zarlaczka 01.12.03, 13:57 Ponieważ Normalsiku lubisz nowe wątki, dla Ciebie go tworzę. Uprzejmie proszę Miltonię o nie dopisywanie się. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 15:50 To nie było miłe droga Miltonio. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 15:59 Widzisz, Normalsik, ja do niej grzecznie, a Ona do mnie tak brzydko. Czy Ty naprawdę chcesz wiązać się z taką kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 18:19 No jeszcze by brakowala, zebym byla dla niej mila! Na bezczelnego sie do Ciebie przyssala, zaklocila nasz niewinny flirt, zburzyla Twoj spokoj, zagrabila moj posag (niby bedzie oddawala, cha, cha), naslala na Ciebie tajniakow, itd., itp. I tak sie hamuje ale do czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 19:12 A niby jakich tajniaków ja nasłałam? Proszę dowody. Widzisz Normalsik, gdy nie umie w człowieku znaleźć żadnej wady, to wyssane z palca zarzuty wymyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 08:52 Z tymi tajniakami, to może jest to coś, o czym Wy wiecie, a ja nie. Tak podejrzewam, bo pozostałe zarzuty są, niestety, prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 08:55 Karolaczku tak Cię ta bestia opętała, że dajesz sobie wmawiać rzeczy nie istniejące. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 09:00 O znowu jesteśmy razem. Kurczę, może to jakiś znak. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 09:12 O tak, tak, tak. Znak to wyraźny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 11:07 Żeśmy stworzeni dla siebie. Żeśmy przeznaczeni dla siebie. Żebyś dał kosza Miltonii. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 11:26 Niedoczekanie Twoje! On juz mi obiecal slub, a Karolak slynie z dotrzymywania slowa. Teraz, chwilowo Cie Karolaczku opuszczam, bo na biznesowy lancz jestem umowiona z przystojnym mezczyzna. Ide wiec laczyc przyjemne z pozytecznym, a Ty sprawuj sie dobrze i nie daj podejsc tej podstepnej Zarlaczce. Ach, Karolak, Karolak, szczescie Ty moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 11:28 Z przystojnym? A czy bystrym i skromnym również? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 15:48 Zobacz jeszcze Ci wmawia, żeś jej ślub obiecał. Zastanów się co Ci gotowa jeszcze przypisać. Widzisz jaka niewierna na lunch biznesowy się udaje z przystojnym mężczyzną. A ja to tylko o Tobie myślę, nie w głowie mi inni mężczyźni. TYLKO TYŚ W MYM SERCU KAROLACZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 11:46 j_karolak napisał: > Z przystojnym? A czy bystrym i skromnym również? Rowniez. I do tego bogatym. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 12:10 Zdradza Cię!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 12:24 Zdradza. I to z bogatym. A fuj! Prędzej wielbłąd... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 12:50 Zobaczyła trochę kaski i już poleciała. Tylko ja wiernie przy Tobie trwam, a Ty chcesz żebym ją opierała. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 13:06 Ja Cie Karolaku zrozumiem, bo z bogactwem tego pana nie mam na razie nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś