Dodaj do ulubionych

Wielkie gotowanie

IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 11.08.03, 22:00
Jak tam wrazena po imprezie? Smakowalo Wam jedzonko? Ja jadlem to cos na
pikantno-slodko nie bylo takie zle...
Obserwuj wątek
    • Gość: arabic! Re: Wielkie gotowanie IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 12:07
      Też byłem smakowała mi zupka, drugie mniej. Ale uważam że my Polacy jesteśmy
      jedyni w swoim rodzaju. Nie rozumiem ludzi, którzy przychodzili z garkami lub
      słojami i prosili o napełnienie. Kompletna wiocha i zacofanie. Na miejscu
      nalewających panienek goniłbym takich ludzi, że hej. Drugi minus to sam sposób
      rozdzielania. Co do koncertów, to się nie będę wypowiadał. Poprostu nie mój
      gatunek. Impreza na pewno potrzebana i chyba ostatnia tak duża w tym sezonie.
      Następne jest święto piwa 23.08 i zakończenie lata. Ale to impreza o mniejszej
      randze. Szkoda, że w naszym mieście tak mało się dzieje. Aż strach pomyśleć co
      będzie zimą.
      Pozdrawiam wszystkich
      • Gość: yomarin Re: Wielkie gotowanie IP: *.ketrzyn.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 22:44
        Z tymi miskami i garnkami to fakt - WIOCHA! Ludzie sie malo nie pozabijali
        pchajac sie do tych potraw. Nie wiem czy to jest kwestia biedy czy raczej "bo
        za darmo". Pewnie to drugie...
      • Gość: kszychoo Re: Wielkie gotowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.03, 07:28
        Gość portalu: arabic! napisał(a):

> Też byłem smakowała mi zupka, drugie mniej. Ale uważam że my Polacy jesteśmy
        > jedyni w swoim rodzaju. Nie rozumiem ludzi, którzy przychodzili z garkami lub
        > słojami i prosili o napełnienie. Kompletna wiocha i zacofanie. Na miejscu
        > nalewających panienek goniłbym takich ludzi, że hej. Drugi minus to sam
        sposób
        > rozdzielania. Co do koncertów, to się nie będę wypowiadał. Poprostu nie mój
        > gatunek. Impreza na pewno potrzebana i chyba ostatnia tak duża w tym sezonie.
        > Następne jest święto piwa 23.08 i zakończenie lata. Ale to impreza o
        mniejszej
        > randze. Szkoda, że w naszym mieście tak mało się dzieje. Aż strach pomyśleć
        co
        > będzie zimą.
        > Pozdrawiam wszystkich

Ludzie, gdzie to swieto piwa bylo??? Szukalem i nie znalazlem.:(
    • Gość: AgaAga Re: Wielkie gotowanie IP: *.dialin.vianetworks.nl 19.08.03, 14:07
      A co to byla za impreza ? Przyblizcie temat ziomalce na wygnaniu :)))) I jakie
      zespoly graly ?

pozdrawiam
      Aga
      • yomarin Re: Wielkie gotowanie 20.08.03, 11:28
        To byla impreza z cyklu "Wielkie Gotowanie Lata z Radiem i miesiecznika Moje
        Gotowanie". Takie imprezy odbywaja sie w roznych miastach ale zawsze co innego
        gotuja. U nas akurat trafila sie kuchnia Irlandzka. Na pierwsze danie byl
        rosol z jagnieciny (Lamb Broth) a na drugie - irlandzka potrawa narodowa
        (Dublin Coddle). Wszystko to bylo gotowne w wielkich garach i kotlach (w koncu
        troche "geb" do nakarmienia bylo :)). Z "artystow" grajacych byli min.
        Formacja Niezywych Schabuff i Stachursky. W sumie impreza byla bardzo udana,
        jedna z wiekszych tego lata.
        • Gość: AgaAga Re: Wielkie gotowanie IP: *.dialin.vianetworks.nl 20.08.03, 15:32
          Fajnie ! O rany - jakas glodna sie zrobilam......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka