Gość: afroman IP: *.pl 05.08.03, 15:19 hej! czy ktoś wie gdzie można znaleźć elektroniczną mapkę NDM?. (chociaż z ważniejszymi ulicami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łukasz Grabowski Re: mapa nowego dworu? IP: *.hapay.pl / 192.168.3.* 05.08.03, 18:48 Witaj, Mapkę znajdziesz na stronie: www.nowydwormaz.pl/miasto_polozenie.php Jest to zZIPowany JotPeG do pobrania (2,1 MB). ŁG Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaleczka Re: mapa nowego dworu? 06.08.03, 13:20 Chyba czegoś takiego jak mapa NDMaz w necie nie ma (a przynajmniej nie znalazłam). A taka prawdziwa (dość nowa) stoi przy Urzędzie Miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babysitter Re: mapa nowego dworu? IP: *.pl 06.08.03, 15:30 zuzaleczka napisała: > Chyba czegoś takiego jak mapa NDMaz w necie nie ma (a przynajmniej nie > znalazłam). A taka prawdziwa (dość nowa) stoi przy Urzędzie Miasta eeeeeeeeeee tam - potrzebna jest wersja elektroniczna mapa - chyba nie będę jeździł pod Urząd Miasta za kazdym razem gdy będę czegoś potrzebował. a ta na stronie jest jakaś ogólna - a gdzie spakowana zip'em? Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: mapa nowego dworu? 06.08.03, 18:06 jak to ja sobie sciagnalem zzipowana mapke ndmaz-u troche duza ale w zasadzie jest podane wszystko co powinna zawierac mapka ndmaz. lokalizacje i takie tam, ulice tez sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavek Re: mapa nowego dworu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.03, 10:14 Gość portalu: afroman napisał(a): > hej! > czy ktoś wie gdzie można znaleźć elektroniczną mapkę > NDM?. (chociaż z ważniejszymi ulicami) Moge ci podrzucić na maila Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: mapa nowego dworu? 08.08.03, 11:02 Gość portalu: slavek napisał(a): > Gość portalu: afroman napisał(a): > > > hej! > > czy ktoś wie gdzie można znaleźć elektroniczną mapkę > > NDM?. (chociaż z ważniejszymi ulicami) > Moge ci podrzucić na maila Czy mozesz podrzucic rowniez mi? Tamta sugerowana przez Lukasza niestety nie chce sie u mnie otworzyc... :( Z gory dzieki! :) Odpowiedz Link Zgłoś