Dodaj do ulubionych

Dostawca internetu - osiedle Promienna

24.11.06, 09:47
Czy ktoś się orientuje kto obsługuje ten rejon (oprócz TPSA)? Proszę o
namiary na firmę i wrażenia użytkowników. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • logan.marki Re: Dostawca internetu - osiedle Promienna 24.11.06, 10:46
      Nie wiem jak to jest z blokami SM Marki, ale na terenie bloków RSM Praga teraz
      jakaś firma prowadzi prace. Kopią swoje studzienki, ciągną kable do wszystkich
      bloków, a podobno na jednym z bloków na stanąć odbiornik. Nie znam jej nazwy,
      ale z tego co słyszałem ma oferować telewizję jakości cyfrowej oraz szybki
      internet po bardzo konkurencyjnych cenach.

Ale chyba dogadali się tylko z RSM Praga, bo już choć są zaraz obok bloki SM
      Marki, to jakoś nie widać aby planowali podłączać ich budynki.
    • jutrzenka1978 Re: Dostawca internetu - osiedle Promienna 28.11.06, 10:23
      Jakiś czas temu młodzi ludzie ciągnęli kable na Promiennej i wisiało ogłoszenie
      dla chętnych do podłączenia, ale nie pamiętam co to za firma.
    • logan.marki Aster 04.01.07, 11:04
      Wiem już kto kopał te studzienki – to Aster modernizuje swoją sieć na terenie
      osiedla w Markach – jak piszą ma być dostępna telewizja cyfrowa oraz
      szerokopasmowy internet.

I nawet byłbym zainteresowany, tylko jak zobaczyłem w ich cenniku jakie są
      opłaty abonamentowe to nawet Neostrada przy ich cenach jest praktycznie za darmo ;-)

Chyba że zrobią osobną ofertę dla Marek - bo obecna oferta ich usług w naszym
      mieście jest sporo uboższa, od pakietu jaki oferują na terenie Warszawy, gdzie
      najtańszy pakiet telewizyjny jest o 20złotych droższy, ale i ma dużo więcej
      kanałów w standardzie – tak więc gdyby ceny internetu też zmniejszyli o
      20złotych względem cennika Warszawskiego, to ceny by były całkiem przyzwoite.
      • pressluk Re: Aster 04.01.07, 17:27
        teraz już możemy korzystać w Markach z innych operatorów niż Tp SA np Netia,
        lecz dalej na łączach telekomunikacji. teraz jest dobra okazja to przejścia na
        innego operatora ponieważ tp zminiła regulamin neostrady i bez ponoszenia
        kosztów można rozwiązać umowę i podpisać nową na internet innego dostawcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka