aariel 19.12.03, 10:07 i jest bosko!!! Jak tam Wasze samopoczucia dzisiaj? No i jest PIATECZEK :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: Swieci slonce dzis 19.12.03, 10:15 Ja ciągle przeżywam pewne sprawy, ale na pewno z takim słonkiem czuję się lepiej. Chociaż dziś zaczęłam dumać, że szykują się nie białe Święta, no mam nadzieję, że chociaż na Wigilię sypnie, choć się chyba nie szykuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 grrrrr :-( ale nie do konca 19.12.03, 10:15 A u mnie nie swieci, buuuuu ale wczoraj bylo bosko, pogoda jak z bajki :-)))) Za to na poprawe humoru jedziemy z Sebkiem na Wigilie firmowa i bedzie to kolacja polaczona z ogladaniem przedstawienia kabaretowego !!! super, jeszcze nigdy czegos takiego nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: grrrrr :-( ale nie do konca 19.12.03, 10:18 No to miłego wieczorku. Napisz potem, jak było,co? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: grrrrr :-( ale nie do konca 19.12.03, 10:20 Napisze, pewnie ze napisze tylko jeszcze nie wiem kiedy bo.......w sobote wsiadamy w autokar i do domu !!!!! juhuuuuuu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re:Świeci!!!! 19.12.03, 10:50 Świeci i na zewnątrz i wewnątrz! Pozdrawiam! Miłego weekendu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Opowiadam jak bylo 20.12.03, 10:57 Obiecalam napisac jak bylo: bylo to na glebokiej wsi w Alzacji, gdzie nawet trafic trudno. Dojezdzamy i nagle z ciemnosci wylania sie ogrom- palac z Las Vegas: oswietlony, portierzy witali nas w drzwiach itd Po wejsciu przepych dekoracji uderza w oczy, wszystko w zlocie, czerwieni, blyskotkach i wykladzinie. Nawet w toalecie byl dywan a caly sufit w blyszczacych kolorowo kamykach. Najpierw odbyla sie kolacja, w sali na 850 osob !!!! Jedzenie ok, dla przyjemnosci przygrywal zespol, niezle choc momentami jak spiewali po angielsku mialam ochote w nich talerzem rzucic. Nastepnie ok polnocy przenieslismy sie do teatru gdzie byla rewia, kabaret jak kto chce, generalnie kobitki z piorami i golymi biustami, iluzjonista i duet miedzynarodowy, ktory wyspiewywal znane szlagiery. A na koniec ku uciesze wszystkich panow uslyszelismy dzwieki "you can leave your hat on" przybiegla pani i sie rozebrala :-)) Ogolnie bylo sympatycznie, momentami smiesznie, troche kiczowato ale ciesze sie, ze bylam, bo to zawsze cos nowego. Uffff....skonczylam !!! Mam nadzieje, ze to sie dobrze czyta, nie zagmatwalam sie, bo pisanie wypracowan zabieralo mi zawsze duzo czasu, a tu zroblam to szybko :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: grrrrr :-( ale nie do konca 19.12.03, 11:25 kasienka80 napisała: > A u mnie nie swieci, buuuuu > ale wczoraj bylo bosko, pogoda jak z bajki :-)))) No to dzisiaj do Nas przyszla Waszza pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Swieci slonce dzis 19.12.03, 11:22 Hej u mnie nie świeci:( jest za to mroźno i mglisto .a humorek od rana coś szwankuje na szczęscie do końca dnia pozostało jeszcze tochę godzin.Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Mocca 19.12.03, 12:34 U mnie swieci i to raczej nic nowego, ja chce sniegu, ale slyszalem, ze w poneidzialek bedzie sloneczko i z tego sie ciesze, a do swiat moze cos jeszcze bialego spadnie. Kasienko, przesiadz sie na pociag, bedziesz maial wiecej emocji:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Mocca 19.12.03, 12:50 hahaha...ja za pociag dziekuje, codziennie do szkoly jezdze w ta i spowrotem wiec dziekuje, postoje hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 do Aariel 20.12.03, 09:53 Ariel , mam kłopoty z netem i jestem na sieci jak "mi pozwoli". A wielokrotnie jak chciałam na któryś z postów odpowiedziec to mnie wywaloło . Dzisiaj przychodzi spec internetowy i może zdziała cuda :)Do usłyszenia Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Swieci slonce dzis 19.12.03, 13:18 juz piatek!!!!! i kolezanka do mnie na weekend przyjezdza i za 5 dni Swieta i ostatni prezent dzis kupilam (taki niespodziewany) i jutro choinke bede ubierac i za 3,5h koncze prace i....ale jestem szczesliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Swieci slonce dzis 19.12.03, 14:04 Świeci słońce, jest piątek, jest ciepło i za parę godzin jadę do domu, już na Święta (na uczelni zrobili nam poniedziałek i wtorek wolne)!!! Już się nie mogę doczekać, kiedy wyściskam koty, żółwia... i rodziców, oczywiście :-) >Za to na poprawe humoru jedziemy z Sebkiem na Wigilie firmowa i bedzie to >kolacja polaczona z ogladaniem przedstawienia kabaretowego !!! super, jeszcze >nigdy czegos takiego nie widzialam Byłam raz na czymś takim w Lipsku, kolacja połączona z teatrem Varietes z RPA :- ) Dziwnie ubrani ludzie na szczudłach tańczyli między stolikami i robili do nas dziwne miny. Mam nadzieję, że Ty trafisz na coś bardziej normalnego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Swieci slonce dzis 19.12.03, 14:32 Tak :-) Sebek i jego koledzy licza na panienki z golymi biustami i striptis na koniec :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś