Dodaj do ulubionych

Pytanie do gimnazjalistów

IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 11:18
Czy Olisadebe powinien czuc się odpowiedzialny za mord w Jedwabnem?
Obserwuj wątek
    • Gość: PEGAS Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 11:26
      A ja mam drugie pytanie - czy Kopernik była kobietą?
      • Gość: KAB Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:10
        Gość portalu: PEGAS napisał(a):

> A ja mam drugie pytanie - czy Kopernik była kobietą?

A może Curie-Skłodowska też była kobietą?!

O... to może nie najlepszy przykład..

Ps. Czyżbyś NIN miał znajomości wśród braci gimnazjalnej i liczysz na powiew
        świeżości. Toć dzieciaki się oślinią jak przeczytają o tych wszystkich
        burdelach, wisienkach, britnejach, szakirach, itp. co się ostatnio pisało. A
        jak jeszcze Figo (ksywa Dżersej) wyskoczy z Czerkawskim to dopiero będzie...
        • Gość: KAB Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:16
          Gość portalu: KAB napisał(a):

> Czyżbyś NIN miał znajomości wśród braci gimnazjalnej...

Oj sorry nawet nie zauważyłem nowego wątku. Wstyd;-)
          Ale faktycznie jest niezły i wiele można się z niego dowiedzieć o wąbrzeskim
          (???) gimnazjum paru kąśliwych userów się pojawiło, że "ja" to by przy nich
          wymiękł. Widać, że informatyzacja Wąbrzeźna przebiega sprawnie!
          • Gość: PEGAS Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 12:35
            Dzieciaki pewnie mieli lekcje wychowawczą i dorwali sie do internetu i sie
            troche wyżyli. he he he h
          • Gość: NIN Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 12:36
            Gość portalu: KAB napisał(a):

> Widać, że informatyzacja Wąbrzeźna przebiega sprawnie!

..... no nie wiem. Np na poczcie jeszcze zalet kompa nie odkryli (może gdzieś na zapleczu stoi i "Pani Krysia" od dwóch lat rozgryza Worda).
            I tu przypomina się motyw z Micha: "...... możesz Pan wpisywac co tylko chcesz, teraz mamy KOMPUTER, on i tak się zawsze pomyli przy dodawaniu".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka