Gość: Jerzy Krajewski IP: *.marketingserwis.pl 18.11.02, 13:27 Byłem wczoraj na imprezie w siedzibie portalu, na którym jest nasze forum. Poznałem Maas, naszą drogą cenzorkę. To nie tylko mądra, ale również piękna, młoda kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jerzy Krajewski Zdjęcie forumowiczów IP: *.marketingserwis.pl 18.11.02, 16:32 Kto chce zobaczyć Maas, ma okazję. Na Forum o form są dwa zdjęcia z wczorajszej imprezy. Na zdjęciu zatytułowanym "Na dworze" Mass stoi w tylnym rzędzie siódma od lewej. Obok mnie (facet w okularach i garniturze) przykucnął z czarodziejem Sloogi, który również na Forum Marki wchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 12:58 To jeszcze raz ja. Jesli Maas jest w twoim typie to ..... pozostawie to bez komentarza. Czy ty tez jestes na tym zdjeciu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.marketingserwis.pl 25.11.02, 13:07 Gość portalu: Nina napisał: > To jeszcze raz ja. Jesli Maas jest w twoim typie to ..... pozostawie to bez > komentarza. > Czy ty tez jestes na tym zdjeciu ??? Jestem na obu zdjęciach (facet w okularach, garniturze i z wąsami). Co Ty robisz w Zjednoczonym Królestwie? Czy to tylko zmyłka ten adres hostu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 13:39 To nie zmyła. A dlaczego miałaby być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Krajewski Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.marketingserwis.pl 25.11.02, 14:05 Zjednoczone Królestwo to fajny kraj, a Londyn - ładne miasto. Zazdroszczę Ci. Masz brytyjskie obywtelstwo? To nie jest głupie pytanie. Moja siostra cioteczna wyszła za mąż za Anglika i stałą się poddaną Jej Królewskiej Mości, jej dzieci również. Odpowiedz Link Zgłoś
slaw Re: Maas jest piękną młodą kobietą 18.11.02, 22:23 > Poznałem Maas, naszą drogą cenzorkę. To nie tylko mądra, ale również piękna, > młoda kobieta. Lizus... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Maas jest piękną młodą kobietą IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 12:48 No ładnie Jerzy !! nie wiedziałam że interesujesz się pięknymi, młodymi kobietami. sądziłam że raczej nie interesują Cię kobiety, szczególnie młode. Pozory jednak strasznie mylą. Aha .. i jeszcze ty i imprezy .....hohohoh !!! skończyłes z domatorstwem ??? Odpowiedz Link Zgłoś