sloggi 01.08.03, 10:29 Dziś mija rok od pojawienia się forum Nowego DWoru Mazowieckiego. 25 lipca 2002 r. wysłałem mail do redacji GW, żeby założono forum NDM - i 1 sierpnia 2002 r. forum zjawiło się na liście forów miejskich woj.Mazowieckiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paladin Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 10:33 sloggi jestes wielki w sumie dzieki za przypomnienie a ja od poczatku istnienia na tym forum mniej lub bardziej obecny. z tego jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 10:53 Szybko minęło - rok był potrzebny na ożywienie. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 10:59 tak, byl potrzebny ale dobrze ze po roku cos ruszylo przynajmniej zawsze to w zasadzie nikogo nie bylo i pojawialy sie wpisy raz na miesiac a teraz juz lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 11:52 a może tak no forum na stronie Nowy Dworu maz ogłosić to "gazetowe" nowodworskie forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 11:54 juz zostalo goloszone zuziu ze istnieje cos takiego jak forum na gazeta.pl a na to nowodworskie forum to i tak malo ludzi wchodzi ale z tego co pamietam to chyba LOL pojawil sie z tego nowodworskiego za co jestesmy mu dzwieczni niezmiernie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 12:17 ja tam zagladam,ale nie chce mi sie nawet nic tam robić, nawet wiadomości są tak nieaktualne, że sama wiem więcej i mogłabym działać jako "nowodworska wolna europa" Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 12:43 HAPPY BIRTHDAY! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amba Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 13:04 No to 100 lat i milion wpisów życzę....imprezke jakąs robicie mam nadzieje,żeby po próznicy nie gadac!!!!!:-)))))))) WASZE ZDROWIE OBSERWATOR Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: To forum dziś kończy rok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.08.03, 18:39 Dla Sloggiego jak mówią hiphopowcy Respekt za inicjatywę i inicjację. I oby się nam darzyło. ---egzemplifikacja---chaosu------v-o-n---s-t-e-r-n----- Odpowiedz Link Zgłoś