ferla 05.12.03, 15:17 do was mikołaj? bo wlasnie zajarzylam, ze listu mu nie wyslalam. i chyba nic nie dostane :( jaki jest wasz wymarzony prezent ( z serii przyziemnych )? bo o willi z basenem to chyba kazdy marzy... ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aariel Re: przyjdzie 05.12.03, 15:40 Do mnie chyba nie przyjdzie, bo ja jako Mikolaj tez nie planuje nikogo odwiedzic (tym bardziej, ze moj Luby wyjezdza na weekend). Ale jesli juz mialabym cos dostac to nie chcialabym czekoladek (bo probuje sie odchudzic) bo wybily by mnie z rytmu, w ktory jeszcze na dobra sprawe nie weszlam ;) A jesli nie moge dostac willi z basenem, to moglabym dostac fajne skarpetki. Albo widzialam ostanio taki t-shirt do spania (mozna tez ze spodniami, ale mi sie nie podobaly)- byl cudowny. Tak. Najchetniej bym jego dostala. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 tak !!!! 05.12.03, 15:42 Ja mam bardzo przyziemne "marzenia" w tym roku - atlas swiata - duzu kalendarz z polskimi krajobrazami, a najlepiej z Warszawy - od siostry mam zamowiony duzy wisior (taki do noszenia do swetrow) -i jeszcze jakies fajne ksiazki Odpowiedz Link Zgłoś
ferla a ja 05.12.03, 16:07 chcialabym dostac fajny ( duzy ) slownik ang-ang, ew powiesc w orginale i jakas ciekawa plyte - AM Jopek lub Porter&Lipnicka. Slodyczy to ja tez nie chce, od poniedzialku ide na diete. PS to juz drugi poniedzialek pod rzad ;))) moze tym razem sie uda Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: a ja 05.12.03, 16:09 ferla napisała: > PS to juz drugi poniedzialek pod rzad ;))) moze tym razem sie uda Nie wolno nam tracic nadziei!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: a ja 05.12.03, 16:23 w tym tygodniu wyjadlam wszystkie slodycze jakie wpadly mi w rece, po to, by w przyszlym tygodniu nic mnie nie kusilo. Jak tak dalej pojdzie, to bede zrzucac to, co teraz lokuje sie w roznych czesciach mego ciala, a nie to, co juz wczesniej sie tam ulokowalo ;))) ale nadziei nie trace, tylko przesuwam ten poniedzualek :) wierze, ze nie w nieskonczonosc... pozdr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 przyszedl !!!!! 06.12.03, 17:36 a do mnie przyszedl Mikolaj !!! i to az z Polski :-))) moja ukochana mamusia mi przyslala mikolajkowe drobiazgi!!! ale ona jest cudowna: wszystko tak wyliczyla, zeby dzisiaj paczka doszla :-))) i ja bylam Mikolajem, bo kupilam Sebkowi i wlozylam pod poduszke ksiazke- przewodnik po Metz :-) on byl Mikolajem troche wczesniej i dostalam cos, ale wam nie powiem co bo to jest SEXI hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: przyjdzie 07.12.03, 20:45 u mnie tez byl Mikolaj - zobaczylam sie z moim szczesciem, ale weekend szybko minal, zdecydowanie za szybko! Prezenntem dl aniego mialo byc samo spotkanie, ale jeszcze bylo cos wiecej ..odwazylam sie powiedziec mu co czuje :) I dopiero byla radosc:) A od neigo sostalam sliczna ramke na zdjecia- jak tylko wywolam nasze najnowsze to zaraz wloze :) Poza tym .. wlasnie nam minelo 2 miesiace razem :))) I ciagle malo:) JEstem szczesliwa i juz tesknie za nim. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 ReDo labeg 07.12.03, 22:56 Zyczę Ci żebyś była zawsze taka szczęśliwa i żeby weekendy były dłuższe :)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Dania 08.12.03, 07:58 Ja tez zycze szczescia Labeg, ale ten czas leci, juz 2 miesiace!! U mnie nei bylo Mikolaja:(:(:( W sobote mielismy Christmas party i byly prezenty, ale rzucalo sie kostka (typowe dla Dunow) i kto wyrzucil 6 mogl wybrac prezent z kupki prezentow. Na poczatku mialem 2. Potem gdy prezenty sie skonczyly, po wyrzuceniu 6 mozna bylo zabrac komus prezent, no i skonczylem party bez zadnego prezentu, bo mi zabrali:( Ale maja glupie pomysly, jak tak w swieta mozna:(:(:(????? Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: przyjdzie 08.12.03, 09:35 a u mnie Mikolaj jest co roku i w tym rowniez nie zawiodl.... toche wczesniej nas odwiedzil (bo juz nie moglam sie go doczekac) a przyniosl mi same fajne rzeczy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferla Re: przyjdzie 10.12.03, 16:42 Dostałam płytę!!! Porter&Lipnicka. jaki ten mikołaj cwany - listu nie dostał, a i tak wiedział ;)))) płyta jest świetna ( mikołaj zreszta też ) :D Odpowiedz Link Zgłoś