Gość: Hirek IP: *.chello.pl 28.01.03, 08:06 Co się wczoraj działo, że nie można było wejść na żadne forum? Wie ktoś? Na razie wszystko wygląda OK. Będę tu później, po południu. Pozdrawiam i miłego dnia życzę!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: amba Re: Nareszcie!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:06 Hirku! I co z tego ,że wszystko działa jak ludzie gdzieś wybyli? Zacytuję tu Irytka "Pomorek jakiś, czy co???????" Pozdrawiam nieustająco:-) Odpowiedz Link Zgłoś
raffix Re: Nareszcie!! 28.01.03, 21:48 Gość portalu: amba napisał(a): > Hirku! I co z tego ,że wszystko działa jak ludzie gdzieś wybyli? > Zacytuję tu Irytka "Pomorek jakiś, czy co???????" Melduje swoja obecnosc. Ale juz niedlugo, bo warunki dostepu internetoweg mam w tym tygodniu nieco utrudnione... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Nareszcie!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 21:52 Moja motorolka wolna ,ale Raffix,raffi odbiór:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: Nareszcie!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.01.03, 22:01 No cóż,widać z Londynu ciężko sie nadaję:-( Pozdrawiam i spadam.Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hirek Re: Nareszcie!! IP: *.chello.pl 28.01.03, 23:20 Ja również mam obecnie ograniczenia z internetem. Rzeczywiście Ambo - pomorek... A szkoda, bo wiosna idzie to mogło by się i na forum ożywić... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuldi Re: Nareszcie!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 10:16 Ciężko bo : " Nie ma takiego miasta Londyn ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Nareszcie!! IP: *.braun.de 29.01.03, 11:31 Gość portalu: zuldi napisał(a): > Ciężko bo : > > " Nie ma takiego miasta Londyn ..." Jest Ladek Zdroj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raffix Re: Nareszcie!! IP: *.braun.de 29.01.03, 11:32 Na szczescie jest jeszcze proxy przez Niemcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuldi Re: Nareszcie!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 12:19 Dziś Arsenal Lądek gra z Dudkową kompaniją. Pozdrów Jurka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuldi Re: Nareszcie!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 12:15 ".. To dlaczego mi Pan tak od razu nie mówi , to ja muszę poszukać..." Odpowiedz Link Zgłoś
raffix Re: Nareszcie!! 29.01.03, 09:57 Gość portalu: amba napisał(a): > No cóż,widać z Londynu ciężko sie nadaję:-( > Pozdrawiam i spadam.Dobranoc. Oj, niestety ciezko :-( A kawiarenki internetowe jakie tu drogie - na lotnisku 4 funty a w okolicy, gdzie mieszkam 2 funty za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irytek Re: Nareszcie!! IP: *.dialup.warszawa.pl 29.01.03, 10:45 To płać angolom złotówkami - będzie taniej! A oni i tak w pierwszej chwili nie zakumają.Tylko szybko ruszaj palcami..... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś