Dodaj do ulubionych

Dentysta w Markach

17.01.11, 10:04
Witam,
Chce wybrac sie do dentysty w Markach// do tej pory jezdzilam do Warszawy/. Lokalizacyjnie odpowiada mi gabinet Panstwa Telzynskich /Kosciuszki 38 A/ . Czy ktos korzystal z ich uslug? Bede wdzieczna za opinie.
ps. jak wiekszosc boje sie dentysty :-O i szukam jakiegos delikatnego, ludzkiego itp.
Obserwuj wątek
    • mieszkankamarek Re: Dentysta w Markach 17.01.11, 13:52
      Dopóki nie skorzystałam z usług Państwa Smorczewskich (ul Okólna 25e)/róg Bandurskiego również jeździłam do Warszawy.
      Wspomnienia z dzieciństwa również sprawiają, że czuję strach przed każda wizytą jednak zarówno Pan Doktor jak i jego żona sprawiają, że nawet najgorszy zabieg nie jest aż taki straszny jakby się mógł wydawać. Moje dziecko również jest pod ich opieką. Jednym słowem polecam.
      • marczanka Re: Dentysta w Markach 17.01.11, 18:02
        mieszkankamarek napisała:

> Dopóki nie skorzystałam z usług Państwa Smorczewskich (ul Okólna 25e)/róg Bandu
        > rskiego również jeździłam do Warszawy.

Dzieki za odpowiedz, a czy mozesz podac mi do nich numer telefonu lub strone internetowa?
        • basia10051 Re: Dentysta w Markach 17.01.11, 19:02
          Numer telefonu do gabinetu P. Smorczewskich to: 22 243 44 22
        • mieszkankamarek Re: Dentysta w Markach 17.01.11, 19:20
          Numer telefonu do Smorczewskich: 22 2434422
          pozdrawiam
    • marczanka Re: Dentysta w Markach 17.01.11, 19:27
      Dziękuję ;-)
    • piotrg4 Re: Dentysta w Markach 18.01.11, 11:57
      a ja bym poprosił kogoś o opinie gabinetu Państwa Telzynskich /Kosciuszki 38 A/
      ktoś korzystał?
      • aljoszka Re: Dentysta w Markach 19.01.11, 21:44
        Ja korzystałam u Telżyńskich,chodzę tam również z dzieckiem. Jestem bardzo zadowolona :) Ceny są ok, ogólnie nie mam żadnych zarzutów.
        • marczanka Re: Dentysta w Markach 20.01.11, 10:10
          aljoszka napisała:

> Ja korzystałam u Telżyńskich,chodzę tam również z dzieckiem. Jestem bardzo zado
          > wolona :) Ceny są ok, ogólnie nie mam żadnych zarzutów.

Dzieki za wiadomosc. Ja wlasnie zapisalam sie tam na pierwsza wizyte :-O
          ps. a chodzisz do Pani doktor czy do Pana?
          • aljoszka Re: Dentysta w Markach 20.01.11, 19:34
            Do Pana :) Bardzo fajny gość i mój syn sam się pyta kiedy tam idziemy, tak mu się spodobało :)
            • marczanka Re: Dentysta w Markach 20.01.11, 21:08
              aljoszka napisała:

> Do Pana :) Bardzo fajny gość i mój syn sam się pyta kiedy tam idziemy, tak mu s
              > ię spodobało :)

Ja też ide do Pana, od razu mniej sie boje :-)
              • silencer7 Re: Dentysta w Markach 22.01.11, 10:24
                Jest też nowy gabinet detntystyczny VimaMed na ul. Słonecznej 5B - wygląda profesjonalnie, ale czy ktoś był już tam może i mógłby coś powiedzieć na jego temat?
                • marczanka Dentysta w Markach 27.01.11, 14:33
                  Jestem juz po pierwszej wizycie u dr Telezynskiego. Polecam, mily i fachowy czlowiek, gabinet bardzo nowoczesny.
    • prawdziwy_agusiak Re: Dentysta w Markach 27.01.11, 18:11
      Dr.Teleżyński jest świetnym fachowcem ,też zaczełam uczęszczać do Niego na wizyty,dzieci są zachwycone podejsciem doktora i klimatem jaki panuje w gabinecie.
    • marylka103 Re: Dentysta w Markach 28.02.15, 18:40
      polecam
      • marylka103 Re: Dentysta w Markach 28.02.15, 18:41
        polecam gabinet stomatologiczny w Centrum Medycznym Marki
    • Gość: Gosia Re: Dentysta w Markach IP: 212.180.215.* 24.11.20, 15:08
      Witam, niestety nie mam dobre doświadczenie z Gabinetem, ponieważ za dwoje dzieci mąż zapłacił dziś 400zł.(leczenie zębów mlecznych ). W cenniku na ich stronie jest 80-100+30zł i ok, na tyle byliśmy przygotowani ale 400zł. to lekka przesada. A jak zadzwoniłam , że chyba nastąpiła pomyłka, to lekarz powiedział, że cennik aktualny jest w ich gabinecie i ceny poszły w górę. Uważam , że to bardzo nie w porządku, czujemy się OSZUKANI, to nie jest różnica 10zł czy 20zł, tylko 140zł. Lekarz nie poczuwał się do tego, żeby zwrócić pieniądze.PRZYKRE. Przecież, większość osób zanim się umówi na wizytę, patrzy na cennik na stronie - po to chyba one są. Tym bardziej w obecnym czasie. Więcej tam się nie pokażemy.
      • Gość: Gosia Re: Dentysta w Markach IP: 212.180.215.* 24.11.20, 15:10
        chodzi o Gabinet Smorczewskich (ul Okólna 25e)/róg Bandurskiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka