26.01.02, 15:49
jestes dupek zoledny! ;) Wszystko jest juz jasne! tylko nie wiem po cholere to bylo? Ocipiales czy co? tak wiec
poete mozesz w ogrodku zakopac!:) Amen
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: MEN !!!!! 26.01.02, 15:50
      za duzo o Tobie wie??? :o)))
      • samanta1 Re: MEN !!!!! 26.01.02, 15:52
        eee tam! Chytaja go czasem dziwne odchylki;))))))
        • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 14:11
          Może i mam świra ale w innym kierunku :))

P.s.: a wielbłądem nie jestem .., i nie będę tego udowadniał, O !
          • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 15:32
            A gdzie kurwa chocby slowko"przepraszam"? Wypadaloby nie?
          • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 15:35
            zajrzałaś na ONET ?:))
            Oki, przepraszam, ale nie za to, co sobie wymysliłas w swej główce !
            • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:01
              owszem ,zajrzalam i zaraz Ci odpisze.Tobie sie Men wydaje ze jak ja tu rzne glupa to taka sama jestem w
              realu?Za piec minut odbierze poczte
              • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:13
                dobrze plosie Pani, pani ma rację ...

wielbłąd, tfu, men
                • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:14
                  alez Ty masz kuwa tupet!Niech cie cholera..!
                  • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:17
                    hi, hi !!

a ta polonia to tez pic na wode, hę ?:))
                    • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:20
                      koniec! Nie wierze Ci i nie chce juz nic slyszec na ten temat! W tej chwili wymazuje z pamieci wszystko a z
                      obcymi nie rozmawiam od dzisiaj.Anen,kurwa,amen!
                      • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:22
                        O.K. - ale ciekawość i tak Cie zjada, hę ? :)))
                        • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:25
                          ciekawosc? Nie jestem az tak ciebie ciekawa jakbys tego sobie zyczyl,tym bardziej ze ...no wiesz co dalej bym
                          powiedziala nie?
                          • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:26
                            brrrrrrrr
                            nie wiem i nie chce wiedzieć :))
                            • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:31
                              a za ten numer to i tak masz wp.. w Bialym!:)
                              • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:33
                                za który ??? bo juz się pogubiłem, hę ?:)) nie pamietam o żadnym numerku :)))
                                • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:36
                                  men....nie przeginaj bo oglosze to na forum i bedzie zbiorowy lincz!;)
                                  • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:37
                                    O kurde :))

przeca napisał, że O.K. :)))
                                    • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:42
                                      wiec? Gdzie slowko "przepraszam"????????????
                                      • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:46
                                        przeciez już było :))

przpraszam (y)
                                        • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:49
                                          Ty "y" wyrzuc przez okno robaczku:)
                                          • men_ Re: MEN !!!!! samanta 27.01.02, 16:50
                                            a coś mi sie tak yyyymneło :)) (nie mylić z rymneło :)
                                            • Gość: samanta Re: MEN !!!!! samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:52
                                              ech ty klonie!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka