paladin 20.08.03, 09:50 jak powyzej wakacje beda dobiegac konca moze jakis koncert by sie przydarzyl w NDMie?? poddaje ten temat pod dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
von_stern Re: Przydal By Sie Koncert 22.08.03, 19:15 Ja myślę, że mimio że koncertu nie ma , to można się umówić że jest tzn. pojawić się tłumnie w jakąś sobotę w parku i udawac że się bawimy. Zawsze to okazja do przeglądu kadr i zawarcia nowych znajomości... Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Przydal By Sie Koncert 22.08.03, 19:20 tylko czy zostana powiadomione o spotkaniu wszystkie grupy kulturalne?? czy tylko te bardziej kulturalne? zapodalem wniosek na forum rzadowym NDM ale chyba wladza mnie olala... Odpowiedz Link Zgłoś
von_stern Re: Przydal By Sie Koncert 22.08.03, 19:25 Rozwiesi się plakaty że będzie jakieś święto pulpeta albo coś równie ludycznego i gawiedź się pojawi, jak na święcie pyzy kiedyś, niedawno całkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: Przydal By Sie Koncert 22.08.03, 19:34 tak uzyjemy marketingu bezposredniego i pojawia sie jakies jednostki moze przy okazji to antyterrorystow by moze zaprosil jak sie pojawia nasie koledzy sportowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Przydal By Sie Koncert IP: *.74.39.226.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 01.09.03, 00:20 dd Odpowiedz Link Zgłoś