jastan1 30.12.06, 15:10 Poszukuję dobrej kapeli na wesele. Ma to być zespół który będzie grał muzykę dla wszystkich, potrafi również bawić gości. Przejrzałem kilka nagrań wideo z róznych wesel ale ... może mi ktoś doradzi. Już teraz dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maaciejkaa Re: kapela na wesele 01.01.07, 22:03 Przylaczam sie do prosby. Tez jestem na tym etapie poszukiwan. Mam juz na oku jeden zespol, mianowicie zespol Consul. Wpiszsobie w google consul zespol i znajdziesz ich www. kolesie graja w 100% na zywo. Jest ich pieciu, z czego czterech spiewa. Jesli nie znajde nikogo lepszego od nich to beda grac na moim weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialeszcz Re: kapela na wesele 02.01.07, 15:21 Ja polecam ten zespół jest po prostu super !!! Podam Wam stronkę : www.zespolformat.republika.pl Polecam naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: kapela na wesele 02.01.07, 18:32 Jak moze byc super zespół gdzie dwoch kolesi udaje ze gra na klawiszach i puszcza wsio z dyskietek, a laska spiewa. Nie maja żadnej gitary, o perkusji nawet nie wspominam. Beznadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
jastan1 Re: kapela na wesele 02.01.07, 19:38 Dzięki za info. Szkoda tylko , że consul nie ma na swojej stronie próbki muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: kapela na wesele 02.01.07, 22:19 No wlasnie na tym polega ich prawdziwosc. Nie udostepniaja utowrow bo inaczej brzmia one w necie a inaczej na zywo. Zreszta do netu mozna wrzucic wszystko. Zapraszaja Cie nie swoje proby i przynajmniej widzisz jak graja no i za co placisz. Jestem z nimi umowiony na czwartek na 20.00 (4 stycznia)na ostateczne przesluchanie i omowienie szczegolow. Jak chcesz to dzwon i jesli maja twoj termin wolny to nie masz nic do stracenie aby przejechac sie i posluchac. Najwyzej ci sie nie spodoba. Aha, oni sa z Piaseczna-Mysiadła i w Mysiadle zaraz za wawą mają próbe. Odpowiedz Link Zgłoś
gosialeszcz Re: kapela na wesele 03.01.07, 12:17 Utwory udostępnili jeśli chcesz wiedzieć bo wczoraj nawet słuchałam i nie jest ważne czy mają perkusję czy nie ważne aby śpiewali na żywo i nie fałszowali !!! Czasami ta co ma perkusje i gitary jest dużo gorsza niż ta co ma klawisze i muzykę z dyskietek nawet się o tym przekonałam w zeszłym roku. Jeśli ktoś będzie się pytał o dobrą orkiestrę to napewno będę ją polecać bo naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
maaciejkaa Re: kapela na wesele 03.01.07, 13:06 Spoko, wyluzuj troche. Forum sluzy wyrazaniu swoich opinii na rozne tematy. Kazdy ma prawo do swojego zdania. ja uwazam tak, Ty inaczej i niech tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
bajrys3 Re: kapela na wesele 10.01.07, 09:38 Witam Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą: www.talent.lap.pl (6) Szczegóły na maila: bajrys@poczta.onet.pl Pozdrawiam Rysiek BJ BAND Tel. 510-360-498 Odpowiedz Link Zgłoś