1_misia_1 08.02.05, 16:26 Witam, Poszukuję informacji o budowanym właśnie osiedlu "zielone przedmieście" przy 11-go listopada na terenie dawnej fabryki farmaceutycznej(?). Chodzi mi o ewentualne ceny oraz metraże. Z góry dziękuję i pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nadpliszkownik Re: nowe osiedle przy 11-go listopada 09.02.05, 13:16 szczegóły na stronie www.sam-81.pl. Dowiadywałem się i w skrócie Cena z balkonem (za balkon płaci sie osobno) kształtuje się w okolicach 3000PLN brutto, nie ma obowiązkowego miejsca garażowego a mieszkania przynajmniej w dwóch budynkach z 1 etapu zaczynają sie odok. 40m (1 pokojowe) a większość jest 2 pokojowych ok. 50m Łącznie ma tam być 14 budynków Odpowiedz Link Zgłoś
jobeel Re: nowe osiedle przy 11-go listopada 09.02.05, 13:41 Miałam nadzieję, ze będzie tam osiedle domków jednorodzinnych (ładnie by wyglądało), ale chyba bedą tam bloki? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: nowe osiedle przy 11-go listopada 09.02.05, 16:15 nadpliszkownik napisał: > szczegóły na stronie www.sam-81.pl. Coś mi się nie zgadza - na stronie SAM'a znalazłem tylko informacje o nowych planach budowy osiedla w okolicach Małachowskiego (na oko ładniejsze, niż dotychczasowe bloki w tamtej okolicy), natomiast pytanie Autora (-ki) wątku dotyczyło osiedla planowanego jak rozumiem przy 11 Listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
nadpliszkownik Re: nowe osiedle przy 11-go listopada 10.02.05, 10:04 masz rację, chyba Panią wprowadziłem w błąd. Zmęczenie materiału :) Odpowiedz Link Zgłoś
rafal.redel Re: nowe osiedla 10.02.05, 10:20 Ale dzięki temu zobaczyłem, jak ambitne plany ma SAM'81 - wygląda, że będzie to naprawdę spore osiedle. I chyba niebrzydkie. Wyglada, że Marki w większym stopniu będą rozwijały się w kierunku osiedli domów wielorodzinnych - ale cóż, widać takie jest zapotrzebowanie. Zastanawiam się przy okazji, czy Szkola Podstawowa nr 3 (ul. Małachowskiego to chyba rejon tej szkoły) rzeczywiście nie pęknie w szwach - dobrze, że zaczyna się rozmawiać o jej rozbudowie: marki.net.pl/art/41.php Odpowiedz Link Zgłoś