gaja01 08.10.02, 15:31 Na filarach podtrzymujących wiadukty pojawiły się takie czarne strzałki na zielonym tle. Nawet całkiem ładne, ale co oznaczają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hirek Re: strzałki IP: *.chello.pl 09.10.02, 12:24 Witam! Co za strzałki? Na jakim wiadukcie?? Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Bychowski Re: strzałki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 11:33 gaja01 napisała: > Na filarach podtrzymujących wiadukty pojawiły się takie czarne strzałki na > zielonym tle. Nawet całkiem ładne, ale co oznaczają? Podobne strzałki można znaleźć na drodze Ząbi-Zacisze Krzysztof Bychowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Bychowski Re: strzałki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 11:34 Oczywiście Ząbki-Zacisze Krzysztof Bychowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: strzałki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 01:22 gaja01 napisała: > Na filarach podtrzymujących wiadukty pojawiły się takie czarne strzałki na > zielonym tle. Nawet całkiem ładne, ale co oznaczają? Gaju, pod wiaduktem przejechałem lecz zagadki strzałek nie rozwiązałem. Wybacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarmatia Re: strzałki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.02, 11:53 Najczęściej tego typu strzałki są wykorzystywane do umożliwienia dojazdu na jakąś imprezę np.zlot motocyklistów,starych samochodów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: strzałki IP: *.chello.pl 16.10.02, 16:56 Droga Gaju! Strzałek na "naszych" filarach nie widziałem, ale widziałem jakieś w centrum Warszawy, na Al.Jerozolimskich. Przypuszczam, że o takie same chodzi. Przymocowane do latarni zielone prostokąty, z aczarną strzałką zkierowaną w górę. Też mnie ciekawi, co one oznaczają... Jeśli ktoś wie, to proszę o informację! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gaja01 Re: strzałki 16.10.02, 18:03 Jeśli sprawa strzałek nie zostanie wyjaśniona przez bywalców forum, jutro rozpocznę dochodzenie w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: strzałki IP: *.braun.de 16.10.02, 18:05 gaja01 napisała: > Jeśli sprawa strzałek nie zostanie wyjaśniona przez bywalców forum, jutro > rozpocznę dochodzenie w tej sprawie. brzmi groznie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: strzałki IP: *.chello.pl 16.10.02, 18:20 ...z czarną strzałką skierowaną w górę. Sorki za błędy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: strzałki IP: *.chello.pl 29.10.02, 23:37 Wydaje mi się (choć to tylko moja opinia), że strzałki te mogą oznaczać tzw. "zeloną linię". Chodzi tu o synchronizację świateł drogowych, które są ustawione tak, aby kierowca nie musiał zatrzymywać się na czerownym świetle na każdym skrzyżowaniu. To tylko moja opinia i nie mam pewności czy słuszna. Zdarza się, że się zatrzymuję jednak w Markach na kilku światłach, mimo że od dłuższego czasu jest u nas w tej kwestii duża poprawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: strzałki IP: *.chello.pl 04.11.02, 23:52 Nie ma już Gaju żadnych strzałek. Chyba że oprócz sklerozy cierpię jeszcze na zaburzenia wzroku! To forum wyda wszytskie moje choroby! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś