ex_pert 20.12.03, 01:20 ...podobno już jesteś, napisz jak podróż i co Cię najbardziej wkurzyło po przyjeździe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: lol21ndm na Święta w Polsce??? 23.12.03, 21:02 paladin napisał: > a gdzie bylas? Bylam daleko. ;) W jednym takim anglojezycznym kraju... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: lol21ndm na Święta w Polsce??? 23.12.03, 21:01 ex_pert napisał: > ...podobno już jesteś, napisz jak podróż i co Cię najbardziej wkurzyło po > przyjeździe ;)) Juz ponoc jestem... ;) Podroz mialam podwojna (tj. przyjechalam dwa razy! ;) ). Co mnie wkurzylo? Hmm... Chyba brak kultury na polskich drogach... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ex_pert Re: lol21ndm na Święta w Polsce??? 24.12.03, 22:24 lol21ndm napisała: Co mnie wkurzylo? > Hmm... Chyba brak kultury na polskich drogach... ;) Wiesz, w przedświąteczenej pogoni czyjeś LEWOSTRONNE przyzwyczajenia mogą irytować :D, choć kulturę albo się ma albo nie... Odpowiedz Link Zgłoś
lol21ndm Re: lol21ndm na Święta w Polsce??? 25.12.03, 17:49 ex_pert napisał: > lol21ndm napisała: > Co mnie wkurzylo? > > Hmm... Chyba brak kultury na polskich drogach... ;) > > Wiesz, w przedświąteczenej pogoni czyjeś LEWOSTRONNE przyzwyczajenia mogą > irytować :D, > choć kulturę albo się ma albo nie... LOL, akurat tym razem nie prowadzilam... :D Za to z tym drugim zgadzam sie w 100% ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: lol21ndm na Święta w Polsce??? 25.12.03, 18:35 u nas zas z ta szeroko rozumiana kultura to roznie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś