jerzykrajewski7 14.06.04, 10:24 Drodzy działacze i wyborcy LPR! Odnieśliście wielki sukces w wyborach do Parlamentu Europejskiego. Gratuluję. Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: LPR w Markach 14.06.04, 11:30 Czy poza polityką masz inne zainteresowania? Odpowiedz Link Zgłoś
jerzykrajewski7 Re: LPR w Markach 14.06.04, 11:53 Tak, mam inne pasje. Mój ogród. Właśnie obrodziły czereśnie jednego gatunku. Mają pyszne owoce. Ale czekam, aż dojrzeją kolejne gatunki. W ogrodzie mam sporo gatunków kwiatów. Szczególnie lubie piwonie i lilie. Kolejna moja pasja to rynek finansowy (akcje, obligacje) i biznes (liderzy gospodarki, przedsiębiorcy. Następna pasja to historia - zbieram materiały o pobycie Wikingów w Polsce (mam prywatna strone www.vikingclub.pl) oraz o Władysławie Gomułce. Chciałby napisac książki na te dwa tematy. A tak naprawdę największą moja pasją, niestety ostatnio trochę zaniedbywaną, jest moja rodzina - mam bzika na punkcie moich dwóch synów - Łukasza (12 lat) i Marcina (2 lata). Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
jerzykrajewski7 Re: LPR w Markach 15.06.04, 17:48 Czy ktoś z LPR z Marek pojawia się na tym forum? Czy tez sa tam tylko same staruszki, które o internecie nie maja pojecia? Pozdrawiam Jerzy Krajewski Odpowiedz Link Zgłoś
krzak_marki Re: LPR w Markach 16.06.04, 22:40 OOOO i Wlasnie popieram kolege sllogiego* czy poza pilotyka w ktorej marnie pana widze niech pan zajmnie sie moze modelarstwem bo juz mam dosy pana postow na forum mareckim a jak to niech pan wacha te kwitki oby na razie nie od dolu. no offence KRZAK Odpowiedz Link Zgłoś