amor_latino 04.12.03, 10:43 zurku. ile cie trzeba cenic ten tylko sie dowie, kto cie sracil, a kac wciaz szumi mu w glowie:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 11:34 Byłabym ja zakonnicą, gdy nie to pod spódnicą, cnotę niebu bym oddała, ale z chłopem przehulała. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 15:31 co sie czepiasz mojej poezji kacowej? gdyby sie mogl zwlec z sofy to i cala ode do zurka bym wystukal. zaczynajac od - zurku, dodaj mi skszydla:P kwik napisała: > poeci do pior. skubania. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 15:35 sie nie czepiam. od maja obowiazuje hymn zaczynajacy sie od slow "o, zurku iskro bogow..." na znana i skoczna melodie :P Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 15:44 no. to kontunuujmy: isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... kwik napisała: > sie nie czepiam. od maja obowiazuje hymn zaczynajacy sie od slow "o, zurku > iskro bogow..." na znana i skoczna melodie :P > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 15:51 o, zurku iskro bogow... isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... choc jedna chochla na goryczy oslode nie dopuszczam nawet mysli, ze sie zawiode Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 15:58 kwik napisała: > o, zurku iskro bogow... > isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... > choc jedna chochla na goryczy oslode > nie dopuszczam nawet mysli, ze sie zawiode a los mi rzuca klode tym zniknieciem twoim co czuje i opisuje bo tesknie po tobie Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 16:08 > > o, zurku iskro bogow... > > isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... > > choc jedna chochla na goryczy oslode > > nie dopuszczam nawet mysli, ze sie zawiode > a los mi rzuca klode > tym zniknieciem twoim > co czuje i opisuje > bo tesknie po tobie marzeniem mym znow smakowac ciebie gdyz glowa sie mocno kolebie zakwas juz gotowy przybywam z talerzem na lowy Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 16:11 kwik napisała: > > > o, zurku iskro bogow... > > > isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... > > > choc jedna chochla na goryczy oslode > > > nie dopuszczam nawet mysli, ze sie zawiode > > a los mi rzuca klode > > tym zniknieciem twoim > > co czuje i opisuje > > bo tesknie po tobie > marzeniem mym znow smakowac ciebie > gdyz glowa sie mocno kolebie > zakwas juz gotowy > przybywam z talerzem na lowy przedierajac sie z trudem przez kolejna grude aby ten szum w uszach przezyc i potknac sie raz jeszcze - i juz nie byc Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 16:25 > > > > o, zurku iskro bogow... > > > > isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... > > > > choc jedna chochla na goryczy oslode > > > > nie dopuszczam nawet mysli, ze sie zawiode > > > a los mi rzuca klode > > > tym zniknieciem twoim > > > co czuje i opisuje > > > bo tesknie po tobie > > marzeniem mym znow smakowac ciebie > > gdyz glowa sie mocno kolebie > > zakwas juz gotowy > > przybywam z talerzem na lowy > przedierajac sie z trudem przez kolejna grude > aby ten szum w uszach przezyc > i potknac sie raz jeszcze - i juz nie byc [pauza na wzruszenie, polaly sie lzy rzesiste i tym podobne] Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 16:30 kwik napisała: > > > > > o, zurku iskro bogow... > > > > > isc przez sen ku tobie, w twe kwasne usta blogie... > > > > > choc jedna chochla na goryczy oslode > > > > > nie dopuszczam nawet mysli, ze sie zawiode > > > > a los mi rzuca klode > > > > tym zniknieciem twoim > > > > co czuje i opisuje > > > > bo tesknie po tobie > > > marzeniem mym znow smakowac ciebie > > > gdyz glowa sie mocno kolebie > > > zakwas juz gotowy > > > przybywam z talerzem na lowy > > przedierajac sie z trudem przez kolejna grude > > aby ten szum w uszach przezyc > > i potknac sie raz jeszcze - i juz nie byc > [pauza na wzruszenie, polaly sie lzy rzesiste i tym podobne] [ok to ide sobie kupic piwko na mikolaja. ciao] z piwa splynie moja milosc nowa milosc nowa - z burzy szal wystrzeli szal wystrzeli - sen rozkosz wychowa wiosna wstanie w chmielowej kapieli :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: strofy z pijanej sofy 04.12.03, 16:33 to dobry pomysl, tak tak, lepiej kup sobie piwo :P Odpowiedz Link Zgłoś