chudyy 30.01.02, 11:58 kretynów nie brakuje sami się rodzą chuje ale to nie jest do nikogo adresowane, ot taki rym częstochowski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
starykon Re: haiku 30.01.02, 12:04 Aby ich jednak odczuć brak musi sie który, cofnąć - jak rak. też bez adresata i około częstochowskie starykon Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: haiku 30.01.02, 12:06 jest i sympatyczna Kropka!, kurka niektórych brakuje jak ich człek dni parę nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: haiku 30.01.02, 12:17 odwyk mój drogi, ale boli, tak, że chyba nie wytrzymam dłużej, ratuuuuuunkuuuu!!! chudyy napisał(a): > jest i sympatyczna Kropka!, > kurka niektórych brakuje jak ich człek dni parę nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Kriopka! na głodzie 30.01.02, 12:21 kropka! napisał(a): > odwyk mój drogi, ale boli, tak, że chyba nie wytrzymam dłużej, ratuuuuuunkuuuu! > !! wesprzemy Cię, podeślemy internetowy Metadon Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Kriopka! na głodzie 30.01.02, 12:23 jednak się poddam, a co mi tam !!!! będę pisać i już !!! ;))) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > odwyk mój drogi, ale boli, tak, że chyba nie wytrzymam dłużej, ratuuuuuunk > uuuu! > > !! > > wesprzemy Cię, podeślemy internetowy Metadon Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Kropka! na głodzie 30.01.02, 12:25 kropka! napisał(a): > jednak się poddam, a co mi tam !!!! > będę pisać i już !!! ;))) i czasem komu dołóż, ale nie za ostro, bo Magnolia nam zwiędnie od ciągłych awantur, ale bez awantry to trochę nudno, no bo ileż można dowicipy opowiadać??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Kropka! na głodzie 30.01.02, 12:30 sam dobrze wiesz, że ja ostro nie potrafię ;)), ale za to tak, że w pięty potrafi pójść.... no nie? ;)) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > jednak się poddam, a co mi tam !!!! > > będę pisać i już !!! ;))) > > i czasem komu dołóż, > ale nie za ostro, bo Magnolia nam zwiędnie od ciągłych awantur, > ale bez awantry to trochę nudno, no bo ileż można dowicipy opowiadać??? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Kropka! na głodzie 30.01.02, 12:32 kropka! napisał(a): > sam dobrze wiesz, że ja ostro nie potrafię ;)), ale za to tak, że w pięty potra > fi pójść.... no nie? ;)) no, ale trza uważać bo zbanują i wtedy to nawet metadon nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Kropka! na głodzie 30.01.02, 12:34 znaczy się Wielki Brat patrzy;))) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > sam dobrze wiesz, że ja ostro nie potrafię ;)), ale za to tak, że w pięty > potra > > fi pójść.... no nie? ;)) > > no, ale trza uważać bo zbanują i wtedy to nawet metadon nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Kropka! na głodzie 30.01.02, 12:36 kropka! napisał(a): > znaczy się Wielki Brat patrzy;))) on jakiś dziwny, bo nie patrzy a widzi Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Kropka! na głodzie 30.01.02, 12:47 siódmy zmysł? ;)))) chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > znaczy się Wielki Brat patrzy;))) > > on jakiś dziwny, bo nie patrzy a widzi Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 12:48 kropka! napisał(a): > siódmy zmysł? > ;)))) tak, Bóg potrafi wszystko, nawet zamienić colę w pepsi, mój naj... cytat z Pulp Fiction Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 12:54 niedługo pewnie należałoby się spodziewać, że ześle nam przed oczy palec boży;))) i nim pogrozi, hi, hi, hi chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > siódmy zmysł? > > ;)))) > > tak, Bóg potrafi wszystko, > nawet zamienić colę w pepsi, > > mój naj... cytat z Pulp Fiction Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 12:55 kropka! napisał(a): > niedługo pewnie należałoby się spodziewać, że ześle nam przed oczy palec boży;) > )) > i nim pogrozi, hi, hi, hi a to zależy jedynie od wrażliwości sumienia Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:16 ja nie widzę, a Ty? chudyy napisał(a): > tego co palec boży widzi Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:20 kropka! napisał(a): > ja nie widzę, a Ty? ja też nie mam daru Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:22 całe szczeście, zatem nie musimy sie niczego obawiać ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:23 kropka! napisał(a): > całe szczeście, zatem nie musimy sie niczego obawiać ;)) posiadający dar rzekliby, że umrzemy w nieświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:25 to i bardzo dobrze, mi to nie przeszkadza, a nawet powiem więcej: odpowiada. chudyy napisał(a): > kropka! napisał(a): > > całe szczeście, zatem nie musimy sie niczego obawiać ;)) > > posiadający dar rzekliby, że umrzemy w nieświadomości Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:28 kropka! napisał(a): > to i bardzo dobrze, mi to nie przeszkadza, a nawet powiem więcej: odpowiada. i słusznie, co tam wyrzuty, hedonizm to jest coś Odpowiedz Link Zgłoś
kropka! Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:30 tak jest Mistrzu! hedonistka I klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: Bóg potrafi wszystko 30.01.02, 13:40 kropka! napisał(a): > tak jest Mistrzu! > hedonistka I klasy. Małgorzata??? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a koleżanka zza biurka 30.01.02, 12:07 mówi, że to nie haiku, tylko chuiku, nowy gatunek znaczy się Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: a koleżanka zza biurka 30.01.02, 12:09 dyplom-sryplom moje ulubione. daleko od jasnej góry. Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy :)))))) 30.01.02, 12:15 yess napisał(a): > chudy :)) dziecie moje hahahaha chwalcie mnie, chwalcie, ale z interku nie wywalcie, koleżka przerobił lekko, słówko ostatnie do trzeciego wersu wrzucając, ponoć haiku jest 3-wersowe, z 3-miasta czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
enen Re: haiku 30.01.02, 12:15 końcowka - uje z byle czym się rymuje nawet z ch... brrr, ależ paskudztwo enen Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy a kolega z pracy takie haiku zrobił 30.01.02, 12:19 chuje rodza sie sami na szczescie nie miedzy ... nami Odpowiedz Link Zgłoś