Dodaj do ulubionych

Jerzy Krajewski

IP: *.marketingserwis.pl 03.10.02, 13:41
Od kiedy zgłosiłem do prokuratury doniesienie o popełnieniu przestępstw przez
Werczyńskiego i jego współpracowników moja żona czuje się zagrożona we
własnym domu. Chcemy więc założyć alarm w domu i wykupić usługę monitoringu
agencji ochrony. Wczoraj o godzinie 18 miał być u mnie przedstawiciel agencji
ochrony mienia Solid Securities, ale nie pojawił się. Może ktoś z
forumowiczów ma kontakt do bardziej solidnej agencji ochrony mienia, której
patrole już działają w Markach.
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek.P Re: Jerzy Krajewski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 10:30
      Z kontekstu Pana listu wynika, że obecny burmistrz to gangster, który zamiast
      siedzieć w więzieniu jak Pana sąsiad urzęduję w magistracie. Gdyby zechciał
      Pana przybliżył metody działania ludzi Werczyńskiego byłoby to ostrzeżenie dla
      innych, równie jak pan zagrożonych. Proszę o więcej szczegółów ponieważ do
      wyborów pozostało zaledwie trzy tygodnie.
      • Gość: Ochroniarz Re: Jerzy Krajewski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 11:20
        Najlepszą, najpewniejszą i najskuteczniejszą ochronę na terenie Marek
        zapewniają ludzie Werczyńskiego. Opłata uzalezniona jest od Pańskich dochodów.
        Gwarantujemy nietykalność i możliwość swobodnego poruszania sie po mieście
        Marki.
        Przy wykupieniu pełniejszego pakietu (Agresive-Casco) istnieje także możliwość
        pomocy w przypadku, gdy opłacający zamierza urządzić sobie polowanie na ludzi
        spacerujacych po ulicach. Musi jednak zostać spełniony jeden warunek. Ludzie Ci
        nie mogą mieć wykupionej ochrony w naszej firmie. Można za to atakować
        klientów "SS" (Solid Security).
        Więcej informacji na ten temat: www.marki-gang.pl
        • Gość: Darek.P Re: Jerzy Krajewski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.02, 12:17
          Szanowny ochraniarzu!
          A co mają zrobić wszyscy, którzy boją się ludzi Werczyńskiego?
          Banicja, emigracja czy zakup uzbrojenia, co radzisz ?
          • Gość: Tomas Re: Jerzy Krajewski IP: *.dashofer.pl / 192.168.0.* 07.10.02, 10:55
            Paranoję trzeba leczyć, ja poleciłbym psychiatrę!
            • Gość: Darek.P Re: Jerzy Krajewski IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.10.02, 12:36
              Drogi Thomasie
              Uważaj na słowa bo Krajewski pewnie już pisze na Ciebie donos do prokuratury!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka