xemxija 22.04.09, 22:42 a....tego, co to ja chcialam powiedziec? Zyw kto? Czy wszystkie martwe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romy_sznajder Re: Uderz w stol... 23.04.09, 00:35 -Tu nozyce, jak mnie slyszycie? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Uderz w stol... 23.04.09, 15:05 u mnie ni słychu, chyba kto kable poprzecinał Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Uderz w stol... 23.04.09, 17:12 Żeby nie było, że jakieś fo pa ;) popełniam - Xem, wieki, wieki Cię nie widziałam! Odpowiedz Link Zgłoś
uma76 Re: Uderz w stol... 23.04.09, 21:53 ja martwa, ale jakby co, to mogę zmartwychwstać...:D Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Uderz w stol... 23.04.09, 23:15 Haha, najwazniejsza jest gotowosc do gotowosci do zmartwychwstania:)) Tam zaraz fopa, ja jestem corka marnotrawna tego foruma, co znika we mgle a potem sie pojawia, ale jak juz sie pojawi to zaraz pyta czy kto nie umarl:) Czyly po staremu, znaczy sie:) Czyly wszystko wew normie. Jak sie cieplo zrobi to wszystkie na zielonej trawie wysiaduja, zamiast na forumie. U mnie straszne rzeczy, jakby sie kto pytal. Nie dosc, ze wciagnely mnie "Barwy Szczescia" (raz, kurde, RAZ obejrzalam przypadkiem i o!) a potem ostatnio "Brzydula", tez raz przez przypadek w sobote obejrzalam jakas hurtowa ilosc odcinkow i masz babo placek! Kazda sobote mam zmarnowana i do chaty gnam z wywieszonym jezykiem od poniedzialku do czwartku, zeby na 7 byc przy telewizorze, zero zycia towarzyskiego, nic, tylko te seriale ogladam, matko swieta! Zaraz ide ze smakiem obejrzec Hiacynte Bucket. Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Uderz w stol... 24.04.09, 08:38 oo, pani Bucket to dawno nie widzialam pani Xemowej tez nie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Uderz w stol... 25.04.09, 08:23 O, o właśnie, pani Xemowo - ja miałam to samo z "Brzydulą", raz kiedyś obejrzałam maraton sobotni i wciągnęło, że hej :) Odpowiedz Link Zgłoś