Dodaj do ulubionych

Wątek tylko dla mnie i Normalsika

01.12.03, 13:57
Ponieważ Normalsiku lubisz nowe wątki, dla Ciebie go tworzę.
Uprzejmie proszę Miltonię o nie dopisywanie się.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 14:12
      Se pros.
      • j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 15:50
        To nie było miłe droga Miltonio.
        • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 15:59
          Widzisz, Normalsik, ja do niej grzecznie, a Ona do mnie tak brzydko. Czy Ty
          naprawdę chcesz wiązać się z taką kobietą?
          • miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 18:19
            No jeszcze by brakowala, zebym byla dla niej mila! Na bezczelnego sie do Ciebie
            przyssala, zaklocila nasz niewinny flirt, zburzyla Twoj spokoj, zagrabila moj
            posag (niby bedzie oddawala, cha, cha), naslala na Ciebie tajniakow, itd., itp.
            I tak sie hamuje ale do czasu!
            • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 01.12.03, 19:12
              A niby jakich tajniaków ja nasłałam? Proszę dowody. Widzisz Normalsik, gdy nie
              umie w człowieku znaleźć żadnej wady, to wyssane z palca zarzuty wymyśla.
              • j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 08:52
                Z tymi tajniakami, to może jest to coś, o czym Wy wiecie, a ja nie. Tak
                podejrzewam, bo pozostałe zarzuty są, niestety, prawdziwe.
                • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 08:55
                  Karolaczku tak Cię ta bestia opętała, że dajesz sobie wmawiać rzeczy nie
                  istniejące.
                  • j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 09:00
                    O znowu jesteśmy razem. Kurczę, może to jakiś znak.
                    • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 09:12
                      O tak, tak, tak. Znak to wyraźny!!!
                      • j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 09:20
                        A co wyraża?
                        • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 11:07
                          Żeśmy stworzeni dla siebie. Żeśmy przeznaczeni dla siebie. Żebyś dał kosza
                          Miltonii.
                          • miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 11:26
                            Niedoczekanie Twoje! On juz mi obiecal slub, a Karolak slynie z dotrzymywania
                            slowa.

Teraz, chwilowo Cie Karolaczku opuszczam, bo na biznesowy lancz jestem umowiona
                            z przystojnym mezczyzna. Ide wiec laczyc przyjemne z pozytecznym, a Ty sprawuj
                            sie dobrze i nie daj podejsc tej podstepnej Zarlaczce.
                            Ach, Karolak, Karolak, szczescie Ty moje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            • j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 11:28
                              Z przystojnym? A czy bystrym i skromnym również?
                              • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 02.12.03, 15:48
                                Zobacz jeszcze Ci wmawia, żeś jej ślub obiecał. Zastanów się co Ci gotowa
                                jeszcze przypisać. Widzisz jaka niewierna na lunch biznesowy się udaje z
                                przystojnym mężczyzną. A ja to tylko o Tobie myślę, nie w głowie mi inni
                                mężczyźni. TYLKO TYŚ W MYM SERCU KAROLACZKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              • miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 11:46
                                j_karolak napisał:

> Z przystojnym? A czy bystrym i skromnym również?

Rowniez. I do tego bogatym.
                                • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 12:10
                                  Zdradza Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                  • j_karolak Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 12:24
                                    Zdradza. I to z bogatym. A fuj! Prędzej wielbłąd...
                                    • zarlaczka Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 12:50
                                      Zobaczyła trochę kaski i już poleciała. Tylko ja wiernie przy Tobie trwam, a Ty
                                      chcesz żebym ją opierała.
                                      • miltonia Re: Wątek tylko dla mnie i Normalsika 03.12.03, 13:06
                                        Ja Cie Karolaku zrozumiem, bo z bogactwem tego pana nie mam na razie nic
                                        wspolnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka