01alex 08.09.07, 19:38 czy ktoś z Was wie kto w Markach udostępnia internet radiowo i w miarę tanio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwy0909 Re: net w Markach?? - Zieleniec 08.09.07, 19:53 Polecam jezeli chodzi o zieleniec firme seronet, wpisz sobie w google znajdziesz namiary. Sam mam od kilku miesiecy i calkiem niezle chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rufous Re: net w Markach?? - Zieleniec 10.09.07, 15:54 ja mam Sferię - stałe łącze od 2 m-cy (ok. 60 zł - nie pamiętam dokładnie - to średni abonament). bardzo jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.plt Re: net w Markach?? - Zieleniec 12.09.07, 17:16 testowałem obydwa rozwiązania, seronet jest tańszy, ale uzależniony od tepsy(kradzieże kabli, awarie serwerów) i nie daje stałego ip, netia cenę uzależnia od tego czy weźmiemy też telefon u nich, mnie wyszło ponad 70zł przy umowie rocznej, z seronetem można się rozstać w każdym momencie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ala1974 Re: net w Markach?? - Zieleniec 16.09.07, 21:18 Mieszkam na Zieleńcu na Głównej mam problem, co godzinę zrywa mi połączenie i tragicznie działa p2p, czy ktoś ma podobne problemy ? Odpowiedz Link Zgłoś