Dodaj do ulubionych

Maas jest piękną młodą kobietą

IP: *.marketingserwis.pl 18.11.02, 13:27
Byłem wczoraj na imprezie w siedzibie portalu, na którym jest nasze forum.
Poznałem Maas, naszą drogą cenzorkę. To nie tylko mądra, ale również piękna,
młoda kobieta.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jerzy Krajewski Zdjęcie forumowiczów IP: *.marketingserwis.pl 18.11.02, 16:32
      Kto chce zobaczyć Maas, ma okazję. Na Forum o form są dwa zdjęcia z wczorajszej
      imprezy. Na zdjęciu zatytułowanym "Na dworze" Mass stoi w tylnym rzędzie siódma
      od lewej.
      Obok mnie (facet w okularach i garniturze) przykucnął z czarodziejem Sloogi,
      który również na Forum Marki wchodzi.
      • Gość: Nina Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 12:58
        To jeszcze raz ja. Jesli Maas jest w twoim typie to ..... pozostawie to bez
        komentarza.
        Czy ty tez jestes na tym zdjeciu ???
        • Gość: Jerzy Krajewski Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.marketingserwis.pl 25.11.02, 13:07
          Gość portalu: Nina napisał:

> To jeszcze raz ja. Jesli Maas jest w twoim typie to ..... pozostawie to bez
          > komentarza.
          > Czy ty tez jestes na tym zdjeciu ???

Jestem na obu zdjęciach (facet w okularach, garniturze i z wąsami). Co Ty
          robisz w Zjednoczonym Królestwie? Czy to tylko zmyłka ten adres hostu?
          • Gość: Nina Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 13:39
            To nie zmyła.
            A dlaczego miałaby być ?
            • Gość: Jerzy Krajewski Re: Zdjęcie forumowiczów IP: *.marketingserwis.pl 25.11.02, 14:05
              Zjednoczone Królestwo to fajny kraj, a Londyn - ładne miasto. Zazdroszczę Ci.
              Masz brytyjskie obywtelstwo?
              To nie jest głupie pytanie. Moja siostra cioteczna wyszła za mąż za Anglika i
              stałą się poddaną Jej Królewskiej Mości, jej dzieci również.

• slaw Re: Maas jest piękną młodą kobietą 18.11.02, 22:23
      > Poznałem Maas, naszą drogą cenzorkę. To nie tylko mądra, ale również piękna,
      > młoda kobieta.

Lizus... ;-)
    • Gość: Nina Re: Maas jest piękną młodą kobietą IP: *.ggr.co.uk 25.11.02, 12:48
      No ładnie Jerzy !! nie wiedziałam że interesujesz się pięknymi, młodymi
      kobietami. sądziłam że raczej nie interesują Cię kobiety, szczególnie młode.
      Pozory jednak strasznie mylą. Aha .. i jeszcze ty i imprezy .....hohohoh !!!
      skończyłes z domatorstwem ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka