Dodaj do ulubionych

Zuchy w Szkole nr 1!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 14:47
Pragnę Was poinformować moi mili,że do gromady zchowej,o kórej powstanie
zabiegałam ostatnimi czasy,zgłosiło się 32 ucznów klas trzecich.Tak więc
Zuchy w starych Markach będą.Cieszę się ogromnie,że dyrekcja Szkoły aktywnie
wspiera tę oddolną inicjatywę.Teraz będę zagospodarowywać pomieszczenie,które
szkoła przeznaczyła na harcówkę.Pieniążków na ten cel potrzeba,ale mam
nadzieję ,że przy współpracy dobrych ludzi wyremontujemy piwnicę jeszcze
przed świętami.Informacje o postępie prac i działalności drużyny będę
publikować na stronach mareckiego portalu i oczywiście na naszym forum.Niech
dobre wieści będą tu obecne.Pozdrawiam wszystkich z nadzieją na powodzenie
przedsięwzięcia.:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Raffix Re: Zuchy w Szkole nr 1!!! IP: *.braun.de 03.12.02, 14:54
      Ambo, gratulacje! Bardzo sie ciesze, ze uczniowie sie zglaszaja - to jest
      najwazniejsze.
      Pozdrawiam.
    • rodzic1 Re: Zuchy w Szkole nr 1!!! 03.12.02, 16:47
      Gratuluję Ambo! i życzę wytrwałości.
      Może Twoja wyzwolona energia zapali płomyk także w pozostałych szkołach.
      Pozdrawiam,
      R.
    • Gość: Jerzy Krajewski Re: Zuchy w Szkole nr 1!!! IP: *.marketingserwis.pl 03.12.02, 17:00
      Szanowna Pani Ambo!
      Gratuluję! Na jakie konto można wpłacać pieniądze na remont harcówki. Czy
      wpłaty na to konto można odpisać od podatku?
      Pozdrawiam
      Jerzy Krajewski

Gość portalu: amba napisał(a):

> Pragnę Was poinformować moi mili,że do gromady zchowej,o kórej powstanie
      > zabiegałam ostatnimi czasy,zgłosiło się 32 ucznów klas trzecich.Tak więc
      > Zuchy w starych Markach będą.Cieszę się ogromnie,że dyrekcja Szkoły aktywnie
      > wspiera tę oddolną inicjatywę.Teraz będę zagospodarowywać pomieszczenie,które
      > szkoła przeznaczyła na harcówkę.Pieniążków na ten cel potrzeba,ale mam
      > nadzieję ,że przy współpracy dobrych ludzi wyremontujemy piwnicę jeszcze
      > przed świętami.Informacje o postępie prac i działalności drużyny będę
      > publikować na stronach mareckiego portalu i oczywiście na naszym forum.Niech
      > dobre wieści będą tu obecne.Pozdrawiam wszystkich z nadzieją na powodzenie
      > przedsięwzięcia.:-)
      • Gość: amba Re: Zuchy w Szkole nr 1!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.02, 18:06
        Dziękuję za zainteresowanie sprawą zuchów.Mam nadzieję,że harcerstwo znajdzie
        zwolenników w innych szkołach:-)Dla zainteresowanych wpłatami podaję nr konta
        szkoły SBO Warszawa o/Marki 80-15-1027-101540-3600-1 z dopiskiem dla
        harcerzy.Do tej pory darowizny na rzecz szkoły i wpłaty na Komitet Rodzicielski
        były odliczane od podatku jeśli wpłacający dokonywał wplaty za pośrednictwem
        banku(chodzi o bankowy dowód wpłaty).Mam nadzieję,że w obecnym roku nic się nie
        zmieniło.Ale sprawdzę to jeszcze,albo niech jakiś fachowiec od księgowości się
        odezwie.Powiem tylko jeszcze,że remont harcówki to będzie malowanie,zakup
        wykładziny na podłogę,renowacja starych mebli(malowanie)Mam nadzieję,że do prac
        włączą się rodzice zuchów i sympatycy harcerstwa i wszyscy Ci ,którym jeszcze
        chce się cieć.Pozdrawiam:-)
      • Gość: Wyderka Re: Zuchy w Szkole nr 1!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.02, 22:48

Suuuuuuuuper!!!!Bardzo sié cieszé ,że w Markach powstają kolejne drużyny,a
        szczególnie te najbardziej tu potrzebne!Jako drużynowa "Arkadii" w imieniu
        całej mojej drużyny życzę sukcesu w remoncie harcówki,a przede wszystkim
        owocnej działalności:)))
        • Gość: Irytek Re: Do Wydry z takimi gratulacjami ! IP: *.dialup.warszawa.pl 04.12.02, 23:02
          Oj Wydra! Znam Cię i wiem że czasami masz ciekawsze pomysły. A może zbierzesz
          swoją drużynę ,umówisz sie z Ambą i pomożesz w remoncie ? Jakby co - to mogę
          Wam donieść jakiś wałek i hobok farby. Zamiast uczyć kolejnej piosenki(zresztą
          fajnej o bananach ) możecie się poznać. Nigdy nic nie wiadomo!A może kolejne
          zgrupowanie i letnia akcja (z kolejnym huraganem!:-) ) będzie razem z zuchami?
          pzdr
          P.S.
          Co z zimowiskiem? Gdzie?kiedy?
          Moja córa już nie może się doczekać!
        • Gość: Raffix Czesc Wyderko! IP: *.braun.de 05.12.02, 09:41
          Czesc Wyderko!
          Wpadaj na forum czesciej. I prosze uprzejmie o odpowiedz na e-maila, ktorego
          wyslalem Ci juz jakis czas temu :-))
          Pozdrawiam
    • rafal.redel Re: Zuchy w Szkole nr 1!!! 04.12.03, 12:04
      Ambo,
      Ciekaw jestem, jak wygląda sprawa z zuchami - podobno jakiś czas temu sprawa
      rozbijała się o niemożność otrzymania obiecanego pomieszczenia.
      Mareckie harcerstwo chyba generalnie jest w rozsypce... szkoda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka