goha66 07.04.09, 09:09 wywołana przez Avo na motofotoblogu :) mogą się Państwo przedMłodzi już całować ... czy powinni poczekać? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: SONDA ;D 07.04.09, 09:12 MOGĄ ! :D ... pod warunkiem, że to Giencia się umieściła byla w tej przyczepce (vide zaproszenie) ciągnionej przez Kamyka ... jeśli ON to sam uczynił to powinien z pocałunkami zaczekać do obrączki :) Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: SONDA ;D 07.04.09, 09:25 goha66 napisała: > wywołana przez Avo na motofotoblogu :) > > mogą się Państwo przedMłodzi już całować ... czy powinni poczekać? :) No dobre pytanie :) To ja takim przysłowiem odpowiem: "ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ??" Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: SONDA ;D 07.04.09, 09:27 giencia napisała: > No dobre pytanie :) To ja takim przysłowiem odpowiem: > > "ZAPOMNIAŁ WÓŁ JAK CIELĘCIEM BYŁ??" ...pod tym względem nadal jestem "cielę" :D ... ale widzać, że i Ty walczysz o prawo do przedślubnych pocałunków ... dżizasss... jakie te motocyklistki są rozwiązłe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marzkaf Re: SONDA ;D 07.04.09, 09:35 Kobiety, no co za pytanie?! Pewnie, że mogą!!! Wszędzie, gdzie tylko się da i kiedy okoliczności sprzyjające (oby takich nigdy nie brakowało). Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: SONDA ;D 07.04.09, 09:41 Strasznie liberalne jesteście ;))) A jak się okaże, że Kamykowi tylko o "te rzeczy" chodzi? I jak już pocałuje, to ucieknie sprzed ołtarza? Ja myślę, że ewentualnie mogliby czasem spotkać się bez przyzwoitki - ale na pewno w miejscu publicznym i bez chowania się po kątach. I chyba rąbek od spódniczki też już mógłby ucałować, szczególnie jeśli to będzie spódniczka motocyklowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: SONDA ;D 07.04.09, 10:09 avocado67 napisała: > I chyba rąbek od spódniczki też już mógłby ucałować, szczególnie jeśli to będzie spódniczka motocyklowa ;) ... hahahaha ... Giencia? masz spódniczkę motocyklową? jeśli nie to mogą być nici z całowania, bo dobrze wiemy jak "lubisz" zakupy :D Odpowiedz Link Zgłoś
giencia Re: SONDA ;D 07.04.09, 10:52 goha66 napisała: > ... hahahaha ... Giencia? masz spódniczkę motocyklową? jeśli nie to > mogą być nici z całowania, bo dobrze wiemy jak "lubisz" zakupy :)) Niestety po zakupie sukni ślubnej nie stać mnie już na spódnicę motocyklową haha a zresztą wolę wydać na benzynę :) Odpowiedz Link Zgłoś