slo-onko 11.12.03, 08:27 Aby swieta byly tak biale i tak wesole: www.jacquielawson.com/viewcard.asp?pv=XS01EN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snow.white jakie suuuuper :)))) 11.12.03, 15:17 a mi sie przypomniala piosenka :)) LET IT SNOW ! Oh the weather outside is frightful But the fire is so delightful And since we've no place to go Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! It doesn't show signs of stopping And I've bought some corn for popping The lights are turned way down low Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! When we finally kiss goodnight How I'll hate going out in the storm! But if you'll really hold me tight All the way home I'll be warm The fire is slowly dying And, my dear, we're still goodbying But as long as you love me so Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: jakie suuuuper :)))) 11.12.03, 16:46 ...jessssssss i do tego jeszcze, ta melodia:lekka, świąteczna i ....ciepła. Niezapomniany, świąteczny, muzyczny motyw :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: 13ddŚBN 11.12.03, 16:54 slo-onko napisała: > Aby swieta byly tak biale i tak wesole: > www.jacquielawson.com/viewcard.asp?pv=XS01EN Na pewno będą super :) Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: 13ddŚBN 11.12.03, 17:00 ...mam nadzieję że jest ciepłolubna...;))) Choć mam wrażenie że ją znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: 13ddŚBN 11.12.03, 17:11 transoptor napisał: > ...mam nadzieję że jest ciepłolubna...;))) Choć mam wrażenie że ją znam :) a o to to juz sam musisz ja spytac:) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: 13ddŚBN 11.12.03, 17:12 i pewnie jest "ciepla" mimo, ze sniezynka bo jest bardzo mila :) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: 13ddŚBN 11.12.03, 22:56 slo-onko napisała: > i pewnie jest "ciepla" mimo, ze sniezynka bo jest bardzo mila :) :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white ooo,no prosze... ;))) 11.12.03, 22:54 cos czulam,ze ktos o mnie mowi ;)) ale jak mowicie dobrze,to nic przeciwko nie mam :D a skad mnie Transoptor zna,pojecia nie mam ;) Odpowiedz Link Zgłoś