goha66 24.05.09, 08:20 Nie widziałam cię już od miesiąca. I nic. Jestem może bledsza, trochę śpiąca trochę bardziej milcząca lecz widać można żyć bez powietrza ... Maria Pawlikowska-Jasnorzewska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avocado67 Re: pamiętamy (*) 24.05.09, 23:55 Pamiętamy [*] choć dalej tak trudno w to uwierzyć Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: pamiętamy (*) 25.05.09, 01:58 pamietam. od miesiaca bardziej. jak kruche jest isnienie. ze wychodzac moge nie wrocic. ze moze zabraknac czyjegos powrotu. i bardzo, bardzo staram sie, zeby tym bardziej i mimo wszystko nie bac sie zyc. trzymaj sie tam w gorze masiwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: pamiętamy (*) 25.05.09, 07:34 tak -pamiętam-i jestem rozważniejsza na drodze,myśle,że nie ja jedna-oby nasza rozwaga nie zmalała z czasem -tak jak ból mija łagodzony przez mijający czas Odpowiedz Link Zgłoś
nuphar Re: pamiętamy (*) 25.05.09, 09:32 Podobno czas leczy rany, ale to nie prawda, czas nie leczy ran przyzwyczaja tylko do bólu:( Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: pamiętamy (*) 25.05.09, 09:51 [*] pilnuj tych co jeszcze chwile zostali tu na dole Odpowiedz Link Zgłoś
pagnieszka_dwa Re: pamiętamy (*) 25.05.09, 10:28 (*) a 'Swiat sie pomylił' chyba jeszcze dlugo bedzie wywoływał lzy Odpowiedz Link Zgłoś
angiefreewind Re: pamiętamy (*) 25.05.09, 18:05 "Tam na dnie... został twój ślad, głęboko tak... Twoja muzyka we mnie gra :) " Od momentu mszy zdjęcie Marzenki z ołtarza wisi na ścianie mojego pokojui codziennie rano jej uśmiech przypomina mi,że mam żyć najlepiej jak się da. [*] Nigdy nie zapomnimy. Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: pamiętamy (*) 28.05.09, 23:09 Mijają cztery tygodnie, odkąd Cię pożegnaliśmy. A mnie się cały czas zdaje, że za chwilę wrócisz. Że znowu się spotkamy - na wycieczce, na imprezie, na łyżwach, w kinie. Brakuje nam Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cruk Marzenki 30.05.09, 19:46 Była sobie jedna Joanna, bardzo ładna i nienaganna, była sobie jedna Klaudynka, ładna, modna - w ogóle sprężynka. Jedna miała szczęścia za mało, druga dużo, lecz je wywiało. To im szkodzi, i tamto szkodzi, trzeba będzie wyjechać do Łodzi. Milsze od nich są panny Marzenki, ach, Marzenki to cudne panienki. Taka to ma dwie nóżki wesołe, chatkę w kratkę i w górze jemiołę. I telefon różowy przy wannie... O czym to ta Marzenka tak marzy, kiedy noc złotym brzaskiem się żarzy? O miłości - rzecz jasna, żeby nie gasła ani nocą ani dniem. O czym śni ta Marzenka przy lustrze, kiedy jazz coś tam gada i pluszcze? O miłości do rana - tak proszę pana - znam się na tym, ja to wiem. Czasem smutna bywa Marzenka, smutna bywa nawet piosenka, lecz wystarczy telegram z Buska - fatałaszek, czy ptaszek, czy kózka, a już wraca mała do formy. Przemijają burze i sztormy, jak po miodzie, po winie płynie życie dziewczynie. Czy to minie? Oj, chyba nie minie. O czym to ta Marzenka tak marzy, kiedy noc złotym blaskiem się żarzy? O miłości - rzecz jasna, żeby nigdy nie gasła ani nocą ani dniem. O czym śni ta Marzenka przy lustrze, kiedy jazz coś gada i pluszcze? O miłości od rana - tak, tak proszę pana - ta dziewczyna to jest krem. słowa: Agnieszka Osiecka Odpowiedz Link Zgłoś
1_leo Re: pamiętamy (*) 31.05.09, 19:43 Nie wiem o czym piszecie, przecież Marzenka będzie na BZ :))) Leo Życie to tylko chwila Odpowiedz Link Zgłoś