Dodaj do ulubionych

www.maltaclub.republika.pl

26.01.06, 13:50
Zapraszamy na nowa strone "Malta Club"
www.maltaclub.republika.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 07:40
      Gówniany klub, gówniana knajpa.

Chuck Norris
      • figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 07:48
        Wlazłem tam z ciekawości. Dyskomański klub - będą występy jakiegoś DJ-a. Żadna
        zakładka nie działa oprócz księgi gości, gdzie wpisuje się prawie sama rodzina.
        Z tych tekstów można się zlać, np. niejaki Kris pisze : "Dobry początek! Niech
        sie strona nam rozrasta, na chlubę Waszego klubu i miasta". Knajpa na chlubę
        miasta? A co to? Bazylika jakaś? Pilegrzymka do ziemi świętej?
        Słaba strona.
        • figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 07:49
          Zapomniałem, że poprzedni właściciel, któremu skasowaliście knajpę pozdrawia
          was.....
          • nin15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 09:33
            za poprzedniego włąściciela napiłem się tamuj piwa wskazujacego na oznaki bądź to ochrzczenia bądź znacznego przeterminowania
            co do muzyki to podoba mi się wyłacznie taka którą sam sobie zapodaję
            poprzedni właściciel poza tym coś z domu nerwowy jest bardzo
            przedstawiając to graficznie:
            Malta > Alaska

• figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 13:16
              I zapomniałem jeszcze dodać, że w wąbrzeskim slangu Club Malta funkcjonuje jako
              Zezowate Szczęście. Może by tak zmienić adresik? Byłoby śmiesznie.
              • tarantulka24 Re: www.maltaclub.republika.pl 28.01.06, 01:17
                figo15 specjalnie dla ciebie:

"I wyrzuć ten gniew, wyrzuć tę złość
                Przecież może być
                Między nami może być inaczej
                Wyrzuć ten gniew i wyrzuć tę złość
                Nie poddawaj się niech runie ostatni most
                I wyrzuć ten gniew"

Pozdrawiam

• figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 30.01.06, 08:03
                  jaki gniew? Chodzę na terapię gniewu. Już się nie denerwuję. Poza tym mój
                  lekarz psychiatra mówi, że jestem nad wyraz spokojnym człowiekiem. Może mnie
                  okłamał?
                  Pozdrawiamy Zezowate Szczęście!!!!!
                • trawolta Kasia Kowalska! 30.01.06, 09:13
                  Ktoś cytuje moją ulubioną wykonawczynię młodzieżową! KK to ta pani, która po
                  każdej nowej płycie mówi, że to wreszcie taka płyta, którą zawsze chciała
                  nagrać. Czyli poprzednie są już wtedy do d...
                  Figo, nie daj się prosić podmiotowi lirycznemu i wyrzuć ten gniew!

PS Z wyokonawców muzyki młodzieżowej za wrażliwość liryczną lubię też Urszulę i
                  Bajm oraz Kombi.
                  • figo15 Re: Kasia Kowalska! 31.01.06, 08:41
                    Lokalnymi potyczkami związały siły wroga
                    Wszędzie ruchawka, zniszczenia i pożoga

A w tym całym burdelu jedno wiem na pewno
                    Jesteś moją królewną zwiewną

;-))))))))))
                    • figo15 I co tam w klubie? 06.02.06, 11:48
                      Żadnych nowości o klubie malta?
                      • nin15 Re: I co tam w klubie? 06.02.06, 13:07
                        nic.
                        ale jest skandal w miejscowym Kole Żywego Różańca. poszło o przywództwo. p. Czesia uważa, że jej moralnym obowiązkiem jest przewodniczenie cotygodniowym spotakaniom, bo ma w rodzinie księdza. z kolei p. Lucyna jest przekonana, że zbyt wystawny tryb życia p. Czesławy (kupiła sobie nową meblościankę a latem była u siostry w Koeln) wogóle wyklucza jej uczestnictwo w grupie. p. Lusia żyje skromnie z renty i Koło jest dla niej jedną z nielicznych rozrywek i jest w jego działalność bez reszty zaangażowana.
                        ja jestem za p. Lusią.
                        • trawolta Re: I co tam w klubie? 06.02.06, 14:08
                          Rodzi się fundamentalne pytanie: a skąd siostra Czesławy wzięła się w Koeln?
                          Czy Prawdziwa Polka nie powinna mieszkać choćby w prastarym piastowskim
                          Wąbrzeźnie? Marian z Sekcji Nieszporów jest w posiadaniu dowodów na to, że
                          ojciec Czesławy służył w Afrika Korps, zaś jej siostra prowadzi w Koeln Klub
                          Seniora. Na spotkaniach tego koła ponoć dochodzi do gorszących aktów, męska
                          część koła ubrana w skajowe kombinezony strzela z broni typu paintball do
                          nagich koleżanek - emerytek. Socjologowie niemieccy tłumaczą tego rodzaju
                          zachowania nudą oraz oglądaniem w nadmiarze kanału Pro7.
                          • figo15 Re: I co tam w klubie? 07.02.06, 08:52
                            Nieprawda, że służył w Africa Corps. Zginął w obozie koncentracyjnym. Spadł z
                            wieży wartowniczej...
                            • trawolta Re: I co tam w klubie? 07.02.06, 11:43
                              Sprawdziłem u Mariana, rzeczywiście potwierdza się Twoja wersja z wieżą.
                              Chciałbym również sprostować nieco informację ws emerytów z Koeln. Okazuje się,
                              że na zebraniach grają oni w scrable przebrani za dzielnych strzelców
                              tyrolskich (panowie) oraz za bawarskie dojarki krów (panie).
                              Okazało się też, niestety że pani Lusia niestety nie ma carte blanche. Jej syn
                              nie chciał na swojej studniówce spożywać kotleta wieprzowego, odmówił również
                              wzięcia udziału w sprzątaniu sali nazajutrz po zabawie studniówkowej. Nie jada
                              wieprzowiny i nie chce pracować w sobotę, chyba nie muszę nic dodawać...

Osobiście optuję za Marianem, to wieloletni zasłużony pracownik miejscowej
                              Gminnej Spółdzielni Samopomoc Chłopska. Wraże pogłoski o incydencie w 1983 r w
                              stajni i rzekomej zoofili Mariana rozgłaszają wiadome kręgi, którym nie zależy
                              na polskości Koła Zywego Rózanca
                              • figo15 Re: I co tam w klubie? 20.04.06, 09:20
                                Zajrzałem sobie na sajt klubu malta. Pierwsze co mi się rzuciło to reaklama
                                piwa Lech na stronie głównej. Ciekawe czy właściciele wiedzą, że za to się
                                płaci? Po drugie rezerwacja stolików. 20 zł za rezerwację????????? Nie powiem z
                                czym się na głowy pozamieniali. Zdjęć jakoś niewiele. Widzę, że najbardziej
                                fotogeniczną osobą jest Esio. Chyba, że nikt inny nie przychodzi do Zezowatego
                                Szczęścia. A poza tym mam jeszcze jedno pytanie? Czy przy pozwoleniu na alkohol
                                podaje się godziny otwarcia od 18 do ostatniego klienta? Czy może sa równi i
                                równiejsi? I ciągle jakiś DJ. Dyskoteka się zrobiła czy co? Podobno średnia
                                wieku na imprezach weekendowych wynosi 15 lat? Prawda to?
                                • figo15 Re: I co tam w klubie? 20.04.06, 09:26
                                  Doprawdy zabawne. Wlazłem sobie poczytać księgę gości. Nieważne jakie tam były
                                  wpisy. Ważna była reklama nad wpisami : "Ściągi na maturę? Dyskretne i
                                  konkretne". Chyba Malta znalazła niszę w społeczności lokalnej, do której może
                                  trafić (chodzi mi oczywiście o wiek).
                                  • nin15 Re: I co tam w klubie? 21.04.06, 09:23
                                    co ty masz do tych 15-latków? to też żyć musi chociażby po to żeby w przyszłości robiło na nasze emerytury. a jak zda kiedyś maturę, przypadkiem skończy studia to więcej zarobi i zapłaci większą składkę i my dostaniemy więcej kasy którą sobie będziemy mogli przepić o ile jeszcze wtedy zdrowie nam na picie pozwoli.
                                    tak więc reklamować ściągi na maturę gdzie się da!

Transporter Kazelot
                                    Nazwiemy go Kazelot
                                    Nazwiemy go Kazelot
                                    Transporter Kazelot
                                    • tarantulka24 Re: I co tam w klubie? 23.04.06, 11:36
                                      Sciagi - my nie mamy wplywu na rodzaj umieszczanych reklam... a co do sredniej
                                      wiekowej - to najlepiej przyjsc i przekonac sie samemu... bo ludzie roznie
                                      mowia... a wy chyba to plotkar nie nalezycie????? :)
                                      • nin15 Re: I co tam w klubie? 23.04.06, 12:01
                                        coś odwykłem od chodzenia po lokalach. za dużo dymu, krzyczą i nie mam w co się
                                        ubrać. ale gdybyście tak wprowadzili drineczki z dostawą do domu to byłbym
                                        kontent.
                                        • figo15 Re: I co tam w klubie? 25.04.06, 12:28
                                          To jest dobry pomysł nin. Ale muszą być zimniutkie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka