tarantulka24 26.01.06, 13:50 Zapraszamy na nowa strone "Malta Club" www.maltaclub.republika.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 07:40 Gówniany klub, gówniana knajpa. Chuck Norris Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 07:48 Wlazłem tam z ciekawości. Dyskomański klub - będą występy jakiegoś DJ-a. Żadna zakładka nie działa oprócz księgi gości, gdzie wpisuje się prawie sama rodzina. Z tych tekstów można się zlać, np. niejaki Kris pisze : "Dobry początek! Niech sie strona nam rozrasta, na chlubę Waszego klubu i miasta". Knajpa na chlubę miasta? A co to? Bazylika jakaś? Pilegrzymka do ziemi świętej? Słaba strona. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 07:49 Zapomniałem, że poprzedni właściciel, któremu skasowaliście knajpę pozdrawia was..... Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 09:33 za poprzedniego włąściciela napiłem się tamuj piwa wskazujacego na oznaki bądź to ochrzczenia bądź znacznego przeterminowania co do muzyki to podoba mi się wyłacznie taka którą sam sobie zapodaję poprzedni właściciel poza tym coś z domu nerwowy jest bardzo przedstawiając to graficznie: Malta > Alaska Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 27.01.06, 13:16 I zapomniałem jeszcze dodać, że w wąbrzeskim slangu Club Malta funkcjonuje jako Zezowate Szczęście. Może by tak zmienić adresik? Byłoby śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantulka24 Re: www.maltaclub.republika.pl 28.01.06, 01:17 figo15 specjalnie dla ciebie: "I wyrzuć ten gniew, wyrzuć tę złość Przecież może być Między nami może być inaczej Wyrzuć ten gniew i wyrzuć tę złość Nie poddawaj się niech runie ostatni most I wyrzuć ten gniew" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: www.maltaclub.republika.pl 30.01.06, 08:03 jaki gniew? Chodzę na terapię gniewu. Już się nie denerwuję. Poza tym mój lekarz psychiatra mówi, że jestem nad wyraz spokojnym człowiekiem. Może mnie okłamał? Pozdrawiamy Zezowate Szczęście!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Kasia Kowalska! 30.01.06, 09:13 Ktoś cytuje moją ulubioną wykonawczynię młodzieżową! KK to ta pani, która po każdej nowej płycie mówi, że to wreszcie taka płyta, którą zawsze chciała nagrać. Czyli poprzednie są już wtedy do d... Figo, nie daj się prosić podmiotowi lirycznemu i wyrzuć ten gniew! PS Z wyokonawców muzyki młodzieżowej za wrażliwość liryczną lubię też Urszulę i Bajm oraz Kombi. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: Kasia Kowalska! 31.01.06, 08:41 Lokalnymi potyczkami związały siły wroga Wszędzie ruchawka, zniszczenia i pożoga A w tym całym burdelu jedno wiem na pewno Jesteś moją królewną zwiewną ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: I co tam w klubie? 06.02.06, 13:07 nic. ale jest skandal w miejscowym Kole Żywego Różańca. poszło o przywództwo. p. Czesia uważa, że jej moralnym obowiązkiem jest przewodniczenie cotygodniowym spotakaniom, bo ma w rodzinie księdza. z kolei p. Lucyna jest przekonana, że zbyt wystawny tryb życia p. Czesławy (kupiła sobie nową meblościankę a latem była u siostry w Koeln) wogóle wyklucza jej uczestnictwo w grupie. p. Lusia żyje skromnie z renty i Koło jest dla niej jedną z nielicznych rozrywek i jest w jego działalność bez reszty zaangażowana. ja jestem za p. Lusią. Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: I co tam w klubie? 06.02.06, 14:08 Rodzi się fundamentalne pytanie: a skąd siostra Czesławy wzięła się w Koeln? Czy Prawdziwa Polka nie powinna mieszkać choćby w prastarym piastowskim Wąbrzeźnie? Marian z Sekcji Nieszporów jest w posiadaniu dowodów na to, że ojciec Czesławy służył w Afrika Korps, zaś jej siostra prowadzi w Koeln Klub Seniora. Na spotkaniach tego koła ponoć dochodzi do gorszących aktów, męska część koła ubrana w skajowe kombinezony strzela z broni typu paintball do nagich koleżanek - emerytek. Socjologowie niemieccy tłumaczą tego rodzaju zachowania nudą oraz oglądaniem w nadmiarze kanału Pro7. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: I co tam w klubie? 07.02.06, 08:52 Nieprawda, że służył w Africa Corps. Zginął w obozie koncentracyjnym. Spadł z wieży wartowniczej... Odpowiedz Link Zgłoś
trawolta Re: I co tam w klubie? 07.02.06, 11:43 Sprawdziłem u Mariana, rzeczywiście potwierdza się Twoja wersja z wieżą. Chciałbym również sprostować nieco informację ws emerytów z Koeln. Okazuje się, że na zebraniach grają oni w scrable przebrani za dzielnych strzelców tyrolskich (panowie) oraz za bawarskie dojarki krów (panie). Okazało się też, niestety że pani Lusia niestety nie ma carte blanche. Jej syn nie chciał na swojej studniówce spożywać kotleta wieprzowego, odmówił również wzięcia udziału w sprzątaniu sali nazajutrz po zabawie studniówkowej. Nie jada wieprzowiny i nie chce pracować w sobotę, chyba nie muszę nic dodawać... Osobiście optuję za Marianem, to wieloletni zasłużony pracownik miejscowej Gminnej Spółdzielni Samopomoc Chłopska. Wraże pogłoski o incydencie w 1983 r w stajni i rzekomej zoofili Mariana rozgłaszają wiadome kręgi, którym nie zależy na polskości Koła Zywego Rózanca Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: I co tam w klubie? 20.04.06, 09:20 Zajrzałem sobie na sajt klubu malta. Pierwsze co mi się rzuciło to reaklama piwa Lech na stronie głównej. Ciekawe czy właściciele wiedzą, że za to się płaci? Po drugie rezerwacja stolików. 20 zł za rezerwację????????? Nie powiem z czym się na głowy pozamieniali. Zdjęć jakoś niewiele. Widzę, że najbardziej fotogeniczną osobą jest Esio. Chyba, że nikt inny nie przychodzi do Zezowatego Szczęścia. A poza tym mam jeszcze jedno pytanie? Czy przy pozwoleniu na alkohol podaje się godziny otwarcia od 18 do ostatniego klienta? Czy może sa równi i równiejsi? I ciągle jakiś DJ. Dyskoteka się zrobiła czy co? Podobno średnia wieku na imprezach weekendowych wynosi 15 lat? Prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: I co tam w klubie? 20.04.06, 09:26 Doprawdy zabawne. Wlazłem sobie poczytać księgę gości. Nieważne jakie tam były wpisy. Ważna była reklama nad wpisami : "Ściągi na maturę? Dyskretne i konkretne". Chyba Malta znalazła niszę w społeczności lokalnej, do której może trafić (chodzi mi oczywiście o wiek). Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: I co tam w klubie? 21.04.06, 09:23 co ty masz do tych 15-latków? to też żyć musi chociażby po to żeby w przyszłości robiło na nasze emerytury. a jak zda kiedyś maturę, przypadkiem skończy studia to więcej zarobi i zapłaci większą składkę i my dostaniemy więcej kasy którą sobie będziemy mogli przepić o ile jeszcze wtedy zdrowie nam na picie pozwoli. tak więc reklamować ściągi na maturę gdzie się da! Transporter Kazelot Nazwiemy go Kazelot Nazwiemy go Kazelot Transporter Kazelot Odpowiedz Link Zgłoś
tarantulka24 Re: I co tam w klubie? 23.04.06, 11:36 Sciagi - my nie mamy wplywu na rodzaj umieszczanych reklam... a co do sredniej wiekowej - to najlepiej przyjsc i przekonac sie samemu... bo ludzie roznie mowia... a wy chyba to plotkar nie nalezycie????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nin15 Re: I co tam w klubie? 23.04.06, 12:01 coś odwykłem od chodzenia po lokalach. za dużo dymu, krzyczą i nie mam w co się ubrać. ale gdybyście tak wprowadzili drineczki z dostawą do domu to byłbym kontent. Odpowiedz Link Zgłoś
figo15 Re: I co tam w klubie? 25.04.06, 12:28 To jest dobry pomysł nin. Ale muszą być zimniutkie. Odpowiedz Link Zgłoś