esm.0
16.02.11, 16:23
Witam serdecznie!
Rozpoczęłam nowy wątek dotyczący naszych wspólnotowych spotkań, których pewnie będzie dość sporo w najbliższym czasie. W celu usprawnienia przepływu informacji proponuję zapisywanie terminów naszych zebrań właśnie tutaj (jak widzę na prężnie działającym forum :)). Potem będziemy pewnie kontaktować się drogą mailową, może utworzymy listę. Nie wiem czy adres mailowy został już stworzony dla naszej wspólnoty (była o tym mowa podczas wczorajszego spotkania). Myślę, że to dobry pomysł. Zwłaszcza, że dzięki temu większość mieszkańców mogłaby zapoznać się z ofertami zarządców nieruchomości. Wydaje mi się, że droga mailowa jest najlepsza i najszybsza. W związku z tym proszę o zapisanie tego maila (jak już oczywiście będzie) tu, na forum, ale również na kartce i powieszenie go w naszych klatkach, aby każdy miał do niego dostęp, bo przecież nie wszyscy korzystają z forum.
Natomiast w kwestii naszego kolejnego zebrania, myślę że nie powinniśmy z nim zwlekać, ponieważ musimy wybrać administratora i mamy do poddania pod głosowanie kilka uchwał, między innymi:
• Uchwała o wyborze zarządu wspólnoty (wczoraj oczywiście wybraliśmy zarząd, ale to musi być przegłosowane i zapisane)
• Uchwała o wysokości opłat na utrzymanie nieruchomości wspólnej
• Uchwała o granicach nieruchomości wspólnej
W związku z tym, że jestem na tym forum pierwszy raz, to korzystam z okazji i pozdrawiam sąsiadów :).