tomt3 15.11.09, 11:10 www.tvnwarszawa.pl/-1,1628732,0,,smiertelne_potracenie_w_markach,wiadomosc.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxmarksxx Re: Wypadek w Markach 15.11.09, 11:29 a w jakim celu to zamiesciles? wszystkie media o tym trabia... od TV, poprzez radio, do onetu... Faktycznie.. brakowalo tylko na tym forum.... jak to bylo? "Zerowanie na nieszczesciu?" Odpowiedz Link Zgłoś
mdzalewscy1 ja nie słyszałem......... 15.11.09, 15:05 ja nie słyszałem o tym, a życzę sobie wiedzieć co się dzieje w moim mieście. Jest to forum Marek, więc właściwe miejsce na takie informacje. Po co to zamieścił ?, prawdopodobnie po to aby poinformować iż takie nieszczęśliwe zdarzenie miało miejsce w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
tomt3 Re: Wypadek w Markach 15.11.09, 17:41 xxmarksxx napisał: > "Zerowanie na nieszczesciu?" Gdyby głupota miała skrzydła to latałbyś jak pershing. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmarksxx Re: Wypadek w Markach 15.11.09, 18:29 tomt3 napisał: "Gdyby głupota miała skrzydła to latałbyś jak pershing." Niestety, dogonic ciebie zawsze bedzie trudno... PS Miej troche honoru.., rowniez dla siebie, i po prostu usun te posty... Odpowiedz Link Zgłoś
figaroo Re: Wypadek w Markach 15.11.09, 20:21 xxmarksxx czy ty masz jakieś kompleksy czy jak to inaczej nazwać? Po pierwsze czego wchodzisz w wątek o wypadku skoro już o nim wiesz, bo wszystkie stacje o niej trąbią? A po drugie nie wszyscy mają czas latać po wszystkich kanałach w tv i po wszystkich stronach w necie, żeby akurat wyszukać jakieś niusy na temat wypadków w Markach. Odpowiedz Link Zgłoś
xxmarksxx Re: Wypadek w Markach 15.11.09, 20:43 Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, że w końcu zabłądził. Chodzi więc po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tylu w ramię. Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany, wkurzony, piana z pyska mu leci i mowi: - Co tu robisz? - Zgubiłem się - odpowiada facet. - Ale czego się, kurde, tak drzesz? - pyta znowu wściekły niedźwiedź. - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże - mówi gość. - No to ja usłyszałem. Pomogło ci? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur Re: Wypadek w Markach 15.11.09, 23:16 xxmarksxx napisał: > - No to ja usłyszałem. Pomogło ci? a tobie ta informacja na forum jakoś zaszkodziła ? bez pozdrawiania Odpowiedz Link Zgłoś
markowianka2009 Re: Wypadek w Markach 17.11.09, 07:40 Hej Mały głos do dyskusji,,,,,, Również jestem zainteresowana dowiadywaniem się na tym forum ...różnych informacji o miejscu gdzie mieszkam... a naprawdę nie przeszkadza mi nic a nic,,jesli są to wiadomomości nie za fajne...Oczywiście gdyby na tym forum zamieszano podobne info (o wypadkach) dot, Piaseczna czy Koziej Wólki....wówczas mogło by to denerwować ...A tak? piszmy tu o wszystkim :dobrym , fajnym ale i smutnym i takim tam ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Re: Wypadek w Markach 17.11.09, 11:01 markowianka2009 napisała: > A tak? piszmy tu o wszystkim :dobrym , fajnym ale i > smutnym i takim tam ;) > Pozdrawiam Skorzystam zatem z Twojej propozycji... Moja sąsiadka zaczyna dzień od czytania nekrologów w nadziei, że znajdzie tam nekrolog swojego męża... Odpowiedz Link Zgłoś
f-olka Re: Wypadek w Markach 17.11.09, 12:09 ja niestety kilkukrotnie przejeżdżałam obok owego wypadku. I niestety w tym samym miejscu kilka godzin później prosto pod moje koła wjechał pan na rowerze, bez żadnego oświetlenia, odblasków czy czegokolwiek. Jako, iż widziałam wcześniej poprzednie zdarzenie zaświeciłam długie i mocno zwolniłam. To miejsce jest okropne, gdyż nic tam nie widać, a i inni użytkownicy drogi są bardzo bardzo bezmyślni. Pan na rowerze wjechał na chama i miał wiele szczęścia, gdyż trafił na osobę, która zwalnia tam gdzie trzeba i nie jeździ 200 na godzinę po Markach co jak usłyszałam od innego uczestnika tej trasy jest normą. Ludzie jak chcecie tracić życie to się wieszajcie a nie ryzykujcie życia innych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
oldboy42wawa Re: Wypadek w Markach 17.11.09, 16:42 f-olka napisała: ""Ludzie jak chcecie tracić życie to się wieszajcie a nie ryzykujcie życia innych osób"" widać po twoim wpisie że życie ludzkie ma dla ciebie najwyższą wartość dlatego liczymy na twoją wielką mądrość też na drodze :) Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Re: Wypadek w Markach 17.11.09, 17:44 To zrób jej przyjemność - już od 7,19zł brutto: wyborcza.pl/nekrologi/1,101500,6985823,Jak_nadac_nekrolog_.html Odpowiedz Link Zgłoś
f-olka Re: Wypadek w Markach 18.11.09, 17:26 wiesz co sorry, ale jeśli ktoś bezmyślnie jeździ 200 po Markach, tudzież nawet trasie toruńskiej. spycha innych uczestników z drogi a niestety i to mi się zdarzyło, jeździ na czerwonych światłach (co w Markach i w Wawie jest normą) to mogą Ci ręce opaść. Wierz, że życie innych osób ma dla mnie wielką wartość stąd jeżdżę przepisowo i nie gnam na zabój, bo na prawdę interesuje mnie czy ja, moje dzieci i inni ludzie wrócą żywi do domu. W sobotę jak usłyszałam od pewnego pana który z radością oświadczył, że jeżdżenie po Markach 200 i nie stawanie na czerwonym to norma to ręce mi opadły. Następnym martwym może być każdy z nas bo taki ktoś z fantazją i wielkim autem postanowi bawić się w Zyg Zag McQuinna. Odpowiedz Link Zgłoś
mdzalewscy1 Re: Wypadek w Markach 18.11.09, 18:59 " W sobotę jak usłyszałam od pewnego pana który z radością oświadczył, że > jeżdżenie po Markach 200 i nie stawanie na czerwonym to norma to ręce mi opadły " ktoś Ci głupoty naopowiadał, ja rocznie robię 100tyś km, dziennie śmigam po Markach kilka, kilkanaście razy od paru lat. Tu się nie da NAGMINNIE jeździć 200km/h chyba, że w nocy, bo jak wiadomo po 23:00 na skrzyżowaniach pomarańczowe już tylko miga. Światła za światłami, auto za autem, korek za korkiem, każdy się wciska wpycha, owszem jak jest luźniej to można lecić ponad 100km/h ale nie 200km/h to niewyobrażalna prędkość, w ciągu sekundy pokonuje się ok. 60m,średniej klasy auto rozpędza się do 200km/h w przeciągu 60s. Biorąc pod uwagę odległości między skrzyżowaniami i inne sprawy, szybko można wyliczyć co jest możliwe. Owszem jakiś wariat z mocnym autem i przy bardzo sprzyjających warunkach TAK, ale nie NAGMINNIE Odpowiedz Link Zgłoś