Dodaj do ulubionych

Marki w TVN24

27.11.11, 21:39
arekwerelich.wordpress.com/2011/11/27/antypromocja-marek-w-tvn24/#comment-136
Obserwuj wątek
    • student_uw_s „Trzeba się pochylić w temacie…” 27.11.11, 22:25
      Czy czasem to nie blog faceta, który nie odróżnia lewaków od neofaszystów?

• piekny_roman1960 Re: „Trzeba się pochylić w temacie…&# 27.11.11, 23:39
        Potwierdziły się moje przypuszczenia. Gościu podpisany jako student ma wyraźny kompleks Pana Arka. Czym więcej Pan atakuje, tym bardziej się Pan pogrąża - Panie student.
        • student_uw_s Re: „Trzeba się pochylić w temacie…&# 28.11.11, 09:33
          Nie no to nic z tego nie rozumiem.
          Najpierw erudyta ubolewa, że w takim kontekście głośno o Markach, a potem dziękuje ‘Wieściom Podwarszawskim’, że za ich pośrednictwem sprawa została nagłośniona.
          A może właśnie o to chodzi… że im gorzej tym lepiej?

arekwerelich.wordpress.com/2011/11/27/antypromocja-marek-w-tvn24/#comments :

…Pytań, które można zadać jest zapewne więcej, ale najważniejszą kwestią jest zadbanie o poprawę wizerunku naszego miasta, który niewątpliwie jest nienajlepszy….
          …Szczególne podziękowania dla „Wieści” to dzięki Wam sprawa nabrała rozgłosu…

PS Cieszę się, że dzięki mojej postawie mogły się potwierdzić czyjeś przypuszczenia
          • tomt3 Re: „Trzeba się pochylić w temacie…&# 28.11.11, 10:27
            student_uw_s napisał:

> Nie no to nic z tego nie rozumiem.
            > Najpierw erudyta ubolewa, że w takim kontekście głośno o Markach, a potem dzię
            > kuje ‘Wieściom Podwarszawskim’, że za ich pośrednictwem sprawa zos
            > tała nagłośniona.
            Studencie, czytając Twoje wpisy to odnoszę wrażenie że być może to maturę i masz, bo przez ostatnie lata to ciężko było jej nie zdać, a było też i tak że nawet jak się nie zdało to "się zdało", studentem z tego powodu być może też jesteś na jakimś nie popularnym kierunku gdzie każdy, z jakimikolwiek ocenami na maturze mógł się dostać, ale czytanie ze zrozumieniem, a i też słuchanie nie jest najmocniejszą Twoją stroną. Więc najpierw poćwicz trochę a potem pisz. Lekcja pierwsza i zarazem ostatnia bo za friko nie będę więcej studenta uczył - ostatnie zdanie wpisu to ironia.
    • marrmar Re: Marki w TVN24 01.12.11, 10:00
      Wysoko wyuczony, tomt3 (gdzie, bo chyba nie na UW, którego poziom ma w wyraźnej pogardzie?), poucza studenta. Tak to jest ze studentami, już przed wojną budzili zaniepokojenie. "Bo żywy student to jest problem dziki" - pisał Gałczyński. A jaki jest Komorowski, każdy widzi. Każdy widzi również, jaki jest radny Werelich. To nieodrodne dziecko PO, dziedziczące wszystkie jej wady. Pierwsza rzecz to dbać o popularność, te jego interpelacje, które skwapliwie liczy i podaje do publicznej wiadomości, zamiast zwyczajnie zadać pytanie i dopilnować, żeby zostało zaprotokółowane. O wątpliwych swoich pomysłach woli nie mówić. Swoją popularność chce zbudować nawet kosztem innych. Umiejętność znalezienia się we właściwym miejscu, kiedy coś się dzieje i udokumentowanie tego fotografią, którą możemy oglądać. Nie dziwię się studentowi, że to widzi, dziwię się, że chce mu się o tym pisać. Dziwię się, że inni mają mu to za złe.
      • tomt3 Re: Marki w TVN24 01.12.11, 12:18
        marrmar napisał:

> Wysoko wyuczony, tomt3 (gdzie, bo chyba nie na UW, którego poziom ma w wyraźnej
        > pogardzie?), poucza studenta. Tak to jest ze studentami, już przed wojną budzi
        > li zaniepokojenie.

Po pierwsze to rozbawiłeś mnie, bo jak to, nie mogę pouczać studenta? Bo student to kto?
        Po drugie - Skoro dla ciebie nazwa w nicku jest prawdą objawioną to współczuję. Może doczekamy się kogoś o nicku profesor, chyba wtedy będziesz się w jego wywody wpatrywał jak w obrazek.
        Po trzecie - W tym przypadku faktycznie budzi zaniepokojenie, ale to, jakich to elokwentnych studentów teraz mamy (o ile nazwa w nicku jest odzwierciedleniem statusu forumowicza ).Ty też jesteś studentem?
        Po czwarte - Wskaż gdzie wymieniam w swoim wpisie nazwę jakiejkolwiek uczelni.
        • piekny_roman1960 Re: Marki w TVN24 02.12.11, 00:37
          Nie wiem, czy macie rację, czy nie, ale jedno wiem - radny W. jest widoczny i to nie tylko na zdjęciach i w internecie, ale również wśród mieszkańców - swojego okręgu. Mogę to potwierdzić. Jeśli jest problem w naszej okolicy, to zawsze można na niego liczyć. Do tej pory tak nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka