych chorób, oraz wyliczenie złośliwych
      narośli w postaci mężów, eksmężów, zazdrosnych ojców, rozpuszczonych bachorów etc..
      • blondynka_online Re: Szukam....................... 05.02.09, 16:34
        Większość (choć nie wszystko) z tego co wymieniłeś - zerowe. Odpuść sobie. To
        post do prawdziwych mężczyzn, a nie frustratów.
        • aroden Re: Szukam....................... 05.02.09, 16:50

> Większość (choć nie wszystko) z tego co wymieniłeś - zerowe.
          Odpuść sobie. To post do prawdziwych mężczyzn, a nie frustratów.

Nie zlosc sie - Titi chcial Ci tylko pomoc podszlifowac oferte :)
        • tytus_flawiusz Re: Szukam....................... 06.02.09, 10:32

> Większość (choć nie wszystko) z tego co wymieniłeś - zerowe.

hmm... trzydzieści dwie wiosny i CV jak dziewica orleańska... podejrzane :-)

no ale good luck :-)... tylko, żeby zamiast tego księciunia nie zjawił się
          lekarz ze strzykawką i powiedział: "czas już na ciebie babciu"
          • blondynka_online Re: Szukam....................... 06.02.09, 18:28
            Ojej... Jakie biedactwo z ciebie... Od dawna ci nie staje to twoje małe
            kutasiątko? Mogę cię też zapewnić, ze o takiej "babci" to możesz tylko śnić... I
            powtarzam: odpuść sobie, impotencie lub - w lepszym razie - sieciowy onanisto
            (bo tylko na to Cię pewnie stać).
            • tytus_flawiusz Re: Szukam....................... 06.02.09, 20:56
              .. przeterminowana nastolatka i do tego jeszcze sfrustrowana neurotyczka z
              karłowatym poczuciem humoru :-)

wyrazy współczucia :-)
              • viviene Re: Szukam....................... 06.02.09, 21:02
                Hmm ??
              • blondynka_online Re: Szukam....................... 07.02.09, 10:15
                A ja powtarzam, FLAKjuszu, do znudzenia: marne kutasiątko, które o prawdziwej
                kobiecie mogłoby tylko pomarzyć... :) :) :)
                • tytus_flawiusz Re: Szukam....................... 07.02.09, 10:31

> A ja powtarzam, FLAKjuszu, do znudzenia: marne kutasiątko, które o prawdziwej
                  > kobiecie mogłoby tylko pomarzyć... :) :) :)

a cóż ty więcej możesz powtórzyć, skoro jedyna przygoda twego życia wywarła aż
                  takie piętno na tobie.
                  pies też potrafi tylko w koło, hau, hau. A ty masz swoją obsesję "malego fiutka"
                  i na tym kończą się twe możliwości "literackie"

Ani cie pobzykać, ani z tobą pogadać... no bo ileż można i lichym fiutku tego
                  fagasa, który puścił cię w trąbę.

Nic dziwnego, że w wieku 32 desperacko szukasz kogoś, w takim miejscu :-)

mimo wszystko powodzenia :-)

ps. a teraz możesz kontynuować swe monotematyczne wynurzenia :-)
    • szybkilopez73 Re: Szukam....................... 06.02.09, 10:18
      Napisałem ci maila i nie dostałem odpowiedzi
      Moja oferta na gorcyi ekscytujący romans nadal aktualna
      pozdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka