ponurus 01.07.11, 13:45 Który kebab i Chińczyk są najlepsze w Markach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figaroo Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 03.07.11, 00:51 Jeżeli chodzi o chińczyka to podpasował mi ten obok Marcpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
dr-wstrzons Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 03.07.11, 16:54 cześć, Najlepszy kebab to oczywiście róg Okólnej,Mickiewicza i Kościuszki. bulba Odpowiedz Link Zgłoś
zamieszkanka Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 03.07.11, 19:53 Potwierdzam: Chińczyk koło MarcPol'u na Piłsudskiego. Jest super. Kebab ma Okólnej - od lat mój faworyt :) Odpowiedz Link Zgłoś
domyos Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 04.07.11, 09:36 w Markach nie ma dobrego kebaba-najbliższy dobry jest na Bródnie "Amrit" Kondratowicza 25. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda_madzia6 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 04.07.11, 11:31 Chińczyk- potwierdzam najlepszy koło MarcPol'u (chociaż ostatnio i tak wg. mnie się "skiepścił"... :(), a jeżeli chodzi o Kebab- to w Markach z przykrością muszę stwierdzić, że nie ma dobrego. Najlepszy jest AMRIT- na Bródnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurus Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 04.07.11, 16:52 Dziękiza opinnie napewno spróbuje tego chińczyka obok MarcPolu bo dotychczas jadłem tylko tego przy M1 i był bardzo dobry Jeśli chodzi o kebab to Amrit na Bródnie faktycznie jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
rave8 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 04.07.11, 18:13 Ja ostatnio jadłem kebaba z ul. Lipowej. Bardzo mi smakował. Idealnie przyprawiony. Mają również wersję z baraniną:) Kucharzem jest Turek z tego co się dowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
ponurus Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 13.07.11, 09:22 Jeżeli tak polecacie tego chińczyka to powiedzcie jakie danie jest najlepsze albo które preferujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_madzia6 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 13.07.11, 09:55 :) Ja jestem za sajgoneczkami, które są tam naprawdę b. dobre. Smaczne są również polędwiczki smażone... czy jakoś tak :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon-3 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 26.07.11, 10:52 witam, kebab na bródnie - super, hińczyk obok makro przy skrzyżowaniu- super Odpowiedz Link Zgłoś
sebol_s1 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 06.08.11, 16:27 "Chińczyk" koło Marcpolu to porażka. Zamówiłem polecane polędwiczki i się rozczarowałem zarówno wielkością porcji jak i samą ich jakością. Panierka była tak nasączona "kocim" olejem że aż ciemna. Surówki mało, prosiłem o frytki a odstałem ryż. Proponuję zwolennikom tego "Chińczyka" odwiedzić tego przy Macro i przekonać się co znaczy dużo i smacznie zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
psychologitus Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 11.04.13, 19:58 Z nie jednej budki chińczyka i Kebaba jadłem.Co chodzi o Marki-to najlepszy chińczyk jak dla mnie to ten na fabrycznej(przy myjni) i oczywiście ten przy Macro, natomiast co chodzi o kebaba-chyba najlepszy jest na przeciwko banku(żubra) przy fabrycznej-ten na okólnej jakoś mi nie podpasował-kiedyś niezły był też imbir przy piłsudskiego-ale teraz nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
paulisia1128 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 14.04.13, 19:55 Najlepszy kebab w Markach Chilli Kebab przy Fabrycznej na wprost Banku zgadzam się z poprzednikiem Odpowiedz Link Zgłoś
shilla86 Re: Najlepszy Chińczyk i kebab w Markach ? 28.06.16, 10:30 Najlepszy ostatnio otwarty Aladin Kebab. Nie jest drogo, a jedzenie świeże, mega pyszne! www.facebook.com/aladinkebabmarki/ Odpowiedz Link Zgłoś