Dodaj do ulubionych

Żłobek w Markach

16.09.13, 14:14
Witam,

Czy ktoś może polecić fajny i przede wszystkim dobry żłobek w Markach? Proszę o opinie.

Dziękuję! :)
Obserwuj wątek
    • smerfusie Re: Żłobek w Markach 17.09.13, 22:44
      Zapraszam Żłobek Smerfusie ul.Szpitalna 5 w Markach, www.smerfymarki.pl
      • efka1983 Re: Żłobek w Markach 18.09.13, 19:00
        Ja 3 miesiace temu rowniez szukalam czegos, ale ogolnie jest ciezko w Markach. Obecnie moja 13 miesieczna corke worze do przedszkola HOKUS POKUS. Nie jest zle i do tego malo dzieci (do 10 na cale przedszkole).
        • efka1983 Re: Żłobek w Markach 19.09.13, 06:36
          Zrobiłam rozeznanie w Pustelniu i Strudze i dla dziecka po 18 m-cu polecano mi Hatke Puchatka. Moja córeczka była jednak za mała. Wszyscy odradzali Hihopter'a. Córka chętnie zostaje w Hokus-Pokus. Panie miłe i mam wrażenie dobrej opieki nad dzieckiem.
          • magdamagda_2012 Re: Żłobek w Markach 19.09.13, 08:52
            A ja polecam Ci, droga efko1983, słownik ortograficzny.
            • noworedizm Re: Żłobek w Markach 10.10.13, 19:32
              Nie polecam Żłobka Smerfusie! ponieważ ciocie zmieniają się tam co jakieś 3miesiące a jak wszyscy wiemy to bardzo zle wpływa na nasze pociechy... Moje dziecko bardzo nie chętnie uczęszczało do tego miejsca Włascicielka Pani M. Kłamie w żywe oczy mówiąc wiele ciekawych rzeczy które później okazują się kłamstwem....zabraliśmy dziecko z tego miejsca....
              • smerfusie Re: Żłobek w Markach 15.10.13, 20:55
                Witam Serdecznie! Drodzy Państwo polecam serdecznie nasz żłobek Smerfusie, który powstał obok placówki Smerfy utworzonej w 1999 roku z uwagi na rodzeństwo naszych absolwentów. W każdej grupce wiekowej są dwie ciocie, a z dziećmi od roku do dwóch, czyli w najmłodszej grupie jest jedna ciocia na 4 dzieci. Jesteśmy już placówką niepubliczną spełniającą wszystkie wymogi sanitarne i p-poż. Mamy własną kuchnie i dzień każdego z dzieci jest dostosowany indywidualnie do potrzeb naszych maluchów, bo jak każda mama wie, nie można ustalić ramowego rozkładu dnia z takimi maluszkami. Sama jestem mamą i wiem, że każdy chce wybrać placówkę najlepszą i odpowiednią dla swojego dziecka. Moi pracownicy wkładają wiele serca, zaangażowania i miłości w swoją pracę z czego jestem bardzo dumna. Jeżeli chciałabym wybrać placówkę dla mojej córci, to zrobiłabym wywiad z Rodzicami absolwentów, którzy teraz zapisują do nas swoje kolejne pociechy, a to jest najlepszym dowodem na to, że warto. Prowadząc działalność, która wiąże się z taką odpowiedzialnością jaką jest odpowiedzialność za dzieci trzeba dobrać kadrę, która oprócz wykształcenia musi kochać to co robi, a wierzcie mi Państwo że w wielu przypadkach tak nie jest. Od roku w żłobku kadra jest super dobrana pełna zaangażowania i kreatywności. Zapraszamy! Mariola Opalińska
                • noworedizm Re: Żłobek w Markach 17.10.13, 17:21
                  Jaz zwykle same KŁAMSTWA jak nie w oczy to na forach....żałosne! ! Drodzy Rodzice kadra w Smerfusiach i Smerfach zmienia się co kilka miesięcy jak tylko poznałam ciocię za chwilę dowiadywałam się że jest już nowa....proszę mi wierzyć to ma bardzo negatywne skutki dla dziecka w każdym wieku....Pewnego razu przychodząc do żłobka i czekając na swojego maluszka słyszałam jak ciocia krzyczała na dziecko po czym zeszła z góry zadowolona jak gdyby nigdy nic!Pozdr.
                • noworedizm Re: Żłobek w Markach 27.10.13, 20:16
                  SZ.P Mar.....u proszę nie wystawiać negatywnych opinii o innych konkurencyjnych żłobkach na forach bo to jest bardzo dziecinne a zarazem śmieszne...gratuluję pomysłowości...
              • mammma380 Re: Żłobek w Markach 09.02.14, 11:30
                Witam wszystkich! Z całą pewnością zgadzam się z opinią poniżej nic dodać nic ująć....mój maluszek również już nie uczęszcza do tej placówki. Pozdrawiam.
    • englisheducation Re: Żłobek w Markach 18.10.13, 22:15
      Osobiście mogę polecić kameralną placówkę Hihopter na Pustelniku.
      A najlepiej wybrać się na dni otwarte bądź zajęcia adaptacyjne, poobserwowac dziecku jak zachowuje się w nowym otoczeniu. Myśle, ze jego pozytywna reakcja będzie dla nas odpowiedzią. W Markach przedszkoli jest jak grzybów po deszczu. Każdy rodzic ma inne oczekiwania, więc sugerowanie się wypowiedziami na forum nie jest dobrym wyjściem. Najlepiej jest odwiedzić kilka placówek i mieć jakieś porównanie. Życzę powodzenia.

kasia.kwiat napisała:

> Witam,
      >
      > Czy ktoś może polecić fajny i przede wszystkim dobry żłobek w Markach? Proszę o
      > opinie.
      >
      > Dziękuję! :)
      • noworedizm Re: Żłobek w Markach 19.10.13, 13:15
        Również polecam Hihopter :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka