Dodaj do ulubionych

Strużański chodnik - fuszerka.

21.03.13, 02:17
Czy ktoś może mi powiedzieć kto nadzoruje powtórne układanie chodnika z kostki wzdłuż ulicy Legionowej?Takiej fuszerki już dawno nie widziałem!Kostka jest układana na zamarzniętej ziemi bez zagęszczenia, na śniegu ot takie tam syzyfowe prace bo robić coś trzeba. Niech nadzór inwestycyjny się tym zainteresuje! Co warty będzie ten chodnik w lato? On się rozpadnie. Zresztą i tak się rozpada!
Obserwuj wątek
    • pusstelnik Re: Strużański chodnik - fuszerka. 21.03.13, 10:11
      mlisek63 napisał:

> Czy ktoś może mi powiedzieć kto nadzoruje powtórne układanie chodnika z kostki
      > wzdłuż ulicy Legionowej?

Potwierdzam! Kostka była ułożona pierwszorzędnie; teraz - tragedia! Próbowałem zainteresować tematem wydział Infrastruktury naszego UM - odpowiedź standardowo/wymijająca (...sprawdzimy... bla bla bla).
    • pusstelnik Re: Strużański chodnik - fuszerka. 21.03.13, 10:19
      A może przepuśćmy zmasowany strużański obywatelski atak telefoniczny - Wydział Infrastruktury, naczelnik Anna Sekuła, tel. (22) 781 10 03 wew. 118
      • mlisek63 Re: Strużański chodnik - fuszerka. 21.03.13, 14:50
        Wydział infrastruktury nie odpowiada za stan drogi gdyż teren nie należy do niego w rozumieniu zarządzania i to nie Marki będą odbierać inwestycje!Więc o równym chodniku możemy zapomnieć!Zresztą i tak był krzywy:)
        • tomt3 Re: Strużański chodnik - fuszerka. 21.03.13, 20:54
          Nie jestem pewien,ale czy ten chodnik to nie jest część ścieżki rowerowej? Jeżeli tak, to zdaje się była to inwestycja finansowana z UM.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka