dr_wstrzas 27.11.11, 21:39 arekwerelich.wordpress.com/2011/11/27/antypromocja-marek-w-tvn24/#comment-136 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
student_uw_s „Trzeba się pochylić w temacie…” 27.11.11, 22:25 Czy czasem to nie blog faceta, który nie odróżnia lewaków od neofaszystów? Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_roman1960 Re: „Trzeba się pochylić w temacie… 27.11.11, 23:39 Potwierdziły się moje przypuszczenia. Gościu podpisany jako student ma wyraźny kompleks Pana Arka. Czym więcej Pan atakuje, tym bardziej się Pan pogrąża - Panie student. Odpowiedz Link Zgłoś
student_uw_s Re: „Trzeba się pochylić w temacie… 28.11.11, 09:33 Nie no to nic z tego nie rozumiem. Najpierw erudyta ubolewa, że w takim kontekście głośno o Markach, a potem dziękuje ‘Wieściom Podwarszawskim’, że za ich pośrednictwem sprawa została nagłośniona. A może właśnie o to chodzi… że im gorzej tym lepiej? arekwerelich.wordpress.com/2011/11/27/antypromocja-marek-w-tvn24/#comments : …Pytań, które można zadać jest zapewne więcej, ale najważniejszą kwestią jest zadbanie o poprawę wizerunku naszego miasta, który niewątpliwie jest nienajlepszy…. …Szczególne podziękowania dla „Wieści” to dzięki Wam sprawa nabrała rozgłosu… PS Cieszę się, że dzięki mojej postawie mogły się potwierdzić czyjeś przypuszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
tomt3 Re: „Trzeba się pochylić w temacie… 28.11.11, 10:27 student_uw_s napisał: > Nie no to nic z tego nie rozumiem. > Najpierw erudyta ubolewa, że w takim kontekście głośno o Markach, a potem dzię > kuje ‘Wieściom Podwarszawskim’, że za ich pośrednictwem sprawa zos > tała nagłośniona. Studencie, czytając Twoje wpisy to odnoszę wrażenie że być może to maturę i masz, bo przez ostatnie lata to ciężko było jej nie zdać, a było też i tak że nawet jak się nie zdało to "się zdało", studentem z tego powodu być może też jesteś na jakimś nie popularnym kierunku gdzie każdy, z jakimikolwiek ocenami na maturze mógł się dostać, ale czytanie ze zrozumieniem, a i też słuchanie nie jest najmocniejszą Twoją stroną. Więc najpierw poćwicz trochę a potem pisz. Lekcja pierwsza i zarazem ostatnia bo za friko nie będę więcej studenta uczył - ostatnie zdanie wpisu to ironia. Odpowiedz Link Zgłoś
marrmar Re: Marki w TVN24 01.12.11, 10:00 Wysoko wyuczony, tomt3 (gdzie, bo chyba nie na UW, którego poziom ma w wyraźnej pogardzie?), poucza studenta. Tak to jest ze studentami, już przed wojną budzili zaniepokojenie. "Bo żywy student to jest problem dziki" - pisał Gałczyński. A jaki jest Komorowski, każdy widzi. Każdy widzi również, jaki jest radny Werelich. To nieodrodne dziecko PO, dziedziczące wszystkie jej wady. Pierwsza rzecz to dbać o popularność, te jego interpelacje, które skwapliwie liczy i podaje do publicznej wiadomości, zamiast zwyczajnie zadać pytanie i dopilnować, żeby zostało zaprotokółowane. O wątpliwych swoich pomysłach woli nie mówić. Swoją popularność chce zbudować nawet kosztem innych. Umiejętność znalezienia się we właściwym miejscu, kiedy coś się dzieje i udokumentowanie tego fotografią, którą możemy oglądać. Nie dziwię się studentowi, że to widzi, dziwię się, że chce mu się o tym pisać. Dziwię się, że inni mają mu to za złe. Odpowiedz Link Zgłoś
tomt3 Re: Marki w TVN24 01.12.11, 12:18 marrmar napisał: > Wysoko wyuczony, tomt3 (gdzie, bo chyba nie na UW, którego poziom ma w wyraźnej > pogardzie?), poucza studenta. Tak to jest ze studentami, już przed wojną budzi > li zaniepokojenie. Po pierwsze to rozbawiłeś mnie, bo jak to, nie mogę pouczać studenta? Bo student to kto? Po drugie - Skoro dla ciebie nazwa w nicku jest prawdą objawioną to współczuję. Może doczekamy się kogoś o nicku profesor, chyba wtedy będziesz się w jego wywody wpatrywał jak w obrazek. Po trzecie - W tym przypadku faktycznie budzi zaniepokojenie, ale to, jakich to elokwentnych studentów teraz mamy (o ile nazwa w nicku jest odzwierciedleniem statusu forumowicza ).Ty też jesteś studentem? Po czwarte - Wskaż gdzie wymieniam w swoim wpisie nazwę jakiejkolwiek uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
piekny_roman1960 Re: Marki w TVN24 02.12.11, 00:37 Nie wiem, czy macie rację, czy nie, ale jedno wiem - radny W. jest widoczny i to nie tylko na zdjęciach i w internecie, ale również wśród mieszkańców - swojego okręgu. Mogę to potwierdzić. Jeśli jest problem w naszej okolicy, to zawsze można na niego liczyć. Do tej pory tak nie było. Odpowiedz Link Zgłoś