xisk 06.05.04, 20:31 witam kszychoo!widze, ze nie dawno sie pojawiles na naszym forum i chyba chcesz to nadrobic lub je troche rozruszac;) brawo za odwage! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kszychoo Re: witamy!!!!! 07.05.04, 13:48 ehehe, drogi kolego. Dziekuje bardzo za powitanie. Chcialem tylko zaznaczyc, że pierwsze wątki na tym forum rozpoczynane byly przez moją skromną osobę. powiem więcej: swego czasu pisalem maile do gazety, zeby to forum stworzyc. I sie udało. Wiec swoja dzialalnosc zacząlem wcale nie tak niedawno:) Ale mimo wszystko dziekuje z apowitani:)) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xisk Re: witamy!!!!! 07.05.04, 16:33 aaaaaaa, to sorka!!!!no ale milo, ze ktos probuje cos rozruszac.... Odpowiedz Link Zgłoś
kszychoo Re: witamy!!!!! 09.05.04, 22:21 xisk napisał: > aaaaaaa, to sorka!!!!no ale milo, ze ktos probuje cos rozruszac.... eh... ja już dawno zbastowałem. Ale widząc że coś się dzieje (pokłany dla yomarina - on pierwszy probowal "odnowić" forum), nie mogłem się nie odezwać:) Moze ponamawiajcie ludzi z Ketrzyna ( z klasy? z pracy?) żeby tu zajrzali czasami. Moze ktos cos skrobnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yomarin Re: witamy!!!!! 12.05.04, 22:05 Dzieki za mile slowa! Probuje wszystkich znajomych z dostepem do sieci namawiac aby choc na chwile zajrzeli na to forum ale jakos sie nie kwapia do tego. Nie wiem.. odwagi im brakuje czy co? Moze po prostu lenistwo? hmmm... Pozdrawiam wszystkich aktywnych :) Odpowiedz Link Zgłoś