Gość: NIN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 11:18 Czy Olisadebe powinien czuc się odpowiedzialny za mord w Jedwabnem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PEGAS Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 11:26 A ja mam drugie pytanie - czy Kopernik była kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:10 Gość portalu: PEGAS napisał(a): > A ja mam drugie pytanie - czy Kopernik była kobietą? A może Curie-Skłodowska też była kobietą?! O... to może nie najlepszy przykład.. Ps. Czyżbyś NIN miał znajomości wśród braci gimnazjalnej i liczysz na powiew świeżości. Toć dzieciaki się oślinią jak przeczytają o tych wszystkich burdelach, wisienkach, britnejach, szakirach, itp. co się ostatnio pisało. A jak jeszcze Figo (ksywa Dżersej) wyskoczy z Czerkawskim to dopiero będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.12.02, 12:16 Gość portalu: KAB napisał(a): > Czyżbyś NIN miał znajomości wśród braci gimnazjalnej... Oj sorry nawet nie zauważyłem nowego wątku. Wstyd;-) Ale faktycznie jest niezły i wiele można się z niego dowiedzieć o wąbrzeskim (???) gimnazjum paru kąśliwych userów się pojawiło, że "ja" to by przy nich wymiękł. Widać, że informatyzacja Wąbrzeźna przebiega sprawnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEGAS Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 12:35 Dzieciaki pewnie mieli lekcje wychowawczą i dorwali sie do internetu i sie troche wyżyli. he he he h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: Pytanie do gimnazjalistów IP: gateway.d* / 10.3.36.* 03.12.02, 12:36 Gość portalu: KAB napisał(a): > Widać, że informatyzacja Wąbrzeźna przebiega sprawnie! ..... no nie wiem. Np na poczcie jeszcze zalet kompa nie odkryli (może gdzieś na zapleczu stoi i "Pani Krysia" od dwóch lat rozgryza Worda). I tu przypomina się motyw z Micha: "...... możesz Pan wpisywac co tylko chcesz, teraz mamy KOMPUTER, on i tak się zawsze pomyli przy dodawaniu". Odpowiedz Link Zgłoś