Dodaj do ulubionych

... i nikt nie podjął mojego pomysłu, żeby ...

12.08.02, 22:38
... spożyć coś wspólnie w Wąbrzeźnie!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: ... i nikt nie podjął mojego pomysłu, żeby .. IP: 80.51.243.* 25.04.03, 21:55
      ja
      • Gość: Maciek Re: ... i nikt nie podjął mojego pomysłu, żeby .. IP: *.ssss.gouv.qc.ca 25.04.03, 21:58
        Wanillia
        chyba cos przeoczylas, bo my tu juz od ubieglej jesieni debatujemy nad wspolnym
        spozyciem czegos; jak narazie ustalilismy menu, mianowicie strusie steki i lody
        na rynku. Masz jakies inne propozycje ??
        • Gość: Figo Re: ... i nikt nie podjął mojego pomysłu, żeby .. IP: gateway.d* / 10.3.36.* 26.04.03, 07:57
          ... i mała czarna pita w łóżku dla Maćka... ;-))))
          • Gość: Maciek do Figo IP: *.ssss.gouv.qc.ca 28.04.03, 13:43
            Widze ze proklamowales sie moim menadzerem od spraw.........malej czarnej :))
            Czy mam rozumiec, ze nie mozesz nadazyc z konsumpcja i chcesz mi
            uplynnic.......swoje nadwyzki :)) ??
            • Gość: Figo Re: do Figo IP: gateway.d* / 10.3.36.* 28.04.03, 14:31
              Jestem daleki od tego, jestem bardzo zachłanny więc się z Tobą nie będę
              dzielił, chyba że odstąpisz sąsiadkę francuzkę. :-))))))
              • naka Re: do Figo 05.05.03, 07:47
                • Gość: Maciek Re: do Naki IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.05.03, 13:40
                  My w Kanadzie jestesmy pacyfistami; nawet w wojnie irackiej nie bralismy
                  udzialu. Wiec napewno i o mala czarna wojny nie wywolamy :))
                  • Gość: PEGAS Re: do Naki IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 05.05.03, 15:10
                    może i w wojnie nie uczestniczyliście, jednak nie można powiedzieć o 99%
                    Polaków, że są nie sa pacyfistami. Jednak wojn ama kilka znaczeń - ostatnio w
                    Kanadzie głośno na temat wojny z SALS. Tak więc kazdy prowadzi gdzieś jakies
                    małe swoje wojny, np kowalska kłóci się z zielińską, że to do niej przyleciał
                    bociek a nie do drugiej. Dodatkowo każdy z nas ma swoje wojny wewnętrzne -
                    walczy np aby nie wchodzić na forum z domowego komputera - chcąc w ten sposób
                    udowodnić sobie, że nie jest uzalezniony.
                    Przykładów można mnożyć i dzielić je na poszczególne osoby. Wojen jest sporo -
                    tylko ktos obliczyć teraz na świecie prowadzi się równocześnie gdzieś około 100
                    wojen zbrojnych - może i kanada uczestniczy w jakimś stopniu w jedenj z nich?
                    • Gość: Maciek Re: IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.05.03, 18:26
                      Ale w zadnym wypadku nie zamierza wojowac.............z Wabrzeznem :))
                      • Gość: PEGAS Re: IP: w3cache.Wabrzezno.com.pl:* 05.05.03, 18:56
                        To dobrze chociaż je tutaj nie o takiej wojnie?
                        • Gość: Maciek Re: do PEGASa IP: *.ssss.gouv.qc.ca 05.05.03, 21:56
                          Zrozumialem twoje refleksje, zrozumialem .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka