Dodaj do ulubionych

Syn szatana..

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 13:45
W nocy na czacie zaczepil mnie osobnik podajacy sie za syna szatana .Co raz wtracal zwroty w
roznych jezykach (jak to u diablow bywa) .Obiecal mi rozkosze zycia i rozkosze ciala.... Chcial przeslac
swoje zdjecie twierdzac ,ze zakocham sie w nim momentalnie. Kusil,oj jak kusil.....Obiecywal wejsc w
moj sen ...ale nic nie pamietam ,bo mocno usnelam.Jak myslicie ,oddac dusze diablu?A moze ktos
chcialby jego adres? Ciekawe skad ten szatan wiedzial ze jestem ze szczecina?;)
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 13:47
      ...najpierw nie ch to zdjęcie przyśle, dyplomy, pieczątkę o zatrudnieniu...
    • enen Re: Syn szatana.. 29.01.02, 13:52
      Adres pająk@cośtamcośtam? :)))))
    • mathildae Re: Syn szatana.. 29.01.02, 13:53
      wez najlepszych prawnikow, niech przejrza dokladnie cyrograf;o)
      • Gość: samanta Re: Syn szatana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 13:55
        adres jest inny ...podam zainteresowanym. Zdjecie?A jesli faktycznie jest taki boski? Mam wpasc w
        jego sidla? Hmmm...potrafi pieknie mowic.....kusiciel..
        • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 13:59
          to wpadnij choćby na chwilkę w te kuszące sidła, ale nieufną pozostań...!
          w razie czego staniemy za Tobą murem...
          • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 14:06
            ...potwierdzimy wszystko, co nam każesz...
        • onlyania Re: Syn szatana.. 29.01.02, 14:01
          oby to nie byl ten sam antychryst co i mnie kusi.....
          • Gość: mina Re: Syn szatana.. IP: *.turboline.skynet.be 29.01.02, 14:14
            o cholera, to juz wiem, dlaczego jak na czat wchodze, to mi zaraz komp sie
            zawiesza, wiec nie wchodze juz po prostu.
            to bozia mnie strzeze jako swieta!
            • Gość: samanta Re: Syn szatana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:27
              Coz,jesli juz wpadne w jego sidla to nie bedzie sily,ktora mnie wyrwie z jego mocy a nie chcialabym
              wyladowac na oltarzu ofiarnym w czasie czarnej mszy.Mnie bozia nie uchroni ,nie jestem swieta jak
              Minusia.Chyba sobie daruje te ognista znajomosc..
              • ronja Re: Syn szatana.. 29.01.02, 14:28
                E, nie darowuj, wycofać sięmożna zawsze. Wystarczy tylko chcieć.
                Ale zejść do syna piekieł za życia... Mrrrrrrrr...
                • Gość: samanta Re: Syn szatana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:37
                  ..a jesli potrafi stworzyc niebo za zycia...?????
                  • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 14:38
                    raaaj??!! za życia...
                    hmmm, intrygujący facet..., należy zakosztować tego raju...
                    • Gość: samanta Re: Syn szatana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:40
                      Magnolia...moze zaryzykujesz? Dac adres???????;)))))))
                      • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 14:42
                        a czy stworzono jakiś fundusz gwarancyjny, który mi mi poręczy za tego
                        szatana...???
                        • Gość: samanta Re: Syn szatana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 14:44
                          a czy ktokolwiek moze poreczyc za syna szatana?? No wlasnie...w tym problem... Wiec?
                          • Gość: mina Re: Syn szatana.. IP: *.turboline.skynet.be 29.01.02, 14:47
                            tak prawde mowiac, to juz bardziej tatus by mnie interesowal:)))
                          • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 14:50
                            Samanto, on wybrał Ciebie w takim tłoku...
                            nie biore więc...
                            ...poza tym wolałabym znaleźć jakiegoś realnego Anioła Stróża, który miałby
                            ochotę zaglądać do raju...
                            • Gość: samanta Re: Syn szatana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 15:30
                              Z anilem trudno bedzie zaznac nieba na ziemi...;)))))))Minusia ten szatanski syn ma 38 lat
                              • mag_nolia Re: Syn szatana.. 29.01.02, 15:32
                                hm, ojciec zatem koło 50-ki...
    • Gość: czort kurna olek, zono!!!!!! IP: 10.0.0.* 29.01.02, 15:39
      znow zaczynasz, najpierw jakisci stasiek od maciejow, potem menel lezio, a
      terozki syn szatana?????!!!!!
      wlasny maz - czort ci nie wystarczy, niewierna !!!!!!!!!
      a gaci do kitrania za malo masz?!!!
      dokupic????!!!!!!
      do roboty, ty szmato, a nie za drugimi chlopami siem ogladac !!!!!!
      • Gość: samanta Re: kurna olek, zono!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 29.01.02, 15:41
        a bo to mezu ten szatan tak mi w glowie zabeltal,ze o jezuuu...;))))))))
        • Gość: czort Re: kurna olek, zono!!!!!! IP: 10.0.0.* 29.01.02, 15:47
          a u spowiedzi byla - proboszcz czekal, chorero jedno!!!!!
          i znowu belty ??????
          alkoholiczka i juz!!!!!
          • samanta1 Re: kurna olek, zono!!!!!! 29.01.02, 17:22
            zapomniales juz mezu??Przeciez proboszcz nie chcial ze mna wczoraj rozmawiac,he,he ...a syn szatana
            baaardzo chetnie:)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka