Gość: Szopen IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 19:37 Czy ktos z was gra w te gry po sieci lub w to ostatnio karcianke w realu?? Tak sie tylko pytam moze znajde kolege z Marek co w to gra :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: massix Re: Gry Diablo2,Counterstrike lub Magic The Gathe IP: 193.59.174.* 10.10.03, 09:27 Wole mniej intelektualnie, Dungeon Siege i Zeus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopen Re: Gry Diablo2,Counterstrike lub Magic The Gathe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.03, 11:04 Wiem ze tamte so fajniejsze , ale tylko po single. Na multi sie zaczyna dopiero prawdziwa gra, i tu moje gry so o wiele lepsze. A wkoncu poto ma sie stale locze by grac przez przez siec :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzak Re: Gry Diablo2,Counterstrike lub Magic The Gathe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.03, 13:59 Witam all Ja moge sie z kims sprwadzic w Queaka 3 Arena na 17-stej Mapie. a tak to C&C generals teraz zero hour, i ewentualnie starcraft Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szopen Re: Gry Diablo2,Counterstrike lub Magic The Gathe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.03, 18:00 To ja polecam starcrafta. Jesli amsz orgynala mozemy zmierzyc sie na batku, jesli nie to daj maila to wysle ci rega do netcrafta i tam zagramy :D Odpowiedz Link Zgłoś