Gość: Woda IP: *.MAN.atcom.net.pl 18.06.02, 12:03 Czy pamiętacie Limahla i Kajagoogoo? To niewiarygodne, ale gościu ma już 44 lata... "Too shy" cały czas cudowne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Limahl IP: 217.197.165.* 18.06.02, 13:18 Nigdy nie zapomne pieknego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Limahl 18.06.02, 13:25 pionier balejażu byłem na koncercie Kajago ale już po rozłamie ale dziewuchy ryczały ale byłem młody) rymal eee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aric Re: Limahl IP: *.wonlok.com.pl / 172.27.18.* / 62.87.193.* 18.06.02, 13:31 Kiedyś, dawno temu chodziły pogłoski, że Limahl czyli Christofer Hamil jest bratem Marka Hamila czyli Luka Skywalkera. Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Limahl 19.06.02, 11:00 Gość portalu: Woda napisał(a): > Czy pamiętacie Limahla i Kajagoogoo? > To niewiarygodne, ale gościu ma już 44 lata... > "Too shy" cały czas cudowne... Limahl do dziś wystepuje w podrzędnych klubikach Londynu, i z tego co wiem to ostatnimi czasy wręcz w coraz lepszych, gdyż jak wiadomo minimal electro beat z lat 80-tych "wraca i to w wielkim stylu" )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: Limahl IP: 195.117.18.* 19.06.02, 11:13 Gość portalu: Woda napisał(a): > Czy pamiętacie Limahla i Kajagoogoo? > To niewiarygodne, ale gościu ma już 44 lata... > "Too shy" cały czas cudowne... Pamietam!!! Ale bylem gówniarz ) chyba 6 klasa podstawówki gdy przyjechali do Polski i min. do Kielc!!! Chyba byl to pierwszy taki koncert zachodniego zespolu - Kajagoogo od dluzszego czasu w Kielcach. Szok, zespól z zachodnich list przebojów! Bilety bylu chyba po 900 zlotych, kupa kasy dla malolata i slyszalem ze nie chcieli nic jesc w Polsce tylko jajecznice na boczku lub szynce )) Rozumiem ich. Tamte czasy , ten syf...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda Re: Limahl IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.06.02, 11:29 Limahl niewiele się zmienił. Zmężniał , obciął włosy, ale kolory zostały. Grywa w musicalach i na różnych imprezkach "upamiętniających" lata 80-te. Na swojej oficjalnej stronie rozmawia z fanami na forum, są też aktualne (w miarę) zdjęcia. Czasami ktos marzy o reaktywowaniu Kaja, ale na pewno bez Limahla. Nie rozmawiają ze sobą od 17 lat, od czasu, jak poprosili, żeby odszedł z zespołu. Ale wspomnienia mam obłędne - podstawówka, te koszmarne ciuchy z tamtych czasów i jakieś śmieszne plakaty ze "Świata Młodych". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Limahl IP: *.tnt7.b2.uunet.de 19.06.02, 17:01 Ja widzialam Limahla na koncercie w Berlinie 28 maja , byl super, jak kiedys. W TV powiedzial,ze w przyszlym roku w styczniu moze sie zejda z zespolem z okazji 20 rocznicy sukcesu "Too shy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woda Re: Limahl IP: *.MAN.atcom.net.pl 19.06.02, 18:19 Zgadza się, to było 20 lat temu!!!!! Aż sie nie chce wierzyć. Marzy mi się Limahl w Polsce. Na A-HA sie doczekałam, więc może kiedyś... Nie wiedziałam, że Limahl jeździ w trasy. Na jego stronie nie ma wzmianki o aktualnych koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Limahl IP: *.tnt7.b2.uunet.de 19.06.02, 18:38 Szkoda,ze nie zgadalysmy sie wczesniej, moglas przyjechac do Berlina. To byl koncert Superstars der 80. Organizator obiecal,ze za rok bedzie znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
kugel Re: Limahl 19.06.02, 19:11 Gość portalu: Woda napisał(a): > Zgadza się, to było 20 lat temu!!!!! > Aż sie nie chce wierzyć. > Marzy mi się Limahl w Polsce. Na A-HA sie doczekałam, więc może kiedyś... > Nie wiedziałam, że Limahl jeździ w trasy. Na jego stronie nie ma wzmianki o > aktualnych koncertach. Nie przejmuj się, z pewnościa wraz z rosnącą popularnością muzyki lat 80-tych limahl jeszcze wróci i wtedy zawita również do Polski. Myślę, że stanie się to w ciągu najbliższych dwuch lat. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taniej Re: Limahl IP: 217.96.37.* 20.06.02, 09:23 Ach Limahl, mon amour. Pamiętam, że Kajagoogoo byli w PRL, ale bez Limahla, to co to za atrakcja? Niestety szybko z Limahla wyrosłam (jest b.niski) i przerzuciłam się na Mścisławskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: firefly Re: Limahl IP: *.localdomain 21.06.02, 09:33 Ja też!!! Chociaż zanim zdradziłam Pięknego Chrisa z Mścisławskim, po drodze był jeszcze Borysewicz Ech,to były czasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: Limahl IP: 193.178.168.* 24.06.02, 10:26 www.limahl.com Moim zdaniem dzis wyglada koszmarnie. Jak pokazalam zdjecia moim kolezankom, ktore tez za nim szalaly to wymiekly. Wolalam go jako chlopczecia. Odpowiedz Link Zgłoś